marți, iulie 24

Un produs minunat:

De multa vreme nu am ai simtit nevoia sa laud vreun produs de la Sephora, insa acesta primeste nota 10 din partea mea. Blemish Eraser (express solution) de la Sephora, este acel produs minunat pe care simti nevoia sa il recumperi. Are marea capacitate de a topi, uneori de pe o zi pe alta, micile cosuri aparute pe fata. Este o solutie lichida, miroase urat, dar pur si simplu acest aspect nu te intereseaza si nu te deranjeaza, deoarece stii ca te va salva. Il am de un an si este pe terminate. M-a slujit cu credinta, ori de cate ori i-am solicitat ajutorul. Aplicat direct pe "problema", cu roll-on, se usuca repede si nu lasa nicio urma gen "urgo" daca aplici make-up imediat.
Se foloseste in caz de urgenta 8ml-25 lei, atat tin minte ca a fost pretul lui.
Face exact ce spune producatorul:

"What it is:An over-the-counter acne treatment that contains 3.5% Benzoyl Peroxide for parallel cooling and blemish-fighting action.What it does:Blemish Eraser contains 3.5% Benzoyl Peroxide, the perfect strength to start fighting acne break-outs without causing undue irritation and drying out of the skin. The formula also contains witch hazel to gently exfoliate dead skin trapped within sebaceous units that cause black and white heads and aloe to sooth any inflammation that an acne pimple has created. It contains FAB Antioxidant Booster to combat free radicals. The Blemish Eraser feels light and fresh on the skin&leaving no residue. The product dries down to a soft matte finish that will not interfere with makeup application.What it is formulated WITHOUT:- Parabens- Sulfates- Synthetic Fragrances- Synthetic Dyes- Phthalates- GMOs- Triclosan"



13 comentarii:

Calin Andreea Daniela spunea...

Serios? O sa-i spun si eu surorii mele ca a incercat o multime de creme pana acum si nu au dat rezultat. Merci si pupici!

adela sirghie spunea...

Da, e un produs jos palaria! Sa aplice numai pe cos, in niciun caz pe toata fata, pentru ca este un produs concentrat.

mania blog spunea...

Asa ceva mi-ar trebui si mie. Nu am acnee, insa atunci cand mi-e lumea mai draga, imi apare un cos urat :) Pupici.

silvia spunea...

Offf ce ma entuziasmasem cand am citit "blemish eraser" apoi am vazut ca are peroxid de benzoil la care sunt alergica :(( Intr-adevar substanta asta se pare ca e cea mai eficienta pentru tratarea cosurilor si parca numa asa de al naibii sunt alergica la ea, ca alte alergii majore nu am. :|

Hiris spunea...

Iti multumesc pentru recomandare. Am sa imi comand si eu ca am la cosuri pe fata, vai mama.

Mihaela spunea...

L-am cautat si eu in Sephora dupa ce am citit articolul Adelei, si l-am gasit la reducere, costa 15 lei. Stiam produsul din vedere, daca nu ma gandeam ca e asa bun. Am avut din aceeasi gama Pore Minimizer despre care nu mi-am facut o parere concludenta (l-am terminat dupa o perioada lunga de timp,nefolosindu-l in mod constant).

adela sirghie spunea...

@Mihaela: Si eu am Pore Minimizer, dar il folosesc constant, de doua saptamani. In cazul meu, vreau sa iti spun ca nu e bun de nimic. Voi scrie un review saptamana viitoare, dar va fi trecut la rubrica " dezamagiri cosmetice".

solutii pentru cosuri spunea...

Foarte util articolul!
Felicitari!

Mihaela spunea...

Buna,

Sunt abonata la blogul tau prin mail si citesc toate articolele. De curand scriai tu intr-unul ca ai un produs minune care face cosurile sa dispara peste noapte. Din pacate nu mai tin minte articolul si la cautare pe mail l-am gasit doar pe acesta vechi, la care pot comenta.

Imi poti spune si mie te rog daca acesta este produsul sau altul? De cateva luni mi se incarca barbia ingrozitor si fac tot felul de cosulete mici de zici ca sunt la pubertate si nu am 30+. Probabil si din cauza ca la servicu imi sprijin involuntar barbia in mana de multe ori.

Multumesc pentru ajutor.

adela sirghie spunea...

@Mihaela: da , a fost unul dintre cele mai bune. Acum nu mai am niciun produs tip Spot On pentru cosuri, folosesc uleiul purifiant de la Acad'aromes.

Mihaela spunea...

Multumesc frumos pentru ajutor.

Unknown spunea...

Eu folosesc deja brevoxyl, care are benzoyl peroxide, nu cred ca are rost sa il cumpar si pe acesta, desi pare un produs eficient.

adela sirghie