luni, octombrie 31

dr hauschka, eu cred ca vom fi prieteni pe vecie:)

Nu uita ca in fiecare sezon trebuie sa ii pui intrebari foarte serioase tenului tau.
Recomandarea mea-AICI

Azi imi place...

...all this blue. Les Jeans de Chanel.

Oare ce as face eu in cazul ei?

Zilele trecute am petrecut doua ore cu o fata draguta, care, la fel ca si mine, nu isi mai vopsea parul de cativa ani buni. Avea o nuanta de saten mediu(unii ar spune blond inchis), exact ca a mea. Nu stiu cati ani avea, dar cred ca in jur de 30. Avea parul mai lung decat al meu, mai bogat si firul ceva mai gros. Adevarul este ca de la primele cuvinte, privirea mi-a fost atrasa de cinci fire albe, destul de groase, plasate chiar la mijlocul fruntii. Nu puteam sa nu le observ, deoarece mi se pareau foarte vizibile. In timp ce discutia noastra inaintea, firele ei albe deveneau, pentru mine, din ce in ce mai vizibile. Aproape ca incepeau sa se legene, sa danseze si sa se impleteasca singure. In imaginatia mea, desigur. E un fel de sindrom cu care cred ca m-am potcovit dupa ce m-am uitat multa vreme la un serial celebru, destul de vechi, Seinfeld pe numele lui...  Dupa cum stiti, toate personajele de acolo dezvolta mici obsesii, foarte amuzant prezentate, pe marginea defectelor/obiceiurilor/comportamentelor celor pe care ii intalnesc pentru prima oara. Sau pe care nu ii cunosc indeajuns de bine incat sa le poata trece cu vederea diferentele/ciudateniile si sa le asimileze ca fiind cat de cat acceptabile.
Deci pur si simplu ajunsesem sa ma holbez in parul fetei si sa incerc sa vad firele ei albe in diverse coafuri. Apoi, dupa ce ne-am despartit si dupa ce au trecut cateva ore, iar fata acelei fete dragute incremenise in mintea mea ca un fel de pictura, mi-am dat seama ca despre mine era vorba, nicidecum despre ea. Nu ma deranjau la ea, ci la mine, caci ma proiectam in aceasta situatie. Despre cum as proceda eu, despre optiunile mele era vorba.  Sa vopsesc parul pentru cinci fire? Sa il las asa? Sa le ascund mestesugit sub coafuri voluminoase?
In cazul meu, oricat de barbar ar parea, nu vad decat o solutie: sa il smulg cu penseta. Iar cand se va inmulti, il voi vopsi intr-o nuanta mai deschisa decat cea naturala, pentru a da mai multa luminozitate fetei.

Just perfect...Fendi

De dimineata m-am trezit foarte bine dispusa, apoi am dat peste imaginile acestea din colectia Fendi 2012. Perfectiune 100%(pleonasm asumat, care sa exprime exact sentimentul !)





duminică, octombrie 30

vineri, octombrie 28

Din lumea celor care nu cuvanta...

Program intensiv de weekend: nu-mi vad capul de treaba- joaca, joaca, joacaaaaa...

