luni, februarie 28

Martisoare Benefit pana pe 4 martie

Pana pe 4 martie(pe-nserat) va puteti inscrie la giveaway Benefit.
Puteti alege exact produsul pe care vreti sa il incercati, nu exista nicio restrictie in acest sens.
Detalii  aveti aici
Conditiile generale le-am trecut separat aici, ca sa va fie mai usor in cazul in care doriti sa participati.

De gustibus...

Colectia toamna- iarna 2009 de la Givenchy mi se pare speciala, romantica sexy-intelectuala, coborata din magia zilelor si noptilor de dragoste siberiene din dr Jivago:

...Insa noua colectie, noile culori primavara-vara 2011=o mare deceptie. Caramiziul acesta nu flateaza, nu infrumuseteaza, daca fata din imagine ar fi prietena mea si mi-ar spune ca si-a aplicat machiajul in graba, la lumina lumanarii, as ierta-o si as rade alaturi de ea, din toata inima. Dar eu nu as cumpara niciodata asa ceva:


Fiindca de multe ori am fost vehementa in privinta machiajelor/firmelor celebre si unele fete s-au cam suparat, vreau sa va spun ca nu trebuie sa fiti de aceeasi parte a baricadei cu mine, aceasta este parerea mea personala, iar partea buna este ca avem mereu de unde alege...

Azi imi place...


Rochie Rodarte, sandale Jimmy Choo, iata ce a purtat Natalie Portman, castigatoarea Oscar-ului (pentru rolul din Black Swan).

duminică, februarie 27

Someday/Oneday I'll own...

...A HAT!
Am probat multe la viata mea, dar nu m-am putut hotari sa cumpar una. Pana acum, desigur.
Va fi una asemanatoare cu cele vazute azi AICI
Presupun ca ma voi indragosti de ea si o voi purta pana la epuizare.
Mi s-a mai intamplat.

Tu cata apa bei zilnic?

Foarte multe fete mi s-au plans ca "uita" sa bea apa. Ca fac eforturi, ca au post-it-uri pe computer, ca tin pet-urile langa ele, dar ca nu inregistreaza mari succese. Iar seara, cand fac "contabilitatea", realizeaza ca nici in ziua respectiva nu s-au putut tine de promisiune. Si fac marea greseala ca inainte de culcare sa suplimenteze cu cantitatea cu care au ramas restante.
Sigur, prima regula este sa bei suficienta apa incat sa nu ti se faca sete. Dar vin altii si spun ca de fapt trebuie sa bem apa numai cand ni se face sete. Ca pentru unii-doi litri e mult, pentru altii-putin.
Parerea mea este ca nici nu trebuie sa astepti pana simti ca mori de sete, dar nici nu trebuie sa torni in tine fara rost, cu finalitatea previzibila a mersului la baie in fiecare sfert de ora. Cand ti se face sete, e semn clar ca organismul tau incepe sa sufere. Daca nu il bagi in seama(si acest lucru se intampla daca esti foarte ocupata) ajungi la senzatia aceea teribila de "sunt moarta de sete".
Primul lucru pe care trebuie sa il faci dimineata este sa bei apa. Multa. Apoi sa te asiguri ca ai pet-uri de apa peste tot, ca sa nu uiti sa bei: in baie, in bucatarie, in masina, la birou.
Daca te mira precizarea mea cu pet-ul de apa in baie, incearca sa imi urmezi sfatul o sa ramai uimita cat de repede se termina sticla de apa din baie.

vineri, februarie 25

Mic sondaj pe blog

Dupa cum unele dintre voi au vazut deja, in partea dreapta sus, am asezat, in urma cu cateva minute, un mic sondaj(primul meu sondaj de pe blog, dar a inceput sa imi placa ideea, probabil ca vor mai urma), pentru ca as vrea sa aflu ce varste aveti. Am inceput cu 13 ani, pentru ca exact atatia are, din cate stiu eu, cea mai micuta cititoare a blogului meu. Mi-a si scris in cateva randuri, mi-a cerut niste sfaturi, si cred ca la un moment dat ma citea si mama ei. Daca ma viziteaza fete mai mici de 13 anisori, promit sa schimb, fara sa stau pe ganduri acest prim detaliu din sondaj!
Acesta este asadar motivul pentru care am inceput cu 13:)
Va rog mult de tot, daca nu va deranjeaza prea tare, participati la micul meu sondaj.
Sunt tare curioasa sa aflu rezultatul final- si de aceea l-am lasat sa se desfasoare pe o perioada mai mare, 34 de zile. Daca ma intrebati de ce 34, in afara de "n-am avut alta rima", eu alt raspuns plauzibil nu am:).
Intre timp, va trimit virtual, ca semn de multumire(in genul scolaresc: si ca semn ca te iubesc/colo jos ma iscalesc), nu flori, ca altadata, ci dulci si pacatoase macarons:)
Va multumesc!

