vineri, august 8

Lazy crazy summertime+ concurs kit de beauty Nivea:)

Gasiti numele celor CINCI CASTIGATOARE la finalul postarii:)
Poza este cu titlu de prezentare
Dragile mele,

va scriu din vacanta si titlul ales pentru postare, Lazy crazy summertime, cred ca se potriveste de minune cu intreaga stare de spirit care m-a urmarit de mai bine de doua saptamani. Mi-am imaginat in fel si chip postarea de revenire pe terenul online si iata ca raspunsul cel corect vine sub forma albastra-albastra, ca Mediterana, dar sub forma unui kit de vacanta cu care am atins tarmul spaniol, cel fara pereche in inima mea.
Trecute sunt zilele (si noptile) cand ma perpeleam la gandul ca valiza mea nu va fi perfect ordonata si plina cu toate nimicurile si astfel imi va strica socotelile de liniste si candoare din interiorul capsulei care se numeste vacanta de vara. Nu am gasit nicio formula magica, nici in privinta hainelor si nici in privinta cosmeticelor fara de care nu poti pleca in vacanta, dar am inteles (si mi-a luat, desigur, ani de zile) ca si in acest caz nu cantitatea conteaza, ci calitatea:)
Ca trebuie sa ma concentrez pe lucrurile esentiale si sa imi las timp pentru visare, plimbari, fericire, carti, leneveala, ganduri, muzica.
Ca nu e nicio problema sa porti in vacanta de vara aceeasi rochie de trei-patru ori, ca o singura pereche de pantaloni de in si doua fuste simple dar gratioase pot intregi un practic cufar estival.
Ca in privinta cosmeticelor, less is more, mai ales daca ai acces la produse de tip 3 in1 si 5 in 1. Despre doua produse esentiale vreau sa va vorbesc pe indelete astazi, ambele de la NIVEA: Apa Micelara si BB Cream.

Despre Apa Micelara NIVEA am mai povestit pe blog, am semnalat-o plina de entuziasm la rubrica beautynews, dar de atunci, vedeti si voi, a trecut ceva vreme, iar eu am folosit-o pana la ultimul strop, acum sunt la cea de-a doua sticluta. Si cred ca atunci se vede cat de mult apreciezi un produs si cat de tare ti-a placut cand esti in fata raftului si in loc sa incerci ceva nou, preferi sa cumperi ceva ce stii ca te va multumi 100%.
Apa micelara a fost folosita ca la carte: pentru demachiere de la A la Z, ochi, fata si decolteu.

In primul si in primul rand: imi place foarte mult pentru ca poate fi folosita atat ca demachiant de ochi (dar nu trebuie vazuta ca un inlocuitor pentru seri grabite, ci ca un produs care isi face treaba 100%), cat si ca demachiant facial eficient. Dupa cum deja stiti, micelara are aceasta particularitate, de a putea fi incorporata ritualului de demachiere/curatare in functie de particularitatile fiecarei persoane in parte. Eu o folosesc la demachierea ochilor si pe post de lotiune tonica. Dimineata, in vacanta, este singurul produs de demaciere pe care il folosesc, iar seara, prefer sa o aplic dupa gelul demachiant. Chiar ma gandesc la faptul ca la un moment dat va inlocui clasicele lotiuni tonice.
Nu are parfum, nu are parabeni si nu are silicon.

E potrivita tuturor tipurilor de ten. Intrucat eu am tenul mixt/gras, consideratiile de mai jos ar trebui citite prin acest filtru:
-curata delicat si eficient, textura este placuta, nu lasa film lipicios si neplacut
-nu ingrasa tenul, nici nu il lasa uscat si deshidratat, creeaza un echilibru, in asa fel incat nu simti nevoia sa aplici imediat o crema, sa nu te stranga fata.
-are un usor efect hidratant

Ingrediente:Aqua; PEG 40 Hydrogenated Castor Oil;Vitis Vinifera Seed Oil; Panthenol; Glyceryl Glucoside; Glycerin;Sorbitol
Decyl Glucoside; Poloxamer 124; Polyquaternium – 10; Disodium Cocoyl Glutamate;Citric Acid
Sodium Chloride;Sodium Acetate; Propylene Glycol;1.2 Hexanediol; Trisodium EDTA; Phenoxyethanol.