Biotherm: Deo Pure roll-on antiperspirant

Deo Pure de la firma Biotherm a fost cel mai scump anti-perspirant cumparat de mine vreodata. Pretul lui a fost 20 euro si a fost luat din strainatate, dintr-un aeroport. In momentul in care l-am cumparat, eram de-a dreptul disperata, deoarece avusesem un GARNIER atat de prost, incat imi ingalbenise foarte urat la subrat toate bluzitele mele albe, fine, de vara  si nu era bun de nimic(click AICI pentru un review inspaimantator!) Asadar, am pornit la drum cu mari sperante pentru Deo Pure si acum, dupa luni si luni de folosire zilnica, ma pun si eu in randul bloggeritelor care il lauda. Este cel mai bun pe care l-am avut pana acum. Nu are alcool, nici parabeni. Usuca pielea de la subrat, dar nu excesiv. Nu lasa senzatia de ud, ci o inlocuieste cu una de hidratare. Actioneaza de dimineata pana seara, nu face nazuri la calitate. Este longeviv, deoarece este concentrat si prin urmare trebuie aplicat cu zgarcenie, dus si-ntors, maxim. Poate fi folosit si dupa epilat, cand pielea este sensibila. Nu lasa urme pe haine. Nici pe cele inchise la culoare, nici pe cele deschise. Este foarte discret parfumat, miroase "a curat", dar dispare in cateva minute, deci nu interfereaza cu EDT sau EDP. Exista si in varianta bio- certificata Ecocert, evident. O voi cumpara si eu, dupa ce se termina acest deo.
Da, costa 20 de euro-dar consider ca sunt  bani bine investiti, deoarece am scapat de o problema majora, cu care ma confrunt de mai bine de un an. L-am cumparat in aprilie sau mai, l-am folosit zilnic si in acest moment mai am o treime din el. Daca doriti, puteti sa faceti un calcul si nu va mai iesi atat de scump...
Nu stiu daca produsele Biotherm din Romania au aceeasi calitate, insa eu nu voi cumpara de aici, ci din strainatate-sau imi voi ruga prietenii care pleaca mai repede decat mine sa imi faca un mic serviciu:)
Daca l-a mai folosit cineva, as fi foarte fericita daca mi-ar lasa parerea la comentarii!

joi, octombrie 27

NOTD: acest blue navy de poveste de la OPI

Acest blue navy face parte dintr-o colectie veche (Russian ) de la OPI, pe care eu cred ca o stiu de vreo cinci ani, de cand am descoperit Vodka&Caviar-aceasta a fost de fapt si prima oja folosita de la ei. Russian Navy(teribil nume de scena!) este un bleumarin cu irizatii extrem de fine, trandafirii, care te face sa iti admiri unghiile incontinuu(asa fac eu in acest moment). L-am redescoperit astazi, cu mare incantare, la Shades Beauty Lounge, unde aveam programare pentru mani+pedi Spa si pentru tuns de varfuri si foenat. Marti sunt programata si la tratament facial la Tatiana, caci mi-am propus o toamna in care sa ma rasfat cat pot de mult. La picioare nu am mai cerut oja, deoarece unghiile nu aratau tocmai bine, se albisera de la jumatate in jos(parca erau bolnave, pe cuvant!) si am decis ca pana spre primavara le voi lasa libere de lac, sa isi revina. Asa am facut si anul trecut. Nu ma caracterizeaza neaparat cumintenia in materie de oje, insa cand vad ca frumusetea naturala imi este grav atacata, simt nevoia sa iau repede masuri drastice. Asa a fost si in cazul parului, cand brusc am decis sa nu il mai vopsesc, desi toate prietenele mele imi spuneau ca nu voi rezista mai mult de cateva luni. Nu voi face niciun tratament special, nu intentionez sa cumpar nimic pentru a le forta vindecarea, le voi lasa sa respire si sa se regenereze, mi se pare cea mai inteleapta decizie. Le sigilez pana la primavara:)
Dupa cum am mai spus, trec printr-o perioada surprinzatoare, fara multiubitele si excesiv folositele lacuri rosii, deci iata ce oglinda albastra, ruseasca 100% voi purta pe unghiile de la maini toata saptamana, sper sa reziste sase-sapte zile si sa nu ma dezamageasca:







Later edit: stiu ca una dintre cititoarele mele m-a rugat la un moment dat sa ii ofer o solutie pentru suvite care se despart, direct din crestetul capului. Am intrebat la Shades Beauty Lounge si raspunsul a fost: din cauza parului aspru si gros sau a felului in care esti tunsa, dar si a produselor neadecvate pe care le folosesti. Prin urmare, Teodora este invitata la Shades sa ia legatura cu Gabriela (hair stylista la care merg si eu in ultima vreme) pentru o evaluare gratuita, urmata de sfaturi si recomandari evident. Gabriaela a spus ca trebuie neaparat sa vada parul si sa evalueze "face to face" situatia. Asadar, trebuie sa intri pe site-ul lor, sa suni si sa afli cand poti merge si sa ii spui Gabrielei ca esti cititoarea blogului meu. Sper sa te ajutam si sa rezolvam problema:)
xoxo!

