joi, iulie 29

Caraghioasa de Fiona si Submarinul galben



Sa am unghiile galbene nu a fost niciodata visul meu. Nu cred ca a fost visul cuiva, sau oricum a cuiva cunoscut de mine, asa ca detaliez. Cristina, prietena mea de pe Replica vedetelor www.replicavedetelor.ro avea o oja albastru cerneala, care nu ii prea placea. In schimb, ar fi vrut un roz girlish din colectia mea, asa ca am hotarat sa facem schimbul. Dar ea nu a mai gasit oja albastru cerneala, si a venit cu un Opi care seamana la culoare cu un submarin galben (o aveti in imagine), dar cred ca in realitate este mult mai dragalasa pastelata nuanta. Se numeste Fiercely Fiona, un galben cu un suav subton lime, cum e si fata eroinei din Shreck. Martora entuziasta a evenimenului a fost draga noastra Zuza G- http://divadecarton.blogspot.com/.Prima oara cand am vazut oja am spus No way, nu mi se potriveste asa ceva, sunt sigura ca si voi ati fi spus la fel, dar Cristina mi-a aratat pe unghiile ei cum se poate transforma ceva in...altceva.:)
Primul strat a fost cam transparent, nu mi-a prea placut. Pe fata mea se vedeau umbre de dubii, evident, rozul cu care venisem eu la schimb parea rupt din Aurora Boreala fata de o nuanta bolnavicioasa de galbenus. La al doilea deja era foarte interesant, iar dupa al treilea, evident ca am facut schimbul. Zuza G nu imi amintesc sa fi spus ceva, nici ca ii place, nici ca nu-i place:)
Recunosc, este cea mai ciudata oja pe care am avut-o pana acum, nu e alta mai mandra ca submarinul meu galben! Nici daca te duci haaat departe, depaaarte, peste munti si peste vai, rauri, lacuri si oceane, cum bine spune povestea. Din cauza striatiilor, trebuie sa aplic patru straturi, dar nu ma deranjeaza deloc, pentru ca oja este foarte haioasa. Cred ca arata si mai bine daca as mai aplica si un strat de autobronzant, pentru contrast. Poate maine... oricum cat de repede, mai e o luna si vara s-a dus!
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

26 de comentarii:

realbadpisy spunea...

nu mi-am facut niciodata unghiile galbene si nici nu cred ca am sa mi le fac prea curand..e totusi galben...

Ana-Maria spunea...

Adela, cum lasi spatiul ala perfect de semicerc intre cuticule si oja? :)
Eu tocmai am aflat ca spatiul respectiv se lasa intentionat, pentru a respira unghia...

Butterfly spunea...

Foarte interesanta, eu am purtat in vara asta culori la care nu m-as fi gandit niciodata: albastru, bleu, portocaliu, verde...si culmea mi-au placut foarte mult, cred ca ideea e sa fim un pic indraznete ;)

iguanitza spunea...

OMG!!! Ce misto e!!! A aparut colectia asta si in tarisoara noastra? Cu siguranta nu as fi stat pe ganduri daca venea cineva la mine cu aceasta oja!! Uhhhhhhh I envy u :)
Insa faptul ca dai 3 - 4 straturi nu e deloc o chestie buna pentru mine. Merg pe principiul ca o oja trebuie aplicata in 2 straturi, daca nu - la gunoi :))

Totusi.......ce misto e oja!!!!! I love it!!! <3

adela sirghie spunea...

@realbadpisi: da, si eu spun la fel: pana la un moment dat nu e decat o oja galbena. Dar de la un anumit moment incolo, e o culoare foarte haioasa pe care o port cu mare veselie. Nu stiu daca in septembrie va mai fi potrivita, dar inca suntem in mijlocul verii. Sau ma rog am trecut putin de mijlocul verii!

adela sirghie spunea...

