vineri, iulie 1

Kate Moss&her wedding dress by Galliano

                          A purtat o rochie ivoire, vintage-inspired, midsummer style, semnata John Galliano...

Blushing bride, natural make-up...

and a really amazing veil...

                                              ... si eu cred ca a fost o miresica frumusica foc:)

14 comentarii:

Anamaria spunea...

wow! superba..

Alexa spunea...

Nici nu a purtat sutien din cate observ :), spre deosebire de mandrele de la noi care nu stiu cum sa isi ridice mai mult implanturile :)mai ales intr-o zi cruciala. Sotul ei arata ciudat cu ochelarii de soare la costumul bleu impecabil.

Monica - Pisica albastra spunea...

hmmmm...Kate a fost cu siguranta o mireasa superba, foarte diafana si naturala!
mie imi place mult de tot voalul si felul in care ii incadreaza acesta impreuna cu coafura lejera fata....insa...rochia nu e ceea ce speram si nici nu mi se pare ca o avantajeaza in mod special...

felicia spunea...

Extrem de consumata arata.Pacat de rochie.La asa tinuta se potrivea o fata mai proaspata

Cristina Shopping Therapy spunea...

rochia e cu adevarat deosebita. habar n-avea ca s-a maritat:)

iasmi_biju spunea...

superba..deloc..rochia chiar nu o avantajeaza fara sutien,pare foarte obosita nu stiu ce a facut in ultima vreme dar pare cu 1o ani mai in varsta.Imi place mult rochita dar kate clar si-a iesit din forma,are burtica,pielea si-a pierdut tonusul,plus ca se vede dunga din fata de la chiloti:|.Totusi este celebritate ar fi putut sa se pregateasca mai bine pt un astfel de eveniment...

Dia spunea...

O mireasa naturala si aproape ideala in zilele noastre. Nu mi-am imaginat niciodata o mireasa care sa nu poarte sutien si sa nu aibe corset, ba chiar sa i se vada formele, daca le are frumoase, ceea ce mi se pare o idee binevenita.
Si la nunta mea imi doresc sa port o rochie aproximativ la fel, lejera si sa ma pot misca precum un om normal. M-am saturat de rochiile stil butelie, cu corset, snururi si minim 3 straturi de voal pe dedesubt pentru volum maxim. Chiar daca e nunta ei, mireasa trebuie sa se simta cat mai comod, nu sa stea infasurata ca in ghips. :)
Te pup!

Laura spunea...

Ce-mi place ca e naturala! Fara push-up, fara coc cu sclipici etc. Si Lila-Grace e tare simpatica:)

Miu Miu spunea...

Imi place rochita, e modesta si buclele ii pun in evidenta chipul. Pupici

Madalina spunea...

Da, poate pare deosebita pentru ca e o tinuta cam neobisnuita pentru o mireasa. Rochia e foarte diafana, dar nu mi se pare ca i se potriveste. I se vede burtica (inadmisibil as zice eu pentru un super-model care traieste din imagine) si pielea de pe brate nu e in cea mai buna forma. Parerea mea este ca trebuia sa adopte un model mai ¨imbracat¨. Mie nu-mi place!

mimoza spunea...

si mie mi se pare putin obosita sau imbatranita... insa felul cum e aranjat voalul face toti banii... si rochia e frumoasa rau, mai ales de la talie in jos!

stilistele spunea...

rochia e frumoasa, ii vine bine, insa felul in care si-a aranjat parul/voalul mi se pare prea virginal pentru ea...e o femeie relativ in varsta, probabil un par prins intr-un coc simplu i-ar fi venit mai bine....

gabi spunea...

hmm...rochia este foarte frumoasa, dar nu cred ca o infrumuseteaza, ba din contra as zice eu. se observa burtica si talia nu este pusa in evidenta. un mare plus pentru cum si-a aranjat voalul, este inedit.
kate cred ca isi arata exact varsta pe care o are.

Lavi spunea...

Rochia si per total intreaga tinuta sunt superbe...dar fata ii arata horror, pacat de ea. Din pacate la cat e de distrusa eu nu o mai pot vedea frumoasa.