Din lumea celor care nu cuvanta...

Vrei sa petrecem week-end-ul impreuna? Vrei, preafrumoasa mitzi?

miercuri, octombrie 26

Beauty Bible: Beauty tips: how 2 do it:)

Veti citi mai jos un beauty tip foarte folositor, pentru fetele care au multe sticlute de lac de unghii. Primit de la o cititoare draga, Corina B(nu pot sa dau link, deoarece nu are blog, ci doar profil).
Corina B mi-a scris acum cateva zile un comentariu foarte interesant, referitor la prelungirea vietii lacurilor(cred ca toate avem prea multe, oricum). Ea are un lac cumparat in urma cu  sapte SAPTE 7 ani care este ca nou chiar si in ziua de azi. Cum face? Pai le tine in frigider si devin nemuritoare. Bine, nu chiar nemuritoare-nemuritoare, dar pe undeva prin zona aceea atat de indepartata, incat faci un copil, creste, merge la gradi, apoi  la scoala, ia Bacu(bine, exagerez!) si oja e la fel de stralucitoare ca in prima zi. Cu conditia sa nu o termini tu mai repede decat expira cei sapte-zece-cincisprezece ani. Oare cat de mult ar putea sa tina?
Da, adevarul este ca si eu am tinut diverse creme si lotiuni in frigider, chiar am o buna prietena care avea lazile acelea transparente -de zarzavaturi si fructe  pline ochi cu rujuri, farduri, serumuri, cred ca avea si pudre si oje acolo. Tot beauty case-ul ei-in frigider era! Aproape tot, adica ce nu folosea in mod curent, in acea saptamana.  Si ea spunea ca nu arunca nimic, le pastreaza pe toate intacte in frigider. Da, si avea frigiderul plin. Plin ochi, ca o shaorma cu de toate:)

Giveaway Alessandro-1200 followers

 Asadar: try to choose wisely your colour by Alessandro, verificati daca indepliniti conditiile de participare-click pentru ele AICI si  trimiteti-mi un comentariu in care mentionati numarul si culoarea dorita. Sigur, ar fi  suficient numai numarul, dar e funny sa spuneti si nuanta, intrucat ne place sa tragem cu ochiul in poseta voastra cu dorinte si e dificil sa confruntam mereu cu tabelul:) Puteti alege si din colectia It Girl. Extragerea celor 20 de castigatoare va avea loc pe 15 noiembrie, pe-nserat.
Premiile vor fi preluate direct de la Topline in cazul in care castigatoarele sunt din Bucuresti, sau vor fi trimise prin curier, in cazul in care castigatoarele sunt din afara capitalei, exact cum am procedat si la celelalte giveaway-uri.
Ro only.
Va rog dati click pe poza pentru a o mari si a vedea mai bine culorile, deoarece eu nu am putut sa o public la dimensiunea ei initiala, intrucat iesea din cadru.

Teaser giveaway 1200 followers:)

Pentru a sarbatori de Halloween cum se cuvine cei 1200(minus unu in acest moment, dupa cum se vede in dreapta) followeres ai blogului, intentionez sa organizez foarte curand un giveaway(cand ajungem fix la 1200, deci mai asteptam o persoana) si am pus acest teaser pentru a incerca sa aflu daca poate ghici cineva despre ce ar putea fi vorba. Conditiile de participare raman aceleasi, nimic nu se schimba. E o simpla joaca, nu trebuie sa va chinuiti prea tare, este vorba de o marca draga mie si care pana acum nu a mai fost prezenta cu giveaway pe acest blog, dar are review-uri pozitive din partea mea.
Asadar-ghiceste cineva? Vrea cineva sa ghiceasca?

marți, octombrie 25

Caron-Delire de Roses


Am fost joi seara invitata la lansarea parfumului cu un nume pe care l-am perceput, de la inceput, de-a dreptul fatal- Delire de Roses de la firma Caron (pe care il gasiti in magazinele Beautik). Nu stiu cum se face, dar eu in ultima vreme ajung numai la lansari extraordinar de aglomerate, incat cu greu reusesc sa inteleg ce se intampla, din cauza multimii de invitati, a zumzetului de stup  si a faptului ca trebuie sa dai din coate(la propriu!) sa ajungi dintr-un loc intr-altul. Evenimentul a avut loc in prezenta lui Roland Ales, presedintele casei de parfumuri Caron- cu care din pacate, nu am reusit sa vorbesc sau sa fac poze. Parfumul este delicat, romantic, cu valente suav poetice. Roze, litchi si lacramioare am reusit sa descifrez in seara in care l-am testat. L-am incercat si l-am pulverizat pe incheieturile mainilor, era in jur de ora 20, iar a doua zi dimineata, cand m-am trezit, pierise de tot, nu a rezistat pe pielea mea. Totusi, nu consider ca am reusit sa imi fac o parere clara si mi-am propus sa il incerc inca o data cand voi ajunge prin preajma magazinelor Beautik, deoarece  multa vreme am ocolit parfumurile de roze si consider ca le-am facut ani de-a randul, o mare nedreptate. In aceeasi seara a mai fost lansat parfumul barbatesc Yuzu Man, pe care nu am reusit sa il testez, deoarece cand am ajuns la el pluteam deja intr-un norisor cu roze si nu am vrut sa amestec cele doua miresme.
Later edit: port una dintre piesele mele vintage, pe care am reusit sa o mentin intr-o stare perfecta cumparata in urma cu 18 ani, bluzita de dantela- semnata Ted Lapidus.

My Tuesday Morning Reading


Are parte de toata admiratia mea. Nu neaparat pentru Chanel, ci pentru Fendi. Si pentru ca a fost printre primii care si-a dat seama ca se pot face haine de designer si la preturi mai mititele, fara sa ii cada blazonul urias pe care il are.
Articolul de mai jos a fost preluat integral de pe Vogue.co.uk

KARL LAGERFELD is launching a new, affordable womenswear label, entitled Karl, which is expected to go on sale in January exclusively on NET-A-PORTER.COM Prices for the rock 'n' roll-inspired collection start at €60 (£52), stretching to €450 (£391).
"It's my today's taste and style and a reflection of how I think a great number of people would like to be dressed now," Lagerfeld told WWD. "I just want not too expensive clothes that people may like and perhaps want to wear. That was my concept for a long time, but my business partners in the past wanted to be like Chanel or Fendi without putting behind what is needed to be like that."
The 100-piece range will feature evening and daywear, including timeless black dresses with plunging backs, silver jeans and vest tops. Although the collection will launch initially online, there are plans to open dedicated Karl Lagerfeld stores and temporary boutiques.
"We are thrilled and proud to be the exclusive partner for the launch of KARL,"  said said NET-A-PORTER.COM founder and executive chairman Natalie Massenet. "From the moment we saw the collection we were hooked and we can't wait to introduce this to a global fashion consumer for whom Karl Lagerfeld is an icon in his own right. The collection will speak to every woman who wants a bit of the inimitable fabulous street chic that Karl Lagerfeld is known for. And given Karl's fascination with all things modern, this will be a 21stCentury launch - globally available, in-season for instant gratification and harnessing the power of the digital media and social commerce.  It's truly an honour for us to collaborate with Karl and his team."

luni, octombrie 24

My makeup- in cateva cuvinte:)

