vineri, noiembrie 14

Azi imi place...

Stiu ca am avut de curand cateva discutii despre comenzile online, insa cu toata teama cu care am pornit la drum (+inima indoita, desigur), constat ca, per total, pentru mine situatia a fost mai mult decat multumitoare. Eu comand produsele, cer free shipping, singura problema pana acum a fost ca a trebuit sa astept mult pana au sosit la posta locala, uneori si o luna. Fara vama, fara taxe locale, fara TVA. In cazul in care comanda vine cu DHL, va trebui sa platesti TVA 24% din valoarea comenzii curierului care iti bate la usa. Not cool.
Cu Posta Romana…unele lucruri au ajuns cand uitasem deja de ele, desi atunci cand le-am comandat abia asteptam sa ajunga. Au ajuns toate in stare perfecta, nu am avut deceptii nici in privinta marimilor, nici in privinta culorilor. Nu le pot reprosa nimic. Acesta este cel de-al doilea colier statement pe care l-am comandat de AICI, acum are o reducere de 25%, probabil ca nu ma voi plictisi prea curand de pietrele mari, m-a atras de cand l-am vazut, am impresia ca l-ar fi purtat si Frida Kahlo...2 comentarii:

Ioana spunea...

Nu te-ai zgârcit la poze :) E frumos colierul, l-aș purta si eu la o ținută all black. Coco poate ar strâmba puțin din nas dar asta rămâne între noi.

adela sirghie spunea...

Coco nu are decat sa strambe din nas cat pofteste, oricum si ea facea numai ce poftea. De exemplu: stii ca avea nenumarate coliere de perle in jurul gatului, ei bine, numai unul era veritabil, restul erau toate false...