joi, iunie 28

BIOTHERM DEO PURE NATUAL PROTECT

Dupa aventura proasta cu Vichy, am revenit rapid la o dragoste mai veche, deo de la Biotherm(depre prima experienta am scris AICI) De data aceasta am ales deo bila, certificat Ecocert, tot fara saruri de aluminiu. Si fara parabeni.
Are o textura fina, catifelata, care intra repede in piele, 15-20 secunde. Se usuca in jumatate de minut. Are un miros fin, o boare de portocala, care dispare dupa un sfert de ora. Tine de dimineata pana seara si nu te lasa la greu. Nu e lipicios si nu lasa urme pe haine. Nu am a ma plange de ceva in privinta lui.
E 100% eficient de dimineata pana seara, iar eu sunt multumita cu acest lucru, chiar daca pe produs scrie 24 h.  Nu inseamna ca daca te culci fara sa il reaplici te trezesti dimineata transpirata, dar primele 12 ore sunt cele in care eficienta lui este maxima.
Daca ar fi sa le compar pe cele doua deo incercate de la Biotherm, cele mai performante folosite de mine vreodata, as putea mentiona ca primul(perspirantul) mi se pare mai puternic(dar contine saruri de aluminiu), iar acesta este mai soft, insa le trec pe amblele la categoria exceptionale.
A fost cumparat din duty free, 16 euro a fost pretul lui si are 75ml.
Il voi recumpara cu siguranta, pentru mine este un must have. Alte experiente cu deo nu mai fac curand, cel de la Vichy m-a enervat cumplit, pur si simplu il detest.

7 comentarii:

Unknown spunea...

primul incercat de la biotherm care a fost?eu transpir in exces dupa nastere si nu stiu ce sa mai folosesc...acum am garnier,anul trecut folosisem vichy stick dar nu am fost foarte incantata

adela sirghie spunea...

Aici am scris-http://beautynewsbyadelasirghie.blogspot.ro/2011/10/biotherm-deo-pure-roll-on.html
Dar nu iti recomand sa il cumperi din Romania, deoarece este un produs extrem de usor de falsificat. Poti turna orice in tubul acela de plastic:(

Anonim spunea...

De cand ai recomandat Biotherm in toamna, numai asta am folosit, si sunt extrem de multumita. Am cumparat si sotului varianta barbateasca, si suntem amandoi recunoscatori ca nu mai avem haine ingalbenite. Multumesc mult de review.

Raluca

adela sirghie spunea...

@Raluca: din punctul meu de vedere...smart money can buy. Nu imi dau seama ce vrajitoare rea mi-a luat mintile si m-am trezit cu inutilitatea de Vichy:(

Calin Andreea Daniela spunea...

Trebuia sa fie bun la cat costa...:)

mania blog spunea...

Nu l-am folosit. Eu sunt incantata de deodorantul Dove cu capac albastru. Am incercat multe deodorante pana l-am gasit pe cel potrivit :(

Mimoza spunea...

mi se pare putin scump, dar daca e atat de bun precum cremele Biotherm, merita toti banii.