De multe ori primesc cereri de a efectua machiaje pe blog si de fiecare data sunt cam nedumerita, pentru ca nu prea stiu ce sa spun. Eu nu folosesc mult machiaj, nu am de ce sa fac acest lucru, las chestiile complicate pe seama fetelor foarte tinere, la o varsta cand orice exces este permis si chiar incurajat. Apoi vine o vreme in care cresti si intelgi ce inseamna less is more. In care stii ce produse sa folosesti pentru a te infrumuseta delicat si feminin, nicidecum excesiv. Vorbesc aici de machiajele day by day, nu de cele de party, cand este evident ca poti accentua trasaturile pe care vrei sa le pui in evidenta.
Pun accentul pe ingrijire. Mancare sanatoasa, nu dieta, exercitii fizice, timp pentru citit. Timp de calitate. Apoi, creme bune si un fond de ten cu particule de iluminare dozate inteligent. Un blush mat, care sa nu evidentieze porii. O mascara. Un fard de pleoape burgundy folosit pe post de eyeliner. Fard pentru sprancene. Ca fard pentru ochi, in ultima vreme am folosit blush-ul. Cam acesta a fost machiajul meu in ultimele luni. Uneori am mai folosit si waterline, ca sa accentuez mai tare ochii, in special seara, cand lumina artificiala "fura" industrial de mult din machiaj. Nu tin cont de nicio tendinta, folosesc intotdeauna ce stiu ca ma avantajeaza. Cred ca tendintele sunt cele care trebuie sa tina cont de mine si sa imi ofere variante soft, naturale si sofisticate prin textura.
De cand tin blogul si de cand inventariez mai atent produsele de ingrijire si make-up pentru review-uri, am devenit mult mai ordonata si am cumparat numai lucrurile de care am avut nevoie. Si am devenit mult mai pretentioasa in alegerea lor. Nu sunt trenderita si nici nu particip la campanii generaliste de testare de produse cosmetice. Imi doresc ca cititoarele mele sa aiba parte de cat mai multe optiuni atunci cand aleg un produs in defavoartea altuia.
Cel mai des mi se spune ca par mai tanara decat sunt, lucru care nu are cum sa nu imi umple sufletul de bucurie, pentru ca nu e vorba de frumusete-in sens superficial si comercial, ci -din punctul meu de vedere- de cat de sanatos este organismul tau si cat de multa grija ai avut, de-a lungul timpului, de tine.

vineri, octombrie 21

Jurnalul meu din toamna lui 2011-a cincea parte

Ieri la ora 19 am fost invitata la restaurantul Arcade, unde avea loc lansarea unui parfum de roze de la Caron. Dupa dus, mi-am prins parul in messy bun(cum fac de obicei daca nu imi spal parul in ziua respectiva). Sper sa primesc pozele cat de curand si sa le pot publica. Dar nu despre acest lucru vroiam sa va povestesc, ci din nou despre oja de la Sephora. Imi facusem unghiile cu o zi inainte si de data aceasta aplicasem si topcoat, sa vad daca am mai mult noroc asa. Unghiile s-au uscat si mai greu, destul de urat, cu un fel de bule mititele dedesubt si lacul a tinut la fel: pana dupa  primul dus. Adica o zi. O singura zi. Nu mi-a parut atat de rau ca in cazul minty green, deoarece nu eram atat de fermecata de culoare. Dar cand mergi la un eveniment, dress code-ul cere cateva lucruri, iar eu m-am trezit ca oja sarise iarasi de pe trei unghii. De acord, nu e nicio tragedie, dar cand investesti timp sa iti faci unghiile si te trezesti ca a doua zi lacul sare ca popcorn-ul, te umpli de nervi, pe cuvant. Mi s-a parut ridicol. Cum poti sa te numesti Sephora si sa nu retragi repede de pe piata produsele care nu se ridica la standardul pe care il pretinzi? Evident, fiecare marca are produse mai bune si mai putin bune, eu am scris review-uri ori de cate ori mi-a placut ceva de la ei, dar daca vezi ca ceva e putred in Danemarca, de ce nu il retragi de la productie, inainte de a ajunge pe piata de gen? Sunt tare dezamagita, nu ma mai incanta nici culoarea. Daca era Ruby Rose nu as fi avut nicio pretentie...

