vineri, mai 20

Jurnalul meu din vara lui 2011-prima parte

Initial am vrut sa scriu "jurnal de beauty",  insa mi-am dat seama ca este un termen mult prea restrictiv. In ceea ce priveste partea de beauty, planurile mele includ; mani+pedi Spa, tuns(aproximativ cinci cm) pentru a obtine mai mult volum, masaje corporale si un tratament facial. In rest, cum am promis anul trecut: nu mai cumpar nimic pana cand nu voi avea nevoie. Sunt multe produse pe care le folosesc si despre care inca nu am reusit sa va povestesc, asadar nu veti duce lipsa de review-uri:)
Parfumul verii deja a fost numit: Un jardin sur le Toit de la Hermes, dar daca voi mai fi sedusa de alte miresme veti fi, ca de obicei, primele care veti afla. Imi dau seama ca in ultima vreme am un stil aparte de a cantari parfumurile, in functie de cata poezie mi se pare ca ar contine. Nu stiu cum ar trebui sa miroasa un parfum ca sa pot spune despre el ca imi aminteste de Florile raului, dar sunt sigura ca veni din zona Serge Lutens(ca sa dau un exemplu graitor).
Asa ca mi-a fost usor sa decid: in aceasta vara, investitiile mele vor merge catere rochite maxi. Fluide, diafane, romantice, din bumbac, in sau matase...daca ati gasit variante, croieli, idei si magazine, va rog sa imi scrieti la comentarii, pentru mai multa inspiratie, deoarece pana acum nu detin niciuna.

12 comentarii:

Adelina Eneșca spunea...

Se anunta o vara plina de rasfat pentru tine, Adela! Esti o norocoasa! as fi tare curioasa sa incerc Un jardin sur le Toit!

adela sirghie spunea...

da, am decis sa ma rasfat cat mai mult si de cate ori se va ivi prilejul:)

Anonim spunea...

Gata, am testat si eu un jardin sur le toit. Impresii? Well..mixed feelings :) Nu va deveni cu siguranta parfumul meu preferat, dar nici nu pot spune ca imi displace. Guerlain AA Herba Fresca mi se pare un parfum mult peste el, de fapt e parfumul meu preferat pentru vara, mi se pare incredibil de fin, racoritor, placut, deosebit, feminin, stilat etc etc :D Stiu ca si tie iti place si ma bucur, pentru ca iti urmaresc blogul si tin cont de recomandarile tale! Chiar sunt curioasa daca tu ai clasifica un jardin sur le toit ca fiind peste herba fresca. Cel mai rau imi pare insa ca nu se mai gaseste pe nicaieri Mentafollia :(

Celine

adela sirghie spunea...

@Celine:In ceea ce priveste Un jardin sur le toit, te rog sa ii mai dai o sansa. Sau doua, pentru ca merita. Este mai dulce si mai adaptabil decat Herba Fresca sau Mentafollia.
Mi-a facut o mare placere comentariul tau, deoarece si eu ma gandisem la o astfel de comparatie. Dar am decis sa o aman pentru zilele caniculare, cand iese la iveala sediuctia maxima a pretioaselor alegorii.
Mi-a placut mult si apa de gentiana alba, tot de la Hermes.
Cu siguranta, prin iulie-august vei gasi comparatia aceasta, si eu sunt curioasa sa "vad" ce lucruri vor iesi la iveala...

elena m. spunea...

tuns(aproximativ cinci cm) pentru a optine mai mult volum

cred ca te-ai grabit si ai scris gresit - pentru a OBTINE, nu OPTINE
sper sa nu te superi ca nu ti-am zis cu rautate

adela sirghie spunea...

@elena m: sigur, sigur, nu ma supar deloc, chiar iti multumesc din suflet, foarte frumos din partea ta ca m-ai anuntat.
Mai sunt cazuri in care gresesc si va rog din suflet sa ma corectati, cand scrii grabita si nu verifici mai exista astfel de scapari. Nu imi doresc sa ramana gresit for all eternity, deci daca cineva observa vreo greseala, va rog sa nu ezitati sa ma anuntati.
Stiu ca sunt si fete care se supara, dar eu nu fac parte dintre ele, sunt constienta ca ar trebui sa fiu mai atenta. Dar cand scriu si urmaresc o idee ma grabesc foarte tare si nu ridic deloc capul din tastatura.
Asa ca daca va doriti sa ma ajutati, va rog sa ma corectati:)
xoxo!

elena m. spunea...

asta a fost si intentia mea. ma gandeam ca nu publici comentariul meu pentru ca nu trebuie sa stie chiar toata lumea bucatarerile astea :))) Oricum, asa cum am zis, intentia mea a fost cu cea mai draga inima pentru ca-i pacat sa ramana asa dintr-o simpla neatentie. te imbratisez si mult noroc cu blogul. imi place foarte mult!

adela sirghie spunea...

@elena m: eu public aceste comentarii, deoarece chiar vreau ca lumea sa imi atraga atentia cand uit sa corectez. De obicei scriu fara sa ridic capul din tastatura, apoi public textul brut. Si sunt constienta ca ar trebui sa fiu mai tenta.
Ma bucur mult ca iti place blogul meu, te mai astept la comentarii ori de cate ori iti face placere.

Bianca spunea...

Am vazut rochite care corespund descrierii tale la DEPOT 96 in AFI Cotroceni.
xoxo!

adela sirghie spunea...

O sa merg sa le vad, multumesc frumos. Deocamdata nu am nicio rochita maxi:(

AdinaNUstietot spunea...

In AFI gasesti toate magazinele, si ai sa vezi in vitrine pe toate texturile, culorile, genuri (mai eclectic, mai vintage, mai boho chic and so on)
te urmaresc demult prima data prin dulapior si abia apoi aici:)
succes la shopping
sa ne arati achizitiile

adela sirghie spunea...

@Adina:multumesc frumos, deocamdata nu am demarat operatiunea, dar sper sa gasesc ceva frumos saptamana viitoare:)
Pana acum, eu credeam ca fetele care intra pe Dulapiorul parfumat vin din directia acestui blog, asa ca am ramas tare surprinsa cand am citit ca drumul tau a fost invers.
XOXO!