miercuri, iulie 25

Jurnalul meu din vara lui 2012: azi, reducerile de la Fashion House Outlet Centre

M-am bucurat foarte tare cand mi s-a propus sa fac parte din juriul Clearance Hunt pentru Fashion House Outlet Centre. In primul rand, premiile oferite de ei pentru voi sunt generoase:

premiul I=300 eoro
premiul II-200 euro
premiul III-100 euro,

apoi-nu ai obligatia de a cumpara nimic pentru a te inscrie in concurs, ci doar pe aceea de a spune si arata pe blogul personal ce iti place. Eu cred ca trebuie sa precizez de la bun inceput ce astept de la voi, pentru a primi nota maxima din partea mea. Originalitatea si stilul personal in fashion suna uber cool, adevarat, dar sunt extrem de greu de realizat, iar multa lume prefera sa se opreasca la un dressing operational. Nu cautam sa realizam o coperta pentru Vogue sau pentru Harper's Bazaar.  Prin urmare, eu voi puncta un lucru pe care il consider esential si pe care l-am promovat pe blogul meu de-a lungul timpului. Vreau sa stiu/vad ca hainele pe care le alegeti pentru acest concurs, din Fashion House Outlet Centre (unele magazine de aici au reduceri cumulate de pana la 85%), sunt genul de haine care pot fi purtate cu drag si anul viitor.

In ceea ce ma priveste, Stefanel, Mango, BSB, Custo Barcelona si Jolidon au fost locurile care m-au atras si unde mi-a facut placere sa aplic metoda cool hunting.
La Mango am reusit si poza de inceput, in oglinda, insa nu mi-am dat seama decat acasa cat de incrancenata eram cu realizarea shooting-ului. Accesoriile erau atat de frumoase, incat va las in compania pozelor:


Bratarile masive, dar foarte usoare, din lemn splendid lacuit, snake-skin, erau reduse de la 49 la 19 lei:

Colierele lungi erau atat de vesele incat le-as fi cumparat pe toate:

Iata si tabloul complet, ca sa vedeti ca nu glumesc atunci cand e vorba de accesorii::

Si nu pot sa nu va arat si doua inele superbe, vintage like, unul cu piatra de culoarea chihlimbarului, altul cu piatra bleumarin, reduse la 14, 90 lei:

Jeansii, de baza in oricare dressing, aveau preturile foarte mici.. Mi-au placut acesti pantaloni scurti cu talie normala/inalta, redusi de la 166 la 29 lei:

La BSB vanzatoarele sunt foarte amabile si foarte amuzate de numarul mare de bloggerite care le trec pragul(semn clar ca se bucura de o mare popularitate). Primul lucru pe care l-am vazut cand am intrat in magazin a fost o rochie alba lunga, superba- 100% din bumbac. Pretul initial a fost 537 lei, acum era 119. Varianta pe negru a iesit mult mai bine in fotografii, de aceea v-o prezint mai jos:

Partea de sus a rochiei este crosetata in intregime:

Gargarita si steaua de mare au fost luate de la accesoriile BSB, nu le veti gasi langa rochii. Fiecare costa 33 lei, reduse fiind de la 113.

Jeans-ii BSB, bine croiti, erau redusi de la 378 la 29 lei:

De la Custo Barcelona(mereu am avut o slabiciune pentru aceasta firma si am cateva lucruri perfecte cumparate de la ei ) mi-a placut mult o fustita de matase 100%, imbulinata si foarte sic, redusa de la 509 la 149 lei:

Jolidon avea preturi foarte mici, sutienele fiind reduse de la 93 lei la 13,50 lei.

Asadar, concluzia mea este Fashion House Outlet Centre este locul in care poti porni vitejeste in cautarea unor comori. Nu te grabi, cauta pe indelete, rascoleste fir cu fir, toate cuferele in care crezi ca stau ascunse, de-a valma, chilipiruri si panzeturi, inele si siraguri de poveste. Ca sa descoperi tot ce are de aratat, trebuie sa pornesti la drum incarcata cu rabdare si timp. Vremea marilor reduceri tine pana pe 30 august.
Concursul nostru minunat dureaza pana pe 19 august, iar detalii despre inscrieri si regulament gasiti pe Blogul Agentiei Standout.
Iar eu am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asa...
Astept comentariile si propunerile voastre cu emotie si cu mare nerabdare. Mult succes va doresc!

27 de comentarii:

Coconut spunea...

Adela, eu m-as duce cu tine la cumparaturi :). In afara de fusta cu buline, pe care nu ma vad purtand-o, as fi cumparat tot ce ai prezentat. Pantalonii scurti sunt superbi!

Roxana spunea...

Din nefericire stau in Timisoara si imi vine sa ma zgarii pe ochi cand vad ce lucrusoare minunate ne prezinti :(.
Te pup, draga Adela.

Ps: Arati fabulos cu acei ochelari!

Mimoza spunea...

Adela, esti superbississima!

ochelarii aia fac toti banii!!!

adela sirghie spunea...

Erau foarte foarte multe lucruri acolo, enorm de multe magazine, iar eu am ales ce mi s-ar fi potrivit/ce mi-ar fi placut mie. Cred ca erau sute de modele de jeans, ai fi putut proba o zi intreaga numai jeans. Daca vrei jeans noi-nouti si ieftini, acolo trebuie sa mergi.

adela sirghie spunea...

