sâmbătă, noiembrie 7

Noapte buna!


Trei sunt produsele de beauty pe care le am mereu pe noptiera. Daca ma intorc tarziu de la un party, daca ma uit la un film de noapte si ma culc tarziu, daca uit de mine in fata calculatorului, s-ar putea sa nu mai am destula energie incat sa mai merg in baie si sa incep un ritual de demachiere, apoi de cremuire scl. Cunoasteti senzatia? Prin urmare, in orice moment ati veni la mine acasa, pe noptiera mea veti vedea ca nu lipsesc trei produse. De ce trei? Pentru ca mai mult de atat inseamna : "am o groaza de lucruri de facut inainte sa ma culc". In primul rand, sunt servetelele demachainte care inlatura murdaria ochi-buze-fata, si chiar hidrateaza putin, le folosesc in timp ce sunt cu capul pe perna, 99% adormita, aolic servetelul pe toata fata, ca si cand as fi in vis, il arunc pe podea si repet operatiunea. Nu este o demachiere a la carte, nu o recomand decat in momentele foarte grele ale vietii de femeie, dar pe mine ma scapa de vinovatie. Si de murdaria de pe fata, desigur.
Celelalte doua produse sunt un balsam de buze vanilat si o crema de maini, pe care nu le folosesc in momentele dificile expuse mai sus, ci aproape in fiecare seara, inainte de culcare, dupa o demachiere a la carte. Balsamul de buze si crema de maini sunt importante mai ales in sezonul rece, cand aceste doua zone nu par sa fie niciodata indeajuns de bine hidratate. Buzele crapa, mainile sunt aspre si pielea de pe ele pare solzoasa; in mod normal ar trebui sa aplicam crema pe maini dupa fiecare spalare a lor, chiar daca acest lucru inseamna si de 6-7 ori pe zi, dar nu cred ca ma pot lauda cu asemenea performante. Buzele exfoliate sunt o adevarata problema, ustura, uneori crapa din cauza frigului si a deshidratarii, deci trebuie sa le rasfatam macar in aceasta perioada.
Asadar, inainte de a adormi, cand sunt deja cu capul pe perna, folosesc balsamul de buze si crema de maini.

13 comentarii:

Roxana spunea...

Vrei sa incerci un balsam de buze 100% organic cu muscata trandafirie de la Balm Balm? Face mult mai multe decat un balsam obisnuit.

lullu spunea...

Eu iarna am probleme mari cu buzele.se crapa si ma ustura foarte tare de la frig.Anul trecut am avut un balsam foarte bun cu aloe de la Forever.Tu ce folosesti?

SoSheSays spunea...

Asa e. Si eu am auzit ca trebuie aplicata crema de maini dupa fiecare spalare ceea ce e putin cam dificil dar nu imposibil zic eu. Era la un moment dat la Boots un set de spalat pe maini de fapt un sapun lichid si o crema de maini in acelasi suport, iar crema de maini avea tot pompita ca si sapunul lichid si ma gandeam ce chestie practica! Te speli pe mini si tot atunci iti dai si cu crema.

Anonim spunea...

buna seara.am dat de blogul dvs de cateva zile si as vrea sa va intreb anumite lucruri..,daca sunteti dragutza sa-mi raspundeti.eu sunt adolescenta si nu ma prea pricep la ceea ce trebuie sa fac.aveti o adresa de mail?:)

Butterfly spunea...

Buna ideea cu servetelele demachiante, si eu mai am nopti din astea agitate si mi-ar prinde bine, au fost nopti cand adormeam de oboseala dar dormeam cu grija si ma trezeam pe la 3 ca bezmetica si ma duceam sa ma demachiez, in ceea ce priveste buzele si mainile, ai dreptate, eu simt deja cum incep buzele sa se usuce din cauza sezonului rece

adela sirghie spunea...

Roxana, sigur ca o sa incerc si Balm Balm, te cred pe cuvant ca este un produs demn de toata lauda. In acest moment insa, am incepute cateva balsamuri, astept sa le termin si evident ca voi schimba marcile, pentru ca imi place sa incerc toate noutatile. Promit sa cumpar si Balm Balm!

adela sirghie spunea...

Lullu, eu acum am La Duree, Rexaline si Baume Levres tres Complet de la Sephora. Mai am inca unul de la by Terry, dar il consider mai mult gloss decat balsam.

adela sirghie spunea...

pt Anonim: poti sa imi scrii chiar pe blog, prefer sa raspund intrebarilor de beauty chiar aici.
Eu am creat beautynews chiar pentru astfel de probleme, nu trebuie sa te simti jenata in niciun fel, suntem numai fete foarte dragutze pe acest blog si cu siguranta te vom ajuta cu mare drag. Oricum, vad ca semnezi Anonim, asadar te asigur ca nimeni, absolut nimeni nu iti va cunoaste vreodata identitatea, decat daca vrei tu.
Asadar, te rugam sa ai incredere in noi si iti asteptam cu drag si cu interes toate intrebarile!

Ella Gheorghiu spunea...

Intr-o vreme foloseam mereu servetelele demachiante si tenul meu reactiona ft. bine la ele,insa dupa 2-3sapt se obisnuise si stralucea iar...foloseam unele pt. detoxifierea tenului.Mi se par ft. bune servetelele si sunt o solutie atat de la indemana...cu buzele am o eterna problema caci mi se usuca frecvent si folosesc unguentul de galbenele.E singurul care simt ca le hidrateaza cel mai bine...despre acest Balm Balm au auzit si eu..iar crema de maini folosesc mereu.Sunt dependenta de ea...si de uleiul de masline.

adela sirghie spunea...

viorica, nici eu nu folosesc servetelele demachiante in fiecare zi, ci doar cand sunt prea obosita pentru a aplica si sterge: lapte, gel, lotiune tonica sau spray termal.
Pentru mine functioneaza ca un SOS.

cmaria spunea...

Si eu procedez la fel cind sunt frinta si nu mai sunt in stare de demachiat, cremuit, etc ca la carte. Servetelele demachiante (unul sau doua, in functie de canitatea de machiaj),unul-doua pufuri de apa termala (nu-mi place senzatia de lipicios pe care mi-o lasa servetelul), stickul de buze (nu chiar mereu) si obligatoriu crema de miini si gata!nani!

adela sirghie spunea...

da, Maria, si eu tot doua servetele folosesc. Chiar daca nu ma dau cu creme, nedemachiata nu m-am culcat niciodata!

simonik spunea...

si eu tot 3 produse am pe noptiera :) crema de maini, crema de picioare si balsamul de buze. eu nu am folosit niciodata servetele demachiante. oricat de obosita sunt trag de mine si ma demachiez cu gel, tonic , apoi crema.