joi, octombrie 20

Jane Birkin, my personal beauty icon, in Romania


Pe 13 noiembrie, la Sala Palatului- un concert dedicat lui Serge Gainsbourg:)
Pentru mine este o veste nemaipomenit de frumoasa, pentru ca Jane Birkin a reprezentat mereu o sursa de inspiratie. Atat pentru mine cat si pentru blogul meu, desigur. Am avut ocazia sa stau de vorba si sa iau interviuri unor adevarate "legende" -Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Patricia Kaas, sper sa o intalnesc in noiembrie si pe Jane Birkin, my personal beauty icon-click AICI pentru mai multe poze. Bilete si informatii detaliate despre concert gasiti AICI
Un cantec minunat-este vorba de Je t'aime, moi non plus- puteti asculta sau reasculta- in cazul in care ma cititi de mai multa vreme, chiar AICI

miercuri, octombrie 19

Din lumea celor care nu cuvanta...

Daca ieri am avut o tema considerata usoara, iata astazi una grea(me-love the hard way): o matza mica si delicata s-a ratacit, poate sa o gaseasca cineva? Sincer, eu inca nu am gasit-o, o caut acum...
Zuzix, care mi-a trimis-o, zice ca e exact in fata mea, dar eu nu o vad. Am luat-o si pe orizontala, si pe verticala, intr-o teribila incercare, contracronometru cu voi, de a o depista. Va rog sa imi dati o mana de ajutooor:)

LOTD:blue again

Exact asa arata unghiile mele dupa ce fac baie:

 Imping imediat cuticulele cu betigasul din imagine. Dupa dus, sunt foarte moi si nu mai am nevoie de remover. Tai unghiile cu forfecuta si le rotunjesc cu pila. Le port scurte. Forma e naturala, un fel de patrat rotunjit

Am ales tot un albastru, o nuanta metalica, de la Sephora. In ultima vreme, am pe unghii numai lac albastru. Toata vara am avut numai rosu, vad ca de cand a aparut toamna, m-am sucit. Dupa primul strat aplicat, suprafata unghiilor nu arata deloc bine, se strange intre striatii destul de urat, parca as fi plina de pete:

Al doilea strat acopera mai bine, dar evident ca am nevoie si de al treilea. Pensula nu imi place deloc, pur si simplu fuge de pe unghie catre margini. Rezultatul? M-am manjit destul de tare.

 Nuanta este ok dupa trei straturi, dar la final mi-am dat seama ca e un albastru destul de comun. Lacul folosit face parte din seria Happy Pastel, din care am mai prezentat si Green Mint-click AICI, de care am fost dezamagita pentru ca sarea de pe unghii dupa numai o zi. Evident, ma astept ca si acesta sa se comporte la fel.

Aspectul final nu e "oglinda", pensula nu ajuta deloc, parca m-as fi dat cu bidineaua. Se usuca greu. Verdictul: o oja care plictiseste si enerveaza.

marți, octombrie 18

Din lumea celor care nu cuvanta...

Un mic exercitiu pentru o zi insorita de marti: in poza de mai jos exista o pisica frumos visatoare, usor pierduta in spatiu, dar incredibil de bine pitita sub ciulinii arsi, poate cineva sa o gaseasca? 

luni, octombrie 17

Stefanel Concept Store

A fost deschis, cu lume buna si dichis, in Piata Romana, intr-o locatie frumoasa, chiar in fata buildingului plin cu led-uri minunate, urban smart style, colorate si care se joaca precum luminile din bradul de Craciun(am intrebat si am aflat ca au fost create de LUMINOR, vreau si eu cu ardoare ceva asemanator pentru sarbatori!). Nu am reusit sa stau mult la eveniment, a fost foarte aglomerat si inabusitor de cald, deci nu aveam cum sa rezist mai mult de o jumatate de ora. Mi-au placut mult tricotajele asimetrice si toata colectia Casmir, am promis ca voi merge sa le cercetez pe indelete...

                                                                                              Cu Roxana Diba, care s-a ocupat de eveniment...

vineri, octombrie 14

Just perfect...