Dar ce este, de fapt  o apa micelara?
"Este un fluid extrem de eficient destinat curăţării tenului care se bazează pe o tehnologie specială, cu micele. Acestea sunt bule microscopice alcătuite din amfifile - molecule active biologic numai când formează micelii - care înglobează particulele de murdărie, lipidele şi machiajul, curăţând eficient tenul, fără a fi nevoie de clătire,” spune Jessica Schäfer, Head of Laboratory Face, Essential Care R&D Beiersdorf.
Micelele funcționează ca un magnet: când se aplică (prin intermediul unui tampon de bumbac) acestea înglobează particulele de ulei şi machiaj, păstrând apa în afară.
Dexpantenolul, cunoscut sub numele de provitamina B5, este transformat la nivelul pielii în acid pantotenic, care are o deosebită capacitate de a susține regenerarea pielii, îmbunătăţind capacitatea de reţinere a umidităţii şi de consolidare a barierei de protecţie a pielii.
Uleiul din seminţe de struguri este format din nucleele celulelor de strugure, care conțin 15% ulei pur, bogat în acid linoleic, lecitină şi antioxidanti naturali. Antioxidanţii protejează pielea împotriva oxidării, iar acidul linoleic este cunoscut a fi eficace în reglarea celulară și repararea barieriei de protecţie a pielii.
Dupa apa micelara, folosesc zilnic BB Cream, nuanta light, atat dimineata cat si seara, cand ies in oras, pentru ca se aplica foarte usor , cu degetele si uniformizeaza micile imperfectiuni. Fara crema hidratanta in prealabil, caci am tenul mixt/gras. Consider ca deocamdata nu am nevoie de mai mult: putina hidratare, luminozitate si putina culoare. Urmeaza o mascara pentru volum, o pudra bronzanta, un gloss. La capitolul "dorinte" se afla un SPF 30.

Ce este de fapt BB Cream?

NIVEA BB Cream 5în1 este o cremă de înfrumuseţare ce hidratează tenul şi îi conferă un aspect uniform, fără imperfecţiuni. Tenul rămâne luminos, revitalizat şi protejat de radiaţiile UV, cu o singură aplicare. Având la bază tehnologia Hydra IQ, NIVEA BB Cream 5în1 oferă tenului hidratarea necesară, fără a-l încărca în exces.  Provitamina B5 îmbunătăţeşte capacitatea pielii de a se hidrata şi stimulează regenerarea celulelor, în timp ce Untul de Shea răsfaţă tenul cu un complex de glucide si vitamine ideal pentru o îngrijire completă. Combinaţia de micro-minerale şi pigmenţi de culoare permit produsului să împrumute proprietăţile unui fond de ten, acesta reuşind să acopere cu succes micile imperfecţiuni, petele sau zonele roşii. Produsul este disponibil în două variante: light şi medium to dark.
Surpriza: voi premia cinci cititoare ce vor comenta la articol cu cinci minunate si utile genți de make-up de voiaj ce contin fiecare cate un BB Cream și o Apa Micelara:)

Reguli:

1. sa dati Like paginii NIVEARomania-AICI
2 sa raspundeti la intrebarea Ce produse facecare NIVEA ati mai folosit si sa puneti link catre produsul respectiv de AICI
3 sa fiti abonate la newsletter-ul blogului meu cu o adresa de mail valida

Castigatoarele vor fi alese prin random org
Perioada concursului este 8-22 august
Astept cu nerabdare inscrierile voastre mai jos,  la comentarii.
Optional: share public acestui concurs:)

Cele cinci castigatoare ale concursului sunt:

1Isabela Neagu
2 Hany Petty
3 Ana Maria Tatucu
4 Ungureanu Gabriela
5 Lucia Boar

Cele cinci castigatoare vor fi contactate pe adresa de mail pe care au lasat-o la inscriere.
Va multumesc tuturor pentru participare si va invit cu mare drag si la urmaroarele concursuri pe care le voi organiza pe blogul meu. Va promit o toamna bogata si plina de surprize!

169 de comentarii: