marți, septembrie 11

Jurnalul meu de beauty din toamna lui 2012

Marea provocare a toamnei nu reprezinta, pentru mine, gasirea unei potiuni magice care sa ma intinereasca cu zece sau douazeci de ani, nici aflarea celui mai imbatator parfum, in stare sa imi fascineze spiritul creator, sa imi faca sufletul sa cante de prea-plin si a ma apuc de scris pe blogul meu, cu alean,  haik-uri. Nu...
Ca mai mare provocare pentru mine aceasta este: sa merg regulat la stomatolog si sa rezolv cateva probleme pe care le-am tot amanat, pe motive de frica, soc si groaza.
Insa astazi mi-am luat inima in dinti si maine la 14 sunt programata la Stella, pe care o cunosc de pe blog, de AICI.
A promis ca nu o sa ma doara deloc deloc si va trebui sa se tina de cuvant, deoarece am de gand sa povestesc pe blog cum a fost:)

9 comentarii:

AlinaGav. spunea...

Bafta si sa nu te doara deloc!

claudia_mami spunea...

doamne ce frica si cum ma ea cu lesin pe mine fiecare vizita la stoatolog -mai am de mers si eu la stomatolog ,multe zile dar mie frica si intru intr-o panica de nedescris .

claudia_mami spunea...

Doamne ce frica si cum ma ia cu lesin pe mine fiecare vizita la stoatolog -mai am de mers si eu la stomatolog , multe zile dar mi-e frica si intru intr-o panica de nedescris .

Alexandra G. spunea...

sa ne zici pentru ca si eu pusesem ochii pe stella.. o urmaresc de mult timp si cred k m-as duce asa ca la o prietena... nu mi-e frica de dentist ci de durata tratamentului...

Unknown spunea...

Abia astept sa ne povestesti. Si eu sunt ingrozita de dentist...poate-mi mai fac curaj.

Alina spunea...

bafta! eu tocmai m-am intors de la stomatolog si maine voi merge din nou. tot asa, am amanat si acum imi doresc sa n-o fi facut. important e ca ne-am decis sa luam atitudine.

Girl Pearl spunea...

Frica de doctori exista pretutindeni. Stai linistita draga, sunt foarte multe tratamente care ajuta la amortirea zonei unde se lucreaza si nu o sa te doara nimic, nimic.

speranta spunea...

Buna.succes.astept sa ne povestesti.pup sa nu doara.

Cecilia spunea...

faswa1Foarte bine faci! Te felicit! Probleme netratata in cavitatea bucala provoaca altele in organism. Plus ca d-na Stella este o draguta, simpatica si chic persoana.