Hair stuff again:)

Mereu am vrut sa scriu acest lucru, insa de fiecare data m-am gandit ca ar trebui o postare separata, ca sa nu ne pierdem in alte amanunte si alte probleme ale parului. Intrebarea pe care o primesc cel mai des pe blog se refera la spalatul parului zilnic. Voi sustine mereu ca singura greseala este sa ai parul murdar. Daca e nevoie sa il speli zilnic, spala-l zilnic. Fii curata! Este prima regula a unei femei cochete. Daca parul tau este gras si atrage rapid murdaria, noxele si praful, spala-l ori de cate ori este nevoie. Cu un sampon bland, de utilizare frecventa. Daca il speli des, o singura samponare este suficienta. Daca il speli zilnic sau o data la doua zile, nu este nevoie sa il samponezi de doua ori.

joi, octombrie 13

In fashion right now: Corduroy Pants


Corduroy pants= catifea in dungi= asa-numitii "reiati"
Nu imi amintesc sa fi avut vreodata vreo simpatie pentru "reiati", imi amintesc doar ca am avut o pereche maro, cu fermoare argintii, pe vremea cand mergeam la liceu. Deci cu atat de multa vreme in urma, incat amintirea lor pare invaluita in ceata. Nu mi-au placut niciodata pentru simplu motiv ca reprezentau o alternativa mai ieftina la jeans(care mi se pareau mult mai chic croiti) si aveam impresia ca arata mai putin fashion decat acestia. Pantaloni simpli din catifea am mai avut, imi plac si acum, insa reiati-am refuzat cu indarjire sa mai cumpar si sa mai port. Insa am vazut ca Fall 2011 aduce in prim plan o reinterpretare a lor, in tot atatea variante ca si jeans-ii(de fapt toate modelele sunt copiate, chiar dublate!) Si am reinceput sa ma uit la ei cu interes. Chiar cred ca as proba o pereche. Un dark red mi-ar placea. Chiar si varianta short ma atrage.
Well, do you Corduroy?


Din lumea celor care nu cuvanta...

Ce frig, ce dimineata ingrozitoare... mai bine stau frumushel cuibarita aici, sub plapiumioara pufoasa a lui mami si dorm pana dupa-masa...

miercuri, octombrie 12

Serge Gainsbourg & Anna Karina - Ne dis rien

Imi plac foarte mult cantecele vechi, pe care le ascult cu rasuflarea taiata si cu ochii mari, dar regret nespus farmecul discret si burghez al vinilul de altadata...
Poate peste 30 de ani(sau mult mai repede), altii ca noi vor spune, melancolici, aceleasi luccruri despre melodiile pe care le ascultau pe You Tube sau via Facebook:)

J Brand& a Fit Guide


Cred ca in acest moment, la J Brand gasesti cea mai buna inspiratie in materie de jeans. Sunt genul de jeans care nu au nicio eticheta sclipicioasa lipita in spate sau in laterale, nasturii si capsele nu au insemne care sa sara in ochi de la o posta, singurul semn distinctiv este eticheta interioara. Evident, croiala+materialul= perfectiune. Cand am intrat pe site-ul lor, am gasit AICI o aplicatie interesanta, Fit Guide, care sa te ajute sa iti cumperi perechea de jeans perfecta pentru conformatia ta. Try it!

marți, octombrie 11

Din lumea celor care nu cuvanta...

OCTOMBRIE, e toamna pe lume,
Cad frunze tarzii, te rog sa revii...

NOTD:un bleu ciel de neuitat de la Alessandro

Astazi mi s-a facut dor de un cer senin si am ales din cosuletul de oje exact nuanta potrivita. Nu, nu rosu, pentru ca aveam de gand sa fac un NOTD:) In sticluta, culoarea pare mult prea stearsa si mult prea laptoasa, insa pe unghii seamana cu florile acelea micute de primavara, florile delicate de-nu-ma-uita. Primul strat este destul de transparent, accentueaza striatiile, la al doilea inca sunt vizibile si bineinteles ca te gandesti ca al treilea strat ar fi urmarea fireasca. Striatiile mele sunt vizibile si nici nu le domolesc cu pila pentru suprafata unghiilor, deoarece nu vreau sa le subtiez. Asadar, am aplicat trei straturi, dar lacul de la Alessandro s-a uscat repede. Nu am mai pus topcoat.