luni, decembrie 31

Just perfect

Fendi, colectia primavara-vara 2013:

duminică, decembrie 30

Vogue Spania

In fiecare an-numarul din ianuarie al revistei Vogue Spania(care apare in jur de 20 decembrie)vine cu un cadou glam, foarte frumos si util: o agenda bine structurata. Anul acesta am avut de ales intre modelele de mai jos. Cea din dreapta, care m-a ispitit cel mai tare, era cam mare pentru purtat zi de zi, cea din stanga era mai mica si de aceea am cumparat-o. Revista Vogue+Vogue Gourmet+agenda=4,5 Eur. A nu se rata daca treceti prin Spania in vacanta de iarna...

joi, decembrie 27

Just perfect

Culori calde, luminoase, texturi fine, ca de matase... Produsele Sisley-atat cremele cat si machiajele se afla printre preferatele mele. Pe blog am scris numai despre blush, insa am folosit(mai demult) si fond de ten oil free, si pudra pulbere, am avut si un creion khol si un fard de ochi. Mi s-au parut mereu deasupra Chanel/Dior scl. Comparabile cu by Terry.

miercuri, decembrie 26

Eu asa procedez...

In afara culorilor, pe care le consider dementiale, pensula de la Opi este extrem de potrivita pentru mine, caci pot termina manichiura in doi timpi si trei miscari. Pe site-ul spaniol am gasit si un How to foarte eleocvent. Procedez la fel si cu al doilea strat. Mentionez ca sticluta de 15 ml este favorita mea, la mini-lacuri eu ma cam incurc, pentru ca pensula mi se pare putin cam prea mica. In acest moment, preferatele mele sunt Wocka-Wocka-o gasiti AICI, intr-o colectie mai veche, Muppets si German-icure-o gasiti AICI. Din colectia Skyfall(care va aparea in Romania de-abia in luna ianuarie), am gasit o nuanta ravasitoare la care visez, un verde mortal de frumos si foarte ciudat-Live and Let die.

sâmbătă, decembrie 22

Sa ne pregatim de sarbatori:)

Solstitiu fericit! De azi noapte, ziua a inceput sa creasca incet incet, noptile vor fi din ce in ce mai scurte. Si apoi, la un moment dat, va ninge peste noi cu flori de cires, iar din toata iarna rece si viscolita va mai ramane doar un Vis de Craciun. Va doresc sa il traiti cu cea mai mare intensitate de care sunteti capabile.


vineri, decembrie 21

Just perfect...

Rusoaica trebuie sa fie divinitatea aceasta...

Frumoasa si fascinanta poveste a unui IPhone 5

2Parale.ro

M-am inscris in 2 Parale in urma cu doua luni. Poate doua luni si jumatate. Pentru trei site-uri initial:
1 Beautyspell- care vinde online Opi, Tigi, Joico, Keune
2 Carespot-care vinde Opi
3 Yves Rocher-care vinde Yves Rocher, evident:)

La primele doua am ajuns pentru ca eu stiu produsele de la Topline, le-am incercat si mereu au avut review-uri pozitive pe blogul meu. Dupa cum stiti, multe fete din afara Bucurestiului m-au rugat, de-a lungul timpului, sa recomand site-uri online unde pot gasi/cumpara produsele incercate de mine. Intrucat am avut confirmarea de la Topline ca livreaza catre Beautyspell si Carespot, am devenit afiliat 2Parale, ca sa fiu la curent cu toate ofertele lor. Practic, ceea ce povestesc eu acum este bucatarie interna, dar multe fete care au blog au fost curioase cum am castigat un IPhone 5- si de aceea livrez astazi aceasta poveste.
Eu am avut o mare frica vis-a vis de cumparaturile online, de aceea am ezitat de multe ori sa recomand magazine online, dar 2Parale mi-a castigat increderea ca au campanii interesante, oameni frumosi si dedicati, promotii si toate lucrurile erau explicate simplu, frumos si concis AICI, chiar si pentru un novice in materie de seo&tools&stuff cum sunt eu. Au chiar si un tutorial video pentru cei din categoria"dumb", cum sunt si eu, il gasiti AICI
Yves Rocher imi este simpatic dintotdeauna, la un moment dat chiar aveam multe minuni de la ei, acum doar o mascara mai folosesc, am scris despre toate, dar trebuie sa cautati in history ca sa vedeti, caci de multa vreme nu am mai incercat ceva nou de la ei. Ofertele Yves Rocher de Craciun sunt printre cele mai bune, dar probabil stiti deja acest lucru, daca nu-rascoliti-le repede site-ul sa va convingeti, caci eu am pus un banner chiar la intrarea in blog:)
Fiind asadar afiliat 2Parale, am intrat automat(dar numai dupa ce am depasit pragul de 10 comisioane aprobate), la tragerea la sorti organizata de ei si am castigat un IPhone 5. A fost o mare mare surpriza, atat pentru mine, care am facut ochii mari si am stat asa cu ei vreo doua zile, atat de uimita si bucuroasa am fost, dar mai ales  pentru ei, caci sunt o ilustra necunoscuta care nu s-a remarcat deloc in vreuna din campaniile lor. Dar trebuie vazuta partea buna a paharului: cu mana pe inima va jur ca premiile si comisioanele lor sunt "pe bune", totul este la vedere, oamenii sunt frumosi si motivati. Daca aveti nevoie de ajutor, sa le trimiteti un mail si va vor explica ce nu intelegeti. Eu i-am cunoscut aseara, la restaurantul Le Theatre, unde a avut loc festivitatea de premiere si au sarbatorit 4 ani de existenta. Nu cunosteam pe nimeni, nimeni nu ma cunostea. M-au rugat sa tin un speech, nu stiu exact ce le-am spus, caci eram emotionata, dar au fost simpatici toti si m-au aplaudat la final:) Am primit si diploma "cel mai norocos afiliat din IChallenge"
Intrucat planurile lor vizeaza in 2013 si partea internationala, nu doar cea autohtona, va recomand sa va inscrieti AICI si sa cititi cu mare atentie sfaturile si recomandarile lor referitoare la marketing afiliat. Daca nu intelegeti ceva, desi toate informatiile sunt ordonate si bine pregatite, ai cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi, repet- scrieti-le un mail, va vor raspunde cu siguranta.
Si-am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea mea...
Iar la final, am un sfat pentru fetele care au bloguri mai mititele, sunt la inceput de drum sau se tem ca nu vor face fata in cazul in care intra intr-o colaborare cu 2 Parale: nu mai ezitati, veti castiga experienta si veti invata lucruri noi zi de zi. Si sa nu imi mai cititi blogul niciodata daca nu imi veti da dreptate in scurta vreme:)

Jurnalul meu de beauty din iarna lui 2012-prima parte

Dupa cum stiti, intr-o vreme mergeam destul de des la Shades Beauty Lounge pentru tratamente cosmetice,  mani si pedi, taiat de varfuri scl. Dar acolo s-au schimbat proprietarii, iar in primavara, echipa pe care o stiam eu a plecat intr-o alta parte, mult prea departe pentru mine. Intre timp iarasi s-au schimbat proprietarii. Dar trebuie sa recunosc faptul ca in sufletul meu a ramas mereu nostalgia pentru Shades Beauty Lounge, unde am avut parte numai de surprize placute.
De curand, lucrurile au revenit pe fagasul cel frumos- si fiind eu clienta apreciata la salon, m-au invitat la  un mic eveniment. Parca m-as fi dus sa revad un prieten vechi si drag... Eu l-am vazut ca pe un eveniment de relansare, caci am facut cunostinta cu Anamaria, noua proprietara(in dreapta) si am avut bucuria sa o reintalnesc pe Adina Mocanasu(stanga), care a pus bazele Shades Beauty Lounge. Ofertele si pachetele promotionale ale salonului sunt foarte interesante, le gasiti pe site AICI.
Eu nu am incercat deocamdata nicio procedura in noua formula, dar am fost martora unei schimbari de look intr-un registru retro, extrem de rafinat. Beauty editoarele si blogeritele mame invitate au fost invitate sa profite de mici rasfaturi-tuns, coafat etc insa eu m-am multumit sa admir rezultatul de pe margine, de aceea apar in poza cu parul ravasit:)
Insa voi testa in ianuarie ofertele lor, pe indelete, promit sa revin cu informatii pretioase si sa spun ce mi-a placut si evident, ce nu mi-a placut-daca e cazul.

