sâmbătă, aprilie 18, 2015

Azi imi place….

toata colectia semnata Mihaela Glavan. Nu am ajuns la prezentarea colectiei, eveniment mi-nu-nat savarsit in Gradina Botanica (dar, de la departare, m-am mirat foarte tare ca au reusit sa se dea peste cap de trei ori si au putut face rost de autorizatie, in secret: cred ca au avut lampa fermecata a lui Alladin). Asadar: evenimetul de lansare a noii colectii 2015 a fost o plimbare fascinanta prin serele Gradinii Botanice, unde puteai privi nestingherit ultimele ei creatii. Cred ca nimci Mihaela Glavan nu si-a imaginat ca va fi atat de frumos...

Expozitia de pantofi Mihaela Glavan va putea fi admirata toata luna aprilie in cadrul librariei Carturesti Carusel


"Colectia acestui sezon este un dans al formelor si imprimeurilor inspirate din covorul persan. Motivele principale ale colectiei sunt: pasarile stilizate, care se retrag cu grija pe tocurile pantofilor, imprimeurile florale si fundele supradimensionate interpretate intr-o maniera noua, ce confera  un plus de feminitate intregii colectii.  Sandalele gladiator cu toc inalt sau flat raman in tendinte si sunt must-have-urile acestui sezon, fiind dezvoltate in jurul baretelor foarte inguste sau late. Colectia de primavara-vara 2105 este construita in totalitate pe forme noi! " - Mihaela Glavan.

"Propunerea Mihaelei Glavan de a intra in jocul ultimei ei colectii a venit cumva firesc. Am pornit de la emotii, de la povestile legate de prieteni comuni, de la  locurile preferate si am ajuns  la Sicilia, locul care sta sub semnul soarelui. Asa am ajuns in gradina de citrice din gradina botanica unde am condensat emotiile gandurile, oglindirile, confortul si jocul, propunerile celei mai recente colectii. Este o invitatie cu aripi, un pic din spiritul lui Peter Pan, la care sunteti invitati!" - Iuliana Valsan, scenograf.
Evenimentul #MihaelaGlavanSS15 porneste de la ideea de zbor, libertate, creativitate:  “Why walk when you can fly?” Acest univers fantastic recreat in serele din Gradina Botanica din Bucuresti completeaza perfect povestea colectiei.6 comentarii:

Strumful spunea...

Foarte frumoase

fotografiile!

Adriana Paros spunea...

Pantofii mov îmi plac cel mai mult! Iar decorul este de vis...

adela sirghie spunea...

@Strumful: de basm sunt toate pozele, greu am facut selectia:)

adela sirghie spunea...

@Adriana Paros: da, mi-a sot tare greu sa aleg pozele, cu greu m-am abtinut sa nu le pun pe toate.Tot conceptul a fost de basm!

Butterfly spunea...

Wow ce de minunatii...foarte originala ideea de lansare iar exponatele sunt...superbe :D

Inchirieri microbuze online spunea...

Imi plac asa de tare sandalele rosii din imagine. Abia astept sa le vad si eu live intr-un magazin.