sâmbătă, iunie 16

Just perfect

De fiecare data cand trendul cu jeans suflecat se duce, ca norii lungi pe sesuri, cred cu tarie ca niciodata n-o sa vie iara. Ca a fost un accident, ca niciodata nu voi mai purta asa ceva. Adevarul e ca daca acum doi ani parea oarecum desuet sa apari asa prin oras, acum aproape ca nu exista street style fara acest amanunt. Va rog sa ma credeti ca spun acest lucru dupa vreo doua saptamani de suflecat si suflecat:)

5 comentarii:

Anonim spunea...

sper sa nu fiu gresit inteleasa, dar cine stabileste aceste trenduri? si de ce trebuie sa asteptam sa vina un trend inapoi ca sa purtam jeansii suflecati. Nu stiu, tu astepti ca se dea startul la jeansi suflecati si abia apoi ii poti in felul asta? nu ironizez nimic, deloc, doar ca pe mine nu m-a interesat niciodata ce se poarta, ci ce imi place mie, ce-mi sta bine mie. Nu am nevoie s-o vad pe jessica alba ca sa stiu ca e ok sa port jeansi suflecati. Poate n-am intees eu articolul...

adela sirghie spunea...

Tu stabilesti majoritatea regulilor. Poti fi cu ele/alaturi de ele intr-o tandra armonie, sau impotriva lor. Sau la mijloc. Nu exista razboi, nici rafuieli pe baza de culori/texturi/trend, e un fel de joc. Nimeni nu moare,nimic nu e definitiv, dar din cand in cand iti face placere sa te predai.

Living_in_aShoe spunea...

mie imi plac, dar nu am purtat niciodata. Nici acu doi ani si nici vara asta. Eu iti spun sincer ca pt. mine trendurile conteaza si de exemplu nu cred ca as purta acum o rochita babydoll are a fost pe val acu 3-4 ani. Dar nici nu ma avant sa-mi cumpar sau sa port tot ce e IN intr-un anumit sezon.

ada90 spunea...

Tin minte ca eram in clasa a patra, a cincea si noi, fetele, eram innebunite a ne purta blugii asa, chiar si mai mult indoiti. Era o adevarata tehnica sa obtii un rezultat bun:)) Acum nu ma mai reprezinta trendul, dar sunt multe altele pe care le gasesc potrivite mie..Consider ca e important sa fii informata, insa nu trebuie sa devii altceva decat ceea ce esti.

Calin Andreea Daniela spunea...

Mie imi place...Tin minte ca la un moment dat in liceu si eu ma chinuiam cu suflecatul :D