sâmbătă, iulie 7

Guerlain G Brillant Lipstick: nu tot ce zboara se mananca

Mi l-a facut cadou mama mea, stiind cat de mult apreciz produsele de machiaj de la Guerlain. Mare, mare greseala! Nu sunt deloc incantata de el, cred ca cu ceva de la Oriflame as fi fost mai fericita, macar as fi incercat ceva nou, deoarece nu am avut nimic de la ei pana in acest moment. 

Iata cu ce se lauda in press released G Lipstick:
"Guerlain called on one of the most talented jewelers from the Place Vendome in Paris, Lorenz Baumer, to create an object of mystery and seduction: Rouge G de Guerlain. At the first click, the case reveals a stunning mirror, a promise of your own personal luxury, and then an exceptional lipstick nestled within the case. Rouge G de Guerlain surpasses mere beauty with a breathtaking formula. A precious ruby powder interacts with daylight to reveal spectacular radiance unachieved to date. At the first contact, lips are immediately defined, smoothed, plumped and hydrated".




Mie nu mi se pare nimic luxos, cutiuta este draguta si interesanta doar la inceput, trei zile, apoi se matuieste si se inegreste putin, deci ajunge sa te enerveze. Trece drept ruj-bijuterie, dar nu e deloc genul pe care eu as cumpara-o: e greu, oglinda nu imi place, iar rujul nu e deloc unul la inaltimea asteptarilor. Ca sa spun lucrurilor pe nume: dupa ce il aplici, este ok vreo 20 de minute, apoi incepe migratia, se scurge intr-o veselie spre marginile buzelor. Daca nu esti plina de pudra(si vara nu esti, clar!) se scurge in micile riduri/ striatii din jurul acestei zone. Culoarea rujului meu este corai, foarte frumoasa in batonul e rouge, dar transparenta si fondanta pe buze. Daca vrei sa o accentuezi si aplici cateva straturi, curge intr-o veselie. G Brillant Lipstick este creat special penru vara, deci ar trebui sa aiba cateva calitati. Ei bine, nu le are. Pana acum nu i-am spus mamei mele ca a cheltuit 150 de lei pentru un produs pe care il socotesc de toata jena, dar am ales sa va impartasesc parerea mea pe blog, ca sa stiti cum stau lucrurile: nu tot ce zboara se mananca. Sa-ti fie rusine, Guerlain!

7 comentarii:

Raluca L.C. spunea...

Buna Adela!

Ce mult ma bucur ca ai scris pe blog despre acest produs!
Daca ai sti cat de mult ravnesc la el! M-am tot gandit daca se merita o astfel de investitie. Am citit reviews-uri si auzit pareri pe Youtube de la diversi beauty blogger si toti il ridicau in slavi.

Te pup!

Calin Andreea Daniela spunea...

Ce rau imi pare ca a cheltuit atatia bani pe ceva care nu-ti place...:(
Si au dreptate, nu tot ce zboara se mananca..

Alexandra G. spunea...

ai fost cumva la lansarea lu` Carmen Bruma?

adela sirghie spunea...

@Raluca: nu mi-a placut deloc:(

adela sirghie spunea...

@Alexandra G: nu, nu am fost la lansare. De fapt, eu chiar merg rar la lansari.

adela sirghie spunea...

@Calin Andreea Daniela: il socotesc o eroare. NU as fi cumparat asa ceva...

mania blog spunea...

Chiar aveam o parere buna despre Guerlain :(