Am plecat de acasa convinsa ca m-am fardat prea tare pentru dimineata, dar vazand pozele, am rasuflat usurata si am constatat ca ar fi trebuit sa pun ceva mai multa culoare.

Fusta Adrian Oianu
colier Zara
top H&M
bluzita tricotata cu ochiuri mari Max Mara-old collection
cizme Prada-old collection


Din nou despre par

Pe baza intrebarilor voastre, cititoarele mele, trimise pe mail sau scrise la comentariile review-urilor, am concluzionat ca nu tenul este problema numarul 1, ci parul. Se cauta produse performante, profesionale, care sa nu coste o avere si pe care le-am si testat eu, ca beauty editor. Greu de impacat toate cerintele enumerate mai sus. In cei aproape patru ani de blogging, am scris despre Tigi, Macadamia, Maroccan Oil, Joico si Keune. Am avut giveaway-uri frumoase cu Tigi, Joico si Keune. Mie mi s-au potrivit toate cele de mai sus, asadar va sfatuiesc sa cautati si sa profitati de promotiile de final de an, fie ca vreti sa faceti un cadou, fie ca vreti sa le cumparati pentru voi. De acum inainte, promit sa va tin la curent cu toate ofertele si promotiile pe care le gasesc interesante.
Una dintre cele mai interesante promotii este in acest moment cea de la Keune, pe care o gasiti AICI, pe Beautyspell.
Promotia este valabila pana in ultima zi a anului 2012.

joi, decembrie 20

Chiar asa...

...cu gratie(sau ar fi trebuit sa spun in gratie?) Oricum, sunt sigura ca si o fata de 14 ani intelege despre ce e vorba(in cazul in care mai am cititoare atat de tinere):

Buna dimineata!

Desi e 8 dimineata, eu sunt tot la ora 07:00:) Dar am un expresso langa mine.

miercuri, decembrie 19

Lucian Boia-De ce este Romania altfel?

Voi ce cititi zilele acestea? Eu am cumparat-o astazi, o gasiti AICI, cu o reducere 20%. Intrand pe link, puteti cerceta pe indelete site-ul elefant.ro, une gasiti mereu promotii interesante(eu ii dau nota 10 pentru carti si DVD-uri)
Nu este tocmai o lectura potrivita de Sarbatori, dar timpul nostru chinuit, vietile nostre contorsionate, ar putea gasi o alinare in paginile ei.

marți, decembrie 18

Azi imi place

Bradul meu 2012 e clasic, traditional cum s-ar spune, cu beteala, stele si globuri ros-galbene(deja se joaca matzele cu ele de o saptamana), dar tanjesc dupa ceva in genul acestuia. Dupa ce vremea sarbatorilor trece, l-as decora cu carti si mici gravuri. Si lumanari parfumate si vraji de dragoste, desigur...

duminică, decembrie 16

sâmbătă, decembrie 15

Peretele cu fapte bune

Daca doriti,  puteti sa adaugati sub bradul de acasa si un mic cadou, marca SSCG, daruind astfel o mica suma sufletelelor care au atat de multa nevoie de ajutor.
Astazi-ultima sesiune de Shopping si Fapte Bune(in beneficiul animalutelor fara stapan) a anului 2012:

marți, decembrie 11

Just perfect:botine cu talpa de lemn

Sincer va spun, eu cred ca ar trebui sa ma dezabonez rapid de la Victoria Online, au numai lucruri frumoase... acum mi-au cazut ochii pe aceste botine Stella McCartney, cu talpa de lemn, mai multe imagini AICI

duminică, decembrie 9

vineri, decembrie 7

Ce produse folosesc in aceasta perioada:

Un serum performant de la Medik 8, C-Tetra, cu un nou derivat de Vitamina C:


Un demachiant genial, usor exfoliant
Comfort balm de la Neutrogena:

                                                                               Poudre Universelle Compacte de la Chanel: fina si aproape invizibila, cu efect luminoptic si de matifiere:

Opi German-icure:

Teint Eclat Prodigieux de la Nuxe:
dr Babor HSR de luxe-ultimate anti-aging cream:

Urmeaza review-uri, pe indelete, despre fiecare in parte, dupa ce le voi folosi indeajuns pentru a-mi forma o parere si dupa ce voi sti cum se comporta in diverse combinatii.

Uichendicale si alte indragostiri:

Verde smarald-culoarea anului 2013

Am ghicit si eu o data culoarea anului 2013 de la Pantone... va fi anul verdelui smarald. Ce spuneti despre el?

si e culoarea pietrei inelului Lanvin care imi ravaseste mintile, de mai bine de o luna, vazut AICI

miercuri, decembrie 5

Voi ce va doriti de Mos Nicolae?

Da, am putea sa cerem un robot de bucatarie model toamna-iarna 2012/2013:

Noua castigatoare giveaway Neutrogena...


...se numeste Stefania Petcu si a avut urmatorul comentariu, scurt si la obiect, pe care il public la cererea Neutrogena:

"Eu am doua produse pe care le folosesc mereu timp de iarna, crema de maini care e nelipsita altfel ajung sa am maini foarte uscate, ma mai si ustura si al doliea produs ar fi balsamul de buze, fara el buzele mele ar fi distruse si cand bate vantul si nu il folosesc incep sa ma usture.:( "

Asadar, astepte detaliile complete pe adelasir at yahoo punct co punct uk
Cat de repede posibil, dar pana  pe 6 decembrie 2012(joi seara) ora 20 cel tarziu...

luni, decembrie 3

Azi imi place...


Giveaway Neutrogena-cele cinci castigatoare


Iata cele cinci castigatare si raspunsurile lor:

1. Adina Podgorencu, cu comentariul urmator:
"Nu-mi vine să cred că a început anotimpul rece și eu nu mi-am achiziționat balsamul de buze Neutrogena. Este cel mai bun balsam pe care l-am încercat până acum și dacă am buzele crăpate în 2-3 zile sunt moi, fine și hidratate. Cu siguranță este un musthave pentru iarnă. Aș putea spune și crema de mâini, dar mereu ma grăbesc și uit de ea. Eu aș vrea să încerc loțiunea de corp deoarece în orice anotimp eu am pielea foarte uscată, cu greu reușesc să o mențin hidratată. Chiar sunt curioasă cum este loțiunea Neurogena și cu siguranță o voi trece în dorințele din căpușorul meu în această iarnă."

2. Andreea Cosmofever:
"Istoria mea cu Neutrogena a inceput acum multi ani, cand inca nu aparuse pe piata de la noi. Mi-am cumparat o crema de maini intr-o excursie la munte, la ski, iarna. Era foarte frig si mainile imi erau crapate si extrem de uscate, cum de altfel mi se intampla in fiecare iarna. Am cumparat crema de maini din primul supermarket care mi-a iesit in cale, si de atunci nici nu concep sa folosesc o alta crema de maini.
Desi am comandat pe internet si produse Neutrogena care nu exista la noi, produsul meu preferat in acest moment este Comfort Balm, un borcanas dragut pe care-l poti gasi oricand pe noptiera mea, cu adevarat indispensabil iarna. Aplic crema seara si-mi da o senzatie imediata de confort si relaxare."