50%reducere ochelari Moschino, dar la magazinul lor din Dorobanti, foarte frumosi, nu mai port alti ochelari de soare...

An spunea...

Si noi o sa scriem maine sau poimaine articoul . A fost cam greu la noi cu pozele din pacate ...am fost de 2 ori si sambata si marti pt ca sambata , dragutii baietasi de la BGS s-au luat de noi ca nu avem voie sa facem poze desi le-am explicat . Oricum , acum suntem intr-un moment de brainstorming pentru a face ceva original :)

adela sirghie spunea...

@Andra Malin: de-abia astept sa vad ce ati gasit:)
Imi pare rau de intamplarile cu BGS, eu am intrat cu un aparat foto mare pe care il tineam in mana, nu mi-a spus nimeni nimic... poate nu m-au vazut.

Anonim spunea...

cat au costat ochelarii tai,redusi?sunt f frumosi. Lili

Nico spunea...

Adela arati excelent...Esti frumoasa in and out :)
Cred ca o sa le facem si noi o vizita cat de curand celor de la FHOC, mai ales ca sunt interesata si de reducerile la articolele pentru copii..
Ochelarii Moschino...tres tres chic!!

Katyna spunea...

Am fost ieri si am facut si poze. Eu am cautat produse exact cum ai zis si tu, sa poata fi purtate si la anul, chit ca unele costa 69, 99, 149. :)
Azi as vrea sa termin de selectat pozele si de scris articolul :D

Cecilia spunea...

Azi anunt triumfatoare ca am terminat de citit integral blogul tau. Pur si simplu m-a fascinat! Multumesc pentru sfaturile bune legate de sanatate, sport si vitamine gasite aici! O zi racoroasa!

adela sirghie spunea...

Multumesc, Cecilia! Dar cum ai ajuns pe blogul meu, iti mai amintesti cumva?

adela sirghie spunea...

@Mimoza, Roxana: Multumesc:)

Hiris spunea...

foarte mici preturile pentru niste produse de la jolidon.

Annamaria spunea...

Ce Moschino infumurati si strengari avem pe nasuc :)!!! Superbi si ei, superba si tu. Adela, cati ani ziceai ca ai?! 25 si 3 luni? Trebuie sa te contrazic, eu cred ca ai 25 de ani, o luna si cinci zile. Asa imi dau mie masuratorile din poza (si te rog sa nu ma contrazici, sunt specialista in masuratori)!
Eu n-am blog, nu pot sa particip la concurs, dar stiu unde imi voi petrece cateva ore dupa ce scap de examenul monstruos, adicatelea de maine incolo! :D Ma duc, mai ales, sa cumpar inele berlineze ;)!
Hugs and kisses!

Cecilia spunea...

Neata!
De pe blogul Gabrielei, manie.ro. O zi frumoasa!
PS: Da, arati foarte bine! Asta nu am mai zis in comentariul anterior.

adela sirghie spunea...

@Lili: am tot cautat chitanta de la Moschino, dar nu am gasit-o, deci nu mai stiu suma exacta. Intre 250 si 290 lei.

adela sirghie spunea...

@Coconut: dar de ce nu participi la concurs?

adela sirghie spunea...

Intrucat am primit o sesizare ca au fost probleme cu paza la Fashion House Outlet Centre, va reamintesc faptul ca inainte de amerge sa faceti poze, puteti sa le scrieti celor de la Stndout si sa va"programati" vizita:
"Important! Daca v-ati hotarat sa participati, va invitam sa ne anuntati si pe noi la adresa ‘contact at standout punct ro’ (inlocuiti voi cuvintele cu semnele potrivite) ca sa va putem fi cat mai de ajutor in cursa pentru reduceri!"

adela sirghie spunea...

@Annamaria: asadar, ai gasit minunatele "inele berlineze" la fashion House Outlet Centre?

Anonim spunea...

Pozele sunt superbe. Cu ce aparat ai reusit sa le faci atat de clare si de frumoase? Sunt editate?

Anonim spunea...

Pozele sunt superbe. Cu ce aparat ai reusit sa le faci asa clare? Sunt editate?

adela sirghie spunea...

Sony alpha 55 am folosit. Nu am editat, am dat doar resize.

Annamaria spunea...

Uffff...Am scapat de sustinerea tezei in catedra cu brio, insa am aflat ca mai am INCA un articol de publicat, pana la sfarsitul saptamanii. Pentru ca legea invatamantului se schimba prin ordonante de urgenta cum bati din palme in aceasta tara. Asadar, nu am reusit sa ajung, INCA. Revin :).

CLAUDIA spunea...

Ma bucur ca iti place magazinul Mango!
ps: primele bratari care le prezinti in poza nu sunt din lemn , ci din plastic! O ZI FRUMOASA

adela sirghie spunea...

Pe ele nu scria nimic. Eu le-am"ciocanit" si mi s-a parut ca sunt confectionate din lemn. Dar tu cum ti-ai dat seama ca sunt din plastic?

adela sirghie spunea...

@Coconut: vad ca a disparut mesajul catre tine, acum imi dau seama. Eu am o fustita foarte asemanatoare de la Custo Barcelona, care vine foarte bine, cred ca poza mea nu e chiar prea reusita.