Concealer?Iluminator?

Am vazut ca multe fete confunda corectorul cu iluminatorul. Sau bajbaie atunci cand explica diferenta dintre ele. Ca sa facem putina lumina, sa incepem cu CORECTORUL-pentru ca il consider cel mai important.
Functia lui principala(cea pentru care a si fost creat) este aceea de a ascunde acele defecte pe care nu le poti disimula numai cu baza de machiaj. Ma refer la pori mariti, pete intunecate sau rosii, pistrui, puncte negre, mici cicatrici ramase dupa ce ti-ai scos cosurile. Eu il folosesc dupa ce aplic fondul de ten, pentru ca asa pot doza corect cantitatea: nici sa nu incarce prea mult zona, nici sa nu o acopere indeajuns. Fondul de ten uniformizeaza nuanta tenului, dar uneori nu este suficient.
Putem gasi corectoare sub forma de crema, baton sau cu textura lichida, in tonuri diferite, pentru a putea sa le "potrivim" cu usurinta la nuanta pielii noastre. De regula, corectorul se alege putin mai deschis decat nuanta tenului nostru, pentru a acoperi petele intunecate. Se aplica sub ochi, pe pleoape, pe zona T si peste orice alta umbra de pe fata pe care vrei sa o astupi. daca ai mici portiuni inrosite pe care vrei sa e ascunzi, poti tapota usor zona respectiva. In cazul in care vrei sa astupi urme mai serioase, dupa baza, poti aplica corectorul cu o pensula plana, insa mie mi s-a parut intotdeauna ca carianta cu buricele degetelor (piele pe piele) este cea mai buna varianta. Produsul se aplica cu moderatie, apoi fixezi totul cu pudra translucida.
ILUMINATORUL-il intalnim sub forma de crema, textura lichida sau pudra, sau chiar si creion moale pentru ochi-si este destinat, cum spune chiar numele sau ,iluminarii anumitor portiuni "cheie" Un iluminator performant da pielii un aspect sanatos si hidratat. Se aplica dupa corector, pe pometi, sub sprancene, in V-ul buzei superioare, amestecandu-se cu baza de machiaj. De obicei se alege in tonul pielii sau cu un ton, maxim doua- mai deschis. Se aplica cu tapotari usoare sau cu pensula, dupa preferinta. Iluminatorul trebuie sa se absoarba total si sa lase in urma doar efectul de iluminare.

Azi imi place...prezentarea Burberry Prorsum toamna-iarna 2011

O gasiti in intregime aici :)

Plain White

Imagine a Perfect song for this cold Friday:

joi, februarie 24

Fascinatia transformarilor. Azi, Keira Knightley

Mereu am fost fascinata de transformari.
De puterea transformatoare a Artei...
Dar si de cea a unui styling bine ales:)
Daca nu sunteti de aceeasi parere, va rog intrati AICI
Poate o sa imi dati dreptate, poate nu...
Later edit: evident, nu sunt  poze "inainte si dupa" machiaj+tunsoare, dar mi se par relevante, deoarece trasaturile au ramas neschimbate, iar la forma sprancenelor s-a umblat foarte putin.

Cea mai scumpa geanta din lume este de fapt o bijuterie de la Mouawad


Costa 3,8 milioane de dolari, a fost creata de casa Mouawad si poarta numele povestilor de vis din 1001 de nopti.
Imi plac mult diamantele(geanta insumeaza 4517, ceea ce inseamna peste 381 karate!), insa gandul meu este tot la o geanta clasica- Constance de la Hermes, care pe langa bijuteria creata de Mouawad, pare, dintr-o data,  extrem de accesibila...
Mai multe detalii despre aceasta geanta si istoria ei spectaculoasa aveti AICI

Din lumea celor care nu cuvanta...

Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumushika, gratioasa si stilata mitzi din taraaa???