3 Shaanon Laura, care a participat cu comentariul de mai jos:
"Produs preferat: daca m-ai fi intrebat pana ieri, as fi spus sus si tare ca balsamul de buze imi este absolut necesar pe timp de iarna, insa in weekend am stat mai mult pe afara, iar pielea de pe maini se cojeste, lucru care mi se intampla de obicei doar atunci cand e ger. Deci, produsul meu preferat pe timp de iarna este crema hidrantata pentru maini."

4 Lorena Pintilie:

"Produsul favorit e greu de ales deoarece aceasta firma, Neutrogena face produse chiar foarte bune:) Dar sa aleg-deep moisture body lotion. Stiu ca miroase foarte frumos si intra in piele foarte bine. Am nevoie de o piele frumoasa mereu."
5  Alla Zv:
"In perioadele reci sunt dependenta, in egala masura, de o crema de maini buna si de un balsam de buze care sa-mi ofere protectie si hidratare (si care sa poata fi aplicat usor si „mancat” greu :)) ) Iubesc frigul, zapada, mi-e tare draga iarna insa din partea ei primesc o iubire capricioasa, Doamne cum se mai repede sa muste cand imi simte pielea fara aparare! Asa ca ma pregatesc, ma inarmez pentru a o intampina cum se cuvine :) "

Astept sa imi trimiteti datele voastre cat de repede posibil pe adelasir at yahoo punct co punct uk
Voi astepta datele voastre pana marti ora 20-nume real, adresa completa si numar de telefon. Premiile, cate un kit de iarna Neutrogena, vor fi trimise prin curier. Intrucat pe blogul meu urmeaza alte giveaway-uri frumoase, le rog pe fetele care s-au inscris si nu au castigat de data aceasta, sa nu se descurajeze,  si le invit sa participe si data viitoare.

duminică, decembrie 2

Filorga Eau anti-âge


Pe mine m-a cam intrigat acest produs: Eau anti-age de la Filorga. Dar intrucat Mihaela Stamatiu, care are Beautyroom, e si prietena mea buna de foarte multi ani de zile, mi l-a tot laudat, am decis ca trebuie sa il folosesc. Este cel mai fin produs de ingrijire pentru ten pe care l-am folosit pana acum, are in compozitie extracte de plante cu proprietati antioxidante, protectoare, ce combat radicalii liberi, hialuronidaza si elastaza -care mentin integritatea fibrelor de elastina si a moleculelor de acid hialuronic. Fara alcool.
Formula sa de baza NCTF® si H.A. contine:
Acid Hialuronic
12 vitamine - stimuleaza functiile vitale ale celulelor
23 aminoacizi - stimuleaza constructia de elastina si colagen
6 coenzime - catalizeaza reactiile bio-chimice ale tesuturilor
5 baze nucleice - activeaza comunicarea intre celule
6 mineralele - tratarea deficientelor pielii
1 antioxidant - reduce sinteza radicalilor liberi

Mie mi s-a parut ca seamana mult cu o apa termala, dar cu o formula extrem de imbunatatita. Hidrateaza foarte bine, intra in piele rapid si usor, nu incarca tenul absolut deloc. Ideal pentru un ten mixt spre gras, cum este al meu. L-am aplicat zilnic, pe fata, gat si decolteu. Cand am vazut cat este de fin, nu am ezitat sa pulverizez si pe zona ochilor (ii tineam inchisi, bineinteles). Cred ca este un produs revolutionar, banuiesc faptul ca formula viitorului aceasta este: simpla, concentrata, se pulverizeaza in zece secunde, nu trebuie sa masezi ca sa intre in piele.
L-am folosit ca unic produs, nu am simtit nevoia sa aplic ceva peste. Din punctul meu de vedere a fost suficient. Nu am observat efecte anti-aging sau anti-rid, pot sa spun doar ca tenul meu era foarte relaxat cand foloseam acest produs.
Mai multe detalii gasiti pe beautyroom, am scris acolo un review.
Produsele brandului Filorga nu se mai importa in Romania in acest moment.