miercuri, octombrie 30

Redescoperiri: YVES ROCHER: MING SHU si COMME UNE EVIDENCE

Nu stiu de ce parfumul Ming Shu de la Yves Rocher nu este prea cunoscut, eu am avut intotdeauna o mare slabiciune pentru el si pentru puritatea si luminozitatea pe care le degaja. Multi ani am uitat de el, insa in momentul in care l-am redescoperit (luna trecuta, la Barcelona) mi s-a parut la fel de pretios ca atunci cand l-am mirosit prima oara. De fapt nu l-am avut niciodata, desi mereu mi l-am dorit, crezand ca va veni o zi in care va sta pe masuta mea de toaleta. Demult, cand ne-am imprietenit pe viata, una dintre prietenele mele il avea, asa ca a fost nevoita sa il imparta cu mine. In acest moment, este indisponibil online la Yves Rocher, insa gratia lui creste, in mintea mea, proportional cu aceasta absenta. Este acvatic floral, delicat si, in mintea mea, potrivit pentru o zana a aerului: nufar, floare de lotus, para, putina vanilie, putintel piper(ca sa aiba totusi un dram de consistenta), mosc… 


Pentru ca lansarile sunt acele locuri unde poti desoperi/ redescoperi produse, iata ca in momentul in care am pasit in universul Yves Rocher, m-am reintalnit cu Comme Une Evidence, al doilea parfum (in ordinea aparitiei) pe care il socotesc de neuitat. L-am recunoscut de la primii pasi, senin si solar, putin schimbat- de fapt intr-o noua varianta. Creat in 2003 de Annick Menardo, a sarbatorit in cadru festiv cei zece ani de existenta. Apa de parfum Comme Une Evidence este cel mai bine vandut produs de frumusete Yves Rocher la nivel mondial, inca din anul 2004, alaturi de gama omonima. Noutatea 2013 este Comme Une Evidence Intense (apa de parfum), o versiune mai intensa: note "absint" date de frunzele de violeta(o splendoare)+iasomie+extract de trandafir bulgaresc+ notele de baza.


Varianta vintage a parfumului Comme Une Evidence, din 2007, cu pompita tip para pentru pulverizare, mi se pare cea mai sic reprezentare a unui parfum, iar gestul aplicarii vine la pachet cu o senzatie de neegalat, plina de eleganta:

Si al treilea produs caruia i-am gasit farmece de necontestat este Tradition de Hammam-lapte de dus ce se transforma intr-o spuma delicat parfumata, satinata si hidratanta. Formula este fara parabeni, contine peste 98% ingrediente de origine naturala: ulei de argan bio si ulei esential de floare de portocala bio, glicerina si o baza de curatare neagresiva, dar foarte eficienta, de origine vegetala. De cand l-am descoperit, il folosesc zilnic, caci mi se pare relaxant si are cea mai placuta si suava textura pe care am incercat-o vreodata. Il declar regele gelurilor de dus, il gasiti pe site-ul Yves Rocher:

26 de comentarii:

Ira spunea...

La mine Ming Shu a stat foooarte mult timp nefolosit in dulap. Imi place, mi se pare un parfum putin mai..dur, insa imi era greu sa-l folosesc din cauza recipientului..De curand tata a terminat un parfum de-ala la sticluta reincarcabila si i-am furat-o. Am pus Ming Shu in ea si acum, toamna, il folosesc cel mai mult!

adela sirghie spunea...

Da, il voi cumpara si eu la un moment dat, il voi folosi intens si ii voi face un review ca la carte, simt ca i datorez asta, caci imi place de prea multa vreme.

Unknown spunea...

<3 Comme une evidence

Orjen spunea...

Eu nu am avut nimic de la Yves Rocher niciodata. Parca imi amintesc ca o prietena avea acum cativa ani un ruj primit de nu stiu unde pe car eil imparteam cu un entuziasm ce nu tinea cont de igiena :) Studentie, ce sa zic.

Adela, am o intrebare: ce fond de ten ai purtat in pozele astea? Intreb pentru ca tenul tau arata extraordinar in a doua poza.

adela sirghie spunea...

@Orjen: Artistry Youth Xtend, nuanta Chifon.

Orjen spunea...

@Adela: Multumesc frumos!

adela sirghie spunea...

O sa scriu despre el, este ultima descoperire. Il combin cu un serum, tot de la Artistry.

Jade spunea...

Imi plac parfumurile Yves Rocher, inca mai suspin dupa Pur Desir de Gardenia si Pur Desir de Lilas (cel de liliac din gama Un matin au jardin nu dureaza pe piele la fel de mult ca predecesorul sau). Acum folosesc Comme une Evidence si Secrets des Essences Neroli, ambele mi se par rafinate, insa nu in acelasi fel.

Alexandra G. spunea...

intineresti pe zi ce trece :*

Alexandra G. spunea...

intineresti pe zi ce trece :*

Macnetize spunea...

Sunt moartă după Ming Shu, Comme un evidence si Moment de Bonheur. Sunt parfumuri pe care le folosesc zilnic şi care-mi dau prospeţimea de care am nevoie peste zi, care mă scot din stări nu prea bune. Sunt prfurmuri pe care le folosesc deja de ani de zile şi nu m-aş desparti de ele nicicum.

Kyanna spunea...

Chiar n-am incercat parfumurile de YR, intrebarea mea ar fi daca sunt durabile pe piele caci intotdeauna am avut impresia (poate falsa) ca sunt mai mai mult ape de toaleta decat de parfum.

PS Trebuie sa marturisesc ca si eu am admirat tenul tau din poza a2a (si rochia colegei din prima ;)

adela sirghie spunea...

@Alexandra G: oh, dar ce n-as da...

adela sirghie spunea...

@Alexandra G: oh, dar ce n-as da...

adela sirghie spunea...

@Jade: cred ca in timp, se mai schimba compozitia, intensitatea...

adela sirghie spunea...

@Macnetize: dar de ce nu ai scris despre Ming Shu? Eu am cautat pe Google si l-am pus primul tocmai ca mi s-a parut tare nedreptatit… anyway, de-abia astept sa citesc si parerea ta!

adela sirghie spunea...

@Kyanna: Ming Shu nu tine mai mult de 5-6 ore pe pielea mea, dar Comme Une Evidence (2013), este rezistent.

Camelia Andrasescu spunea...

Am si eu Ming Shu, chiar imi place foarte mult. L-am descoperit la cumnata mea acum vreo 14 ani, dar nu stiu de ce nici eu nu l-am cumparat desi imi placea tare mult. Apoi l-am primit cadou anul trecut de ziua mea. Chiar m-am bucurat mult sa-l redescopar.
Arati fabulos Adela, tenul tau este impecabil!

adela sirghie spunea...

Multumesc, Camelia!
De-abia stept sa citesc un review despre Ming Shu pe blogul tau:)

Diana spunea...

singurele dati cand imi doresc sa am par intins e cand vad poze cu tine si cu messy bun-ul tau perfect :))

asias spunea...

Desi am folosit o vreme Ming Shu de la Yves Rocher, nu el este cel pe care-l tot cumpar. Renumitul lor parfum de liliac este preferatul meu. Chiar daca este potrivit anotimpurilor mai calde, nu ma pot abtine sa-l cumpar (sa stiu ca-l am acolo).
PS. Arati foarte fin, ca in toate pozele dealtfel. Degaji naturalete prin toti porii! :))

Anonim spunea...

Ma alatur fetelor de mai sus, si iti transmit si eu ca esti o femeie deosebita, cu adevarat speciala!
Te rog sa ne impartasesti secretul sau metoda,metodele prin care te mentii in forma.Daca vreodata te'ai ingrasat,cum ai slabit? Multumesc mult. SOFIA

Anonim spunea...

Ma alatur si eu fetelor de mai sus si iti spun ca arati foarte bine,esti o prezenta rafinata si ai atitudine! Cum te mentii in forma, Adela? Ce mananci? daca se intampla sa pui cateva kg pe tine, cum le dai jos ?
Cu drag, sara.

adela sirghie spunea...

Multumesc mult! Scuze ca raspund atat de tarziu, s-a schimbat yahoo si tin cu mare greutate contabilitatea comentariilor, sper sa ma obisnuiesc.
Nu m-am ingrasat niciodata, asa ca nu am avut niciodata de luptat cu kilogramele in plus. Tin o dieta echilibrata dintotdeauna, mananc incet, nu fumez, fac sport(dar mult mai rar decat ar trebui) Fac sport nu pentru a tine kilogramele in frau, ci pentru energie si voie-buna. Beau vin. Rosu si alb. Daca imi este pofta, mananc si o ciocolata intreaga. Se intampla destul de rar. Fara sucuri carbogazoase.

Hapi spunea...

Astazi mi-am luat primul meu "primer" sau baza de machiaj de la Yves Rocher. Bine c-am aterizat aici ca sa te intreb : cum il aplic: peste ori sub fondul de ten?

Tu arati spectaculos de fiecare data

adela sirghie spunea...

Multumesc mult, Hapi.
Primer-ul se aplica intotdeauna sub fdt, sper sa va intelegeti bine!