Giveaway Benefit-alte mici detalii necesare

Multe fete m-au intrebat daca este ok sa participe la noul giveaway de la Benefit daca au fost castigatoare in editiile trecute(Benefit, Opi, Ivatherm scl), prin urmare, simt ca trebuie sa clarific repede-repede lucrurile, sa nu existe confuzii in acest sens.
Raspunsul este unul singur: sigur ca DAAA, sunteti invitate cu mare drag si chiar cu surle si trambite de argint sa participati:) Conditiile sunt aceleasi: sa imi cititi blogul, sa fiti abonate la newsletter si sa apareti la Google Friend Connect. Daca aveti blog, mai exista o sarcina in plus, aceea de a posta link activ spre giveaway-ul la care doriti sa participati. Daca utilizati Tweeter, Facebook sau mailul catre alte persoane pentru a da de veste despre acest giveaway, este un lucru care m-ar bucura foarte tare, insa ramane la latitudinea voastra.
De fapt, vreau sa va spun ca la toate giveaway-urile pe care le organizez pe blogul meu sunt invitate absolut toate cititoarele mele.
Pentru inscrieri va rog intrati AICI
Sper ca am risipit toate indoielile:)
Daca nu, va astept la comentarii...

miercuri, februarie 23

Cum apar si cum se instaleaza obsesiile

Cand am vazut ca una dintre prietenele mele care are 43 de ani nu se vopseste desi are mai multe fire albe destul de vizibile si problema tinde sa fie destul de serioasa, am zis ca eu nu o sa fac niciodata asa ceva. Ca trebuie sa ma gandesc la faptul ca va veni o vreme cand va trebui sa ma revopsesc. Prietena mea arata bine pentru 43, are un ten ok, o silueta agreabila, desi a nascut trei copii. Nu locuieste in Romania. Singura neregula, din punctul meu de vedere erau firele cam prea dese de par alb.
Daca nu vrei sa te vopsesti, ai varianta henna, care mi se pare cea mai soft posibilitate in materie de culoare.
Mi-ar placea sa stiu ca exista metode prin care sa intarzii aparitia firelor de par. Niste ceaiuri, niste pastile...visez eu. Cred ca as fi in stare sa renunt si la cafeaua de dimineata sau la paharul de vin rosu daca as sti ca aceste lucruri ar ajuta. Merg pana acolo incat as merge din nou regulat la fitness. Adica as face eforturi serioase.
Dupa ce m-am uitat bine de tot la firele ei albe, am zis ca eu ma voi vopsi cand imi vor aparea. Apoi am incercat sa fac pe dura si pe curajoasa si am spus ca daca ea nu moare si e totusi o femeie cocheta, poate ar trebui sa nu pun chiar atat de mult pret pe asta. Apoi am zis ca henna e ok, sau poate ca in cativa ani vor aparea vopsele mai usoare, mai performante, care sa nu atace firul de par foarte tare.
Am obtinut aceasta obsesie dupa ce nu m-am mai vopsit, inainte nu imi puneam aceasta problema. Acum verific in fiecare zi in oglinda, sa vad daca nu cumva mi-a aparut vreun fir razlet. Inca nu a aparut.
Cu micile riduri nu am nicio problema deocamdata.
Am constientizat aceasta obsesie rotunda azi dimineata, dupa ce mi-am amintit ca am visat peste noapte ca am fost nevoita sa ma vopsesc din nou. Am visat ca m-am vopsit roscata, dar un roscat deschis, parca venea dinspre blond, catre care mai am, asa, din cand in cand, o dulce aplecare melancolica. In vis eram roscata, ma uitam in oglinzi si nu ma recunoasteam, dar stiam ca sunt eu. Trebuie sa va spun ca nu mi-am dorit niciodata sa fiu roscata. Pentru ca nu cred ca mi s-ar potrivi. Dar in mintea mea pprobabil henna=roscat. Aceasta este concluzia la care am ajuns acum, in timp ce scriu acest text si m-a surprins si pe mine, pentru ca toata ziua m-am intrebat, oare de ce roscata, tocmai roscata?

Da, asa este, am o obsesie. Si nu se numeste celulita:)

Din lumea celor care nu cuvanta...

Cateodata viciile ne pun serios in incurcatura:)

Azi imi place...

Rupert Sanderson Fabia multi-colour exotic skin peep-toe
Lanvin snakeprint wedge
Charlotte Olympia Lais Red Shoe
Charlotte Olympia wooden-soled Bananas is My Business shoe
Iata -cred eu, patru motive serioase pentru a vizita Shoe Salon din magazinul Harrods, Londra.