@Ana-Maria: te rog sa ma crezi ca eu nu ma chinuiesc cu asta. Spatiul acela mititel de care vorbesti este vizibil chiar de a doua zi, pentru ca unghia creste peste noapte.

adela sirghie spunea...

@Butterfly: aceasta chiar a fost o vara ciudata!

Anonim spunea...

aa si eu imi doresc un galben pastel mat, fara sclipici sau straluciri etc.! nu vad nimic ciudat in culorile de genul, in special din colectia asta shrek
mi se par chiar adorabile:))
Eliza.

purple spunea...

=))e cea mai nebuna nuanta pe care am vazut-o:))...ar fi o schimbare bine venita in randul fetelor..m-am saturat sa vad rozul ala fuchsia...si cel mai dragut lucru e si ca a fost inspirat de shrek:))

Adina spunea...

Wow e superba culoarea :x o ador!!

Ema, Brasov spunea...

"...nuanta bolnavicioasa de galbenus" :)))

Anca Buzea spunea...

@ Iguanitza: colectia OPI-Shrek este in Sephora si se vinde extrem de repede. Hurry!!!! :)

Ana-Maria spunea...

Eu intotdeauna mi-am vopsit unghia pana langa cuticule... Uitandu-ma pe net la pozele pentru prezentarea lacurilor de unghii... toate unghiutele au o dungulita nevopsita spre cuticule si mi se pare dificil sa lasi dunga acea atat de perfecta. :)
Spunea Moony ca se lasa pentru a respira unghia...

Thin Lizzy Store spunea...

o avem la Sephora!insa lumea nu prea se da in vant dupa ea,mai mult adolescentele si copiii:)

iguanitza spunea...

@ Anca thanks, but no thanks. In Sephora e 47 de lei oja. Pe cand pe net sau in saloane o gasesc cu 10-12 lei mai ieftina :)

Thin Lizzy Store spunea...

da,dar daca ti-o cumperi din sephora,sa fii sigura ca primesti 1-2 esantioane gratuite.asa din salon sau de pe net,nu cred ca primesti ceva in plus.

iguanitza spunea...

1-2 esantioane de ce anume?

Thin Lizzy Store spunea...

de creme,parfumuri.cosmetice pe care sa le incerci;)

iguanitza spunea...

lol :)) si o mostra de aia valoreaza 10-12 lei? thank u, but no thank u :) mai bine ma lipsesc de ele si platesc cu 10-12 lei mai putin oja :)

Anca Buzea spunea...

@Iguanitza: si asta e o idee, sa-mi spui si mie ce site-uri folosesti :)

Zuzele spunea...

PS: nu imi place:)))

iguanitza spunea...

@ Anca e pe beautyspell.ro OPI cu 37 de lei, dar am socotit, si cu taxele postale tot la 45 de lei ajung. Pe okazii.ro am vazut cu 25-30-35 lei.

adela sirghie spunea...

@Thin Lizzy@Iguanitza: la Topline au ajuns la 50 ron! Partea buna la Sephora este ca ai sanse sa vezi cum arata oja pe unghie-in cazul in care au testere. Mie acesta mi se pare un avantaj, pentru ca imi place sa incerc.
Pe de alta parte, Thin LIzzy, te rugam, spune-ne si noua la care dintre magazinele Sephora te putem gasi, in cazul in care am vrea o asistenta draguta si amabila:)

iguanitza spunea...

Doamne 50 de lei :)) Si in alte parti o gasesti cu 37 de lei. Am mai vazut o culoare super draguta: Ogre-The Top Blue :)

adela sirghie spunea...

@iguanitza: nu stiu cum se face, dar de fiecare data imi spun ca gataaa am incheiat-o cu ojele, dar mereu imi saren fata o nuanta noua! E un never ending story cu ojele acestea!

iguanitza spunea...

:)) haha, nu e un never-ending story doar cu ojele ci si cu rujuri,rimeluri,lipglossuri, creme etc ... cel putin la mine :))