duminică, martie 18

Ce folosesc in aceasta perioada

 Apa demachianta micelara cu trei trandafiri si ceai verde(pentru fata si ochi) de la Nuxe:

Tot de la Nuxe, tot din gama celor trei roze(rosu, negru si alb), o masca purifianta, cu noua uleiuri esentiale si argila absorbanta, extract de mesteacan astringent si extract de grepfruit. Are un efect de iluminare rapida.
Pentru fata si ochi, Masca-crema hidratanta rece, cu flori de apa(crin, iris, nufar) si extract de baobab, asociate cu un derivat de migdale dulci. Pentru hidratare imediata.

Sampon si balsam Tigi Bed Head Epic Volume, da volum si miroase atat de bine, ca vrei sa iti speli parul zilnic
Voi scrie review-uri despre fiecare in parte, dupa ce le voi folosi o perioada mai indelungata.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Adela,unde se gasesc produsele Nuxe?

SoSheSays spunea...

Este buna apa micelara de la Nuxe, am avut-o si eu. Sunt curioasa cum este si masca poate mi-o voi lua la un moment dat. Cat despre Tigi as vrea sa miros si eu produsele din gama respectiva dar stiu ca este vorba de ceva delicios oricum pentru ca am avut si alte produse Tigi si toate erau yummy. :) Sa le folosesti cu placere!

Federova spunea...

Pe mine ma intereseaza samponul si balsamul :P.

Gavriloi Adina spunea...

Super produse...Sa le folosesti cu placere.Mi-ar placea si mie masca pentru iluminare rapida.

adela sirghie spunea...

Gasesti Nuxe in farmacii.

Alexandra D spunea...

Nuxe am vazut doar in farmaciile Centrofarm si in unele farmacii Help Net. Eu am folosit anul trecut crema de zi si noapte Nuxe Prodigieuse, mi-au placut. In Romania nu au fost aduse, cu toate ca au fost lansate in februarie 2011.

Just_Me spunea...

Ce bine ca mi-ai amintit de Nuxe, de mult vroiam sa incerc cateva produse de la ei iar acum sunt in cautare de produse noi pentru ingrijirea tenului si m-ai salvat. Ca prima impresie, cum ti se par? Le-ai recomanda pe toate sau nu te intelegi bine cu vreunul dintre cele 3? In principiu crema de fata si masca m-ar interesa. Lotiune micelara am Sensibio de la Bioderma si o iubesc, nu stiu daca are rost s-o schimb.

Te pup, Adela! :*

adela sirghie spunea...

E prima oara cand folosesc Nuxe, imi plac toate. Am facut un fel de preview, voi face review dupa ce le folosesc o perioada mai mare de timp.

adela sirghie spunea...

@Not Beautiful Enough: In afara de Nuxe, eu lotiune micelara am mai folosit o sngura data, ma gandeam ca le voi compara. Insa ieri, folosind Nuxe, mi-am dat seama ca nu imi amintesc prea bine cum era prima micelara incercata, deci nu cred ca voi putea sa spun care dintre ele este cea mai buna.

Adina spunea...

Buna,

In Centrofarm se gaseste si parfumul de la Nuxe?

adela sirghie spunea...

@Adina: buna, Adina, din pacate in Romania nu se mai gasesc produse Nuxe, m-am interesant si decocamdata nici macar sanse nu sunt sa revina:(