Invitata mea este...

...Anna
Intrucat eu as fi invitat toate fetele care mi-au scris ca pot ajunge in aceasta seara la lansare,, am decis sa "trag la sorti" si castigatoarea este Anna.
Insa voi mai avea astfel de evenimente si invitatii fulger pe blog, imi place mult aerul lor inedit, asa ca pana la urma ne vom cunoaste.
XOXO!
O rog pe Anna sa ma contacteze pe mail pentru detalii.

marți, februarie 22

You're invited:)

Maine seara la ora 18 sunt invitata la lansarea a doua noi game de la Tigi BedHead- Urban Antidotes & Style Shots, la sediul Topline, din Unirea. Carl Zachhau – Tigi International Trainer va fi prezent si el la acest eveniment  si vrea sa ne dezvaluie cele mai noi tendinte  londoneze in styling:)
Prin urmare, vreau sa invit una dintre cititoarele blogului sa ma insoteasca la acest eveniment. 
Daca va doriti sa mergem impreuna, va rog lasati-mi un comentariu la aceasta postare, iar maine dimineata voi alege o castigatoare.

Immortal beauty stuff

Sunt produse cosmetice care au facut cariera. Pe unele le-am folosit, pe altele nu, si sunt cateva despre care nu am auzit pana acum(Smith's Rosebud Salve, pe care il aveti in imagine-este unul dintre ele). Iar un produs -e vorba de celebra mascara cu capac roz+verde de la Maybelline a fost o mare dezamagire penru mine, pentru ca imi umfla pleoapele pana crapau. Va rog sa ma credeti ca nu exagerez.
Cititi aici despre cele 17 produse cosmetice care au devenit produse cult si au castigat batalia cu timpul.
Favoritul meu este YSL Touche Eclat, pe care l-am cumparat de trei ori.
In mod clar, in acest clasament, domina ojele. De-abia astept sa incerc Lincoln Park after Dark primit cadou la lansarea...OPI Texas:)

Azi imi place...

Frumoasa fata!
Imi place si fustita, imi plac si picioarele ei lungi,  si atitudinea ei, iar sanii sunt superbi...
Stiu ca nu am mai publicat poze atat de indraznete pe blog pana in acest moment-si poate v-am starnit mirarea, dar aceasta mi-a placut in mod deosebit.

luni, februarie 21

Din lumea celor care nu cuvanta...

Nu stiu ce animalut e, dar mi se pare ca e un rozator tare simpatic...

Monday Morning reading:The Best Jeans for Your Body Type

Cum sa alegi perechea de jeans potrivita siluetei tale?
Exista asa ceva?
Si daca da, unde o gasim?
Un articol extrem de util, dedicat iubitoarelor de blugi(printre care ma numar si eu)  am citit in aceasta dimineata, asa ca ma grabesc sa va indrum catre el. Urmati instructiunile de AICI, fie pentru a va confirma faptul ca ati ales bine, fie pentru a va deschide ochii in fata catorva capcane:)
In foto o aveti pe Jean Birkin, Paris, 1960...
LATER EDIT: abia acum, recitind acest text, imi dau seama ca de fapt 1960 inseamna "acum 50 de ani" sau "acum o jumatate de secol"
Si asa realizez din nou cat de multe ii datoram lui Jane Birkin, pentru frumusetea curajului cu care si-a infruntat epoca.

Azi imi place...

...genul acesta de machiaj!

duminică, februarie 20

BEAUTYNEWS: Soothing Eye Gel-Yes to cucumbers!

De foarte multe ori mi s-a cerut sa recomand un gel usor pentru ochi,  potrivit atat persoanelor care folosesc acest gen de produs pentru prima oara, cat si pentru fetele care se confrunta cu primele riduri sau care au nevoie de variante light ca alternativa la cremele mai grase. Asa ca iata recomandarea mea: Yes to Cucumbers, fara petroleum, fara SLS si fara parabeni.
Un new-entry la Sephora, unde mai gasesti si Yes to Carrots si Yes To Tomatoes. Are rolul de a calma ochii obositi si cearcanele, dimineata si seara. Este un gel transparent, racoritor, hidratant. Miroase a castraveti, bineinteles- si este o adevarata placere sa il aplici. Desi nu il tin in frigider, pare rece la aplicare si are si efect racoritor, ai nevoie de o cantitate mica deoarece se intinde foarte bine. Il folosesc doar de doua zile, nu mi-am dat seama cat reduce cearcanele si pungile de sub ochi, o sa revin cu amanunte dupa ce il folosesc o luna.
Alte trei puncte in favoarea lui: cantitatea-30 ml(adica dublul unei creme clasice de ochi), faptul ca are pompita si faptul ca 98% din ingrediente sunt naturale.
Este ideal ca baza de machiaj.
Eu l-am primit cadou, dar il gasiti la Sephora, costa 72 lei, pret pe care eu il consider bun, avand in vedere ca vorbim de un tub de 30 ml.
Mai multe detalii despre ingrediente gasiti AICI

Din lumea celor care nu cuvanta...


De fiecare data cand vad asa ceva, sufletul meu vibreaza, fiind total indragostit si dulce inrobit de statica felinelor, senzatie pe care cu tandrete asa o numeste Andrei Plesu in Despre frumusetea uitata a vietii, carte pe care o citesc acum...

vineri, februarie 18

Martisoare+ primavara+ blogul Adelei:)=un nou si minunat giveaway de la BENEFIT!!!

Martisoare frumos colorate de la Benefit? Sigur ca daaa!!! Spuneti intai cu voce tare care este produsul dorit, ca sa fiti sigure ca nu va razganditi in urmatoarea secunda(mie mi se mai intampla, trebuie sa marturisesc!), make a spell, trimiteti-mi un comentariu, argumentati in doua-trei cuvinte alegerea facuta si puteti fi castigatoarea unuia dintre cele sase cadouri oferite de Benefit cu ocazia Martisorului. Sase cadouri pentru asase fete! Ca de obicei, alegerea produsului va apartine in totalitate. Puteti opta pentru produse din noua colectie, eu pana acum nu am vazut-o, dar vreau sa ajung in magazin sa testez Bellabamba:) Cerintele sunt aceleasi: inscriere feedburner+GoogleFriendConnect(vezi Conditii generale giveaway). Fetele care au si blog si doresc sa participe sunt rugate sa preia info+link pe flux.
Just make a Wish!
Castigatoarele vor fi anuntate in seara zilei de 4 martie, pana atunci astept sa va inscrieti, sunt invitate toate, absolut toate  cititoarele blogului:)
Fetele care locuiesc in Bucuresti vor fi invitate la Mall Vitan sa isi ridice premiile, iar castigatoarele din afara Bucurestiului vor primi cadoul dorit acasa, prin curier-cum s-a intamplat si la celelalte giveaway-uri.
Presupun ca stiti micile mele regului, nu vreau sa va plictisesc, le-am scris pentru fetele care sunt new entry:)
Editiile limitate, din anii trecuti(gen Her Name was Glowla, Celebutante, Some Beauty To Love etc) nu mai sunt in stoc din pacate, prin urmare va rog nu le treceti la "dorinte".
Pe cele care inca ofteaza dupa iubirile vechi- Be a Star, Some Beauty to Love, le amintesc de Finding Mister Bright, new entry 2011 la Benefit, care le asteapta cu bratele deschise...
Videoclipul mi s-a parut tare haios, va invit sa il urmariti:

Cum iti intra honeysuckle in sufletel...

La lansarea OPI Texas am mers insotita de Cristina, una dintre cititoarele blogului meu, care a castigat invitatia participand la un concurs fulger. Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns la eveniment a fost sa facem poza impreuna:
Apoi ne-am asezat la masutele de manichiura pentru ca ne doream sa incercam noile nuante din colectia de vara. Dupa ce am stat putin in dubiu intre un turcoaz si un verde praz si mi-au cazut ochii pe o sticluta cu numele Do you Think I'm Tex-y?, am ales varatica nuanta honeysuckle- Too Hot Pink to Hold'Em. Pentru ca era petrecere texana, cu popcorn, coca-cola, gogosi si porumb fiert, de unghiile mele s-a ocupat un cowboy:
Iata si frumoasa nuanta honeysuckle care mi-a inrobit simturile. E un picut cameleonica, dar acest lucru ii potenteaza farmecul si are un sorbet finish chiar si dupa trei straturi. Daca aplici doar doua straturi, pare putin translucida si culoarea nu se dezvaluie in chiar toata spendoarea ei, pare putin apoasa. Cred ca la vara doar doua straturi vor fi suficiente.  Daca o pui langa roz, pare roz, dar langa rosu devine cherry red, foarte elegant. Cand am vazut-o, mi-a venit in minte o felie de pepene rece intr-o zi caniculara de vara:

Iata si un swatch, este vorba de prima nuanta, cea din centru:

In poza, pe unghiile mele, pare rosu, dar de fapt e honeysuckle:

Prezentarea noii colectii de primavara-vara a fost facuta de Joey Brown, trainer international OPI, care a laudat mult inovatia pentru vara anului 2011, reluarea acelui finish sorbet prezent la sase dintre ojele din colectia Texas: Houston We Have a Purple(culoarea aleasa de Cristina), Do You Think I'M Tex-y?, Too Hot Pink to Hold'Em(my latest obsession), Guy Meets Gal-veston, Big Hair... Big Nails, Y'all Come Back Ya Hear?
La plecare am primit un cadou frumos din partea Corinei Kristaly, gazda evenimentului: doua oje dramatice, ambele best sellers Opi: Lincoln Park After Dark si Big Apple Red.
Eu as fi vrut evident, honeysuckle(in spaniola suna mai frumos, madreselva), insa colectia va ajunge in Romania pe 25 februarie, la lansare fiind aduse doar cateva testere.
                                                             I am wearing:
                                                             Zara Shorts                                                          
                                                             Prada Long Boots in camel
                                                             black Wolford Tights
                                                             Peek-a Boo Fendi Bag
                                                             Hugo Boss pink t-shirt
                                                             MaxMara Weekend silk bleumarin blouse
                                                             white gold ring
                                                             Zara neck accessory(I made it from hair headband)

Din lumea celor care nu cuvanta...

Mie mi-a inseninat dimineata:)

joi, februarie 17

Cateva lucruri care te fac sa pari mai batrana decat esti:(

Cu siguranta, nu doar ridurile "spun" varsta unei femei. Inainte de acestea, exista cateva semnale care te avertizeaza ca ar trebui sa ai mai multa grija de tine.
De citit cu mare mare luare-aminte de AICI

Azi imi place...

...din ce in ce mai mult imi place rujul rosu, intr-o compozitie simpla: par natural, proaspat spalat, machiaj lejer, translucid, figura delicata, lux maxim si discret.
De multa vreme nu am mai vazut o selectie atat de reusita de stretstyle precum cea de aici

Tratament oxigenant la Shades Beauty Lounge

Eu nu merg lunar la cosmetica. Mai degraba sunt genul o data la trei luni. Dar cred cu tarie ca unul dintre lucrurile cele mai nocive este sa iti scoti singura cosurile daca nu stii. Te infectezi, raman urme, iar dupa doua zile vezi ca acel cos pe care tu credeai ca l-ai scos e tot acolo si infloreste mai mare, mai frumos, numai ca are langa el si o rana de toata frumusetea, care are mari sanse sa devina o mica cicatrice. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, ai nevoie de o cosmeticiana buna. Ultima oara am fost la salon la extractie in luna noiembrie. In luna decembrie am optat pentru un tratament mai soft, peelig+masaj, mult masaj, apoi masca. O ora jumatate a durat, dar mie masajul tot scurt mi s-a parut, pentru ca tenul meu simtea nevoia de hidratare profuna si relaxare. Cu 15 ani in urma, daca mergeam la cosmeticiana pentru tratament si intrerupea extractia  ca sa avem zece minute de masaj facial, mi se parea pierdere de vreme. Cred ca au fost perioade in care as fi vrut sa mi se  faca extractie o data la doua zile, daca nu chiar in fiecare zi. Intre timp, tenul meu s-a schimbat, chiar am mare nevoie de asa ceva si as vrea masaj facial o data la doua zile:)
La utimul tratament am optat tot pentru varianta oxigenanta, tot cu produse Thalgo, la fel ca si prima oara. Crema de masaj miroasea placut a ciocolata alba, calda, cu vanilie. Iar relaxarea a fost benefica, deplina si senzatia de bien-etre m-a tinut mai bine de o saptamana. Dupa care, evident, efectele au inceput sa dispara treptat
Am optat tot pentru Tatiana de la Shades Beauty Lounge(click pentru preturi si alte servicii), la care mai apelasem pentru extractie si stiam ca are mana usoara. Insa tratamentul cu crema de masaj pe baza de ciocolata alba a fost pura placere. Tatiana vobea incet si calm, m-a rasfatat, m-a lasat sa adorm. Sunt cosmeticiene care in timp ce iti lucreaza fata vorbesc mult, iti pun intrebari, iti dau detalii anapoda despre produse pentru care vad ca esti total lipsita de interes, se duc undeva, se intorc de undeva, se duc sa fumeze, se intorc de la fumat, se cotrobaie nervoase in geanta...in fine, iti creeaza o satre de agitatie si tie. Tatiana este finuta si calma, discreta si echilibrata, ma bucur mult ca am cunoscut-o.
Dupa masaj am rugat-o sa imi verifice zona urechilor, acolo au fost singurele extractii pe care le-a efectuat.
Planuiesc inca o vizita cat de curand, doar suntem in prag de primavara si de schimbare de anotimp, dar de data aceasta voi alege un tratament a la carte, care sa contina si  extractie si masaj:)
Dupa ce am iesit de la salon, am fost foarte bine dispusa, tin minte ca zambeam pe strada si mi-am promis sa merg mai des. Nu in fiecare luna, dar am hotarat sa nu mai las pauze atat de lungi intre doua sedinte de infrumusetare. Era sentimenul acela rotund, placut, ca sunt pretioasa pentru mine insami, ca sunt o fata care are mare grija de felul in care arata, nu-l pot descrie foarte bine in plinatatea lui in acest moment. Dar daca imi revine inspiratia, promit un Later edit:)

Castigatoarea revistei Vogue-editia din februarie

...este Zuzix:)
Parfumul folosit ieri a fost Parisienne YSL, pe care l-au ghicit mai multe fete, asa ca am tras la sorti, iar castigatoarea este Zuzix, care spunea acum doua luni ca ea nu castiga niciodata cand se face tragere la sorti:)
O astept sa ma contacteze!!!

miercuri, februarie 16

SI invitatia Opi Texas este pentruuu...

...Cristina!!!!
o rog frumos sa imi dea un mail de confirmare
adelasir@yahoo.co.uk
Pentru ca mi s-a parut o idee haioasa, voi mai posta astfel de evenimente pe blogul meu, le invit pe toate cititoarele interesate sa participe. Imi pare rau insa ca acest gen de invitatie va fi dedicat mai mult fetelor din Bucuresti. Dar daca vreuna dintre fetele din afara capitalei poate veni la eveniment, nu voi avea nimic impotriva:)
Vi se pare o idee buna?
Later Edit: dintre culorile din colectia Texas, eu am ales-o pe cea mai reprezentativa pentru acest sezon: honeysckle(care parca ar fi o bucata de pepene rece in miezul verii, pe o tipsie argintata, pe masa de fier forjat din gradina din spatele casei)). Numele de scena se numeste Too Hot Pink to Hold'Em. Nu seamana deloc cu ceea ce vedeti pe flyier) Este intre fucsia si rosu, sorbet-finish.

Invitatie la lansarea OPI Texas

In aceasta seara, la ora 18 sunt invitata la lansarea Opi Texas care va avea loc la sediul Topline(zona Unirii). La acest eveniment va participa si Joey Brown, trainer international OPI.
Prin urmare, m-am gandit sa pregatesc o mica surpriza si sa invit una dintre cititoarele blogului sa vina cu mine la evenimentul de la ora 18. Ce trebuie sa faceti? Sa imi lasati, pana la ora 16,30 un comentariu pe blog, in care sa imi spuneti ca vreti sa mergem impreuna.
La ora 16,30, voi alege un comentariu, iar expeditoarea va fi invitata la lansarea de la ora 18.
Enjoy&have fun, girls!!!
Later edit: fetele care se inscriu trebuie sa ia in considerare ca la ora 18 trebuie sa ajunga la sediul Topline, locul nostru de intalnire. Imi pare rau ca termenul si locatia sunt destul de restrictive, dar promit ca data viitoare ma voi organiza mai eficient cu acest gen de invitatii, pentru a da posibilitatea cat mai multor fete sa participe la lansarile unde sunt invitata:)

Smiling face today:)


Astazi zambesc mai mult decat de obicei. La trezire mi s-a facut dor sa ma parfumez.
Nu stiu care este motivul pentru care am fost intoxicata o luna, Everything happens for a reason, dar in sfarsit ma pot bucura de frumusetea si senzualitatea gestului.
Am ales pentru prima zi ceva primavaratic, suav dar dulce in  acelasi timp, trandafir+violete.
Daca vi se intampla si voua sa va intoxicati cu parfum, acum stiti cum sa procedati, nu? Asteptati frumusel sa treaca de la sine:)
Cine ghiceste numele parfumului, primeste cadou de la mine revista Vogue februarie, editia spaniola:)
Later edit: puteti lasa comentariile pana la ora 24, voi face o tragere la sorti maine dimineata, enjoy!

luni, februarie 14

Ce cred eu despre MAC

In ultima vreme, toata lumea imi cere parerea despre firma de cosmetice Mac. Cred ca sunt singura care nu a scris despre ea, spre marea mirare a multor fete care ma citesc, pentru ca nici nu aveam ce sa scriu. In Romania trece drept firma de lux, dar eu o consider middle level. Ei bine, despre firma Mac eu nu am nicio parere, va spun cu cea mai mare sinceritate, pentru ca nu am cumparat niciodata de la ei. Nimic. Stiu de lansarea din Romania, dar pe mine nu m-a entuziasmat. Nici acum, nici altadata, cand vedeam in strainatate standul lor. In ceea ce priveste firmele de lux de beauty raman impresionata, dupa cum stiti, de cei pe care eu ii consider adevaratii titani: by Terry, Sisley, Guerlain, Giorgio Armani si Chanel. Chiar si Helena Rubinstein. Nu ma atrage niciun ruj de la Mac, ma atrage un ruj de la Giorgio Armani sau Helena Rubinstein -in cazul in care vreau sa incerc ceva nou.
Am avut o singura data un produs de la ei, un fond de ten, pentru fata si corp, primit cadou de la o prietena care se plictisise de el, era o cantitate foarte mare. Cel mai mare fond de ten vazut de mine vreodata. Mi s-a parut mult prea fluid pentru gustul meu, imi curgea printre degete la aplicare si- pentru ca pe vremea aceea aveam un ten mai incarcat, nu eram deloc multumita de acoperirea pe care o avea, care tindea spre zero. Nu uniformiza deloc. Am considerat ca a fost un produs care nu mi s-a potrivit. Se mai intampla, sunt sigura ca ati avut si voi astfel de intampari nefericite, toate firmele de makeup au cate un calcai al lui Achile. Nu sunt curioasa sa vad daca acum mi s-ar potrivi ceva de la ei.
Ca MARKETING- mi se pare un L'Oreal mai spalat. Sponsorizeaza mult si cu succes.
Cred ca mai multe nu am ce sa scriu. Pe mine nu ma atrage, nu imi doresc...deci nu o sa cumpar.

ACNE BE GONE-the game:)

Iata ce am jucat eu in aceasta dimineata: ACNE BE GONE de AICI.
Nu am reusit sa il scap pe sarmanul baiat de toate cosurile de pe fata- desigur, eu i-as recomanda dieta+tratament medicamentos+creme, dar in fine, am atins un rate bunicel de 6900... apoi am imbunatatit scorul la 7200.
Initial nu mi-a placut jocul, dar acum ma distreaza...
Poate cineva mai mult?
LATER EDITt: daca erati in cautarea unui articol serios, scuze daca titlul v-a indus in eroare, stiu ca nu va asteptati la asa ceva din partea mea, dar e doar o caterinca:)

Intrebarile voastre, raspunsurile noastre

Cand se aplica un concealer? Inainte sau dupa fondul de ten?
Raspunsul meu: dupa!
Explicatia: dupa ce aplici fondul de ten ai o acoperire uniforma(mai mare sau mai mica, in functe de textura aleasa). Porii, micile puncte inestetice, petele rosii, punctele negre sunt acoperite. In momentul in care aplici concealer-ul, pentru retusuri, vei constata ca o cantitate mica este suficienta, ceea ce creeaza un efect mult mai natural si "viata" concealer-ului va fi mai lunga.
In momentul in care aplici concealer imediat dupa crema de zi, vei avea nevoie de o cantitate mult mai mare pentru a acoperi, apoi va urma un alt strat, cel de fdt si se creaza uneori un efect tip"bob de orez", deoarece in majoritatea cazurilor pui prea mult si se vede.

Va plac surprizele de Valentine's?

Cateva raspunsuri posibile aveti mai jos, la comentarii:

duminică, februarie 13

Azi imi place...

Lazy crazy summertime:
 

O sedinta foto foarte reusita, fara nicio urma de indoiala. Inspirationala.

Great great seventies:

Nu am o fotografie favorita, imi plac toate foarte mult, in egala masura.
 Nu e vorba de genti, ci de Kate
Kate Moss pentru Longchamp- primavara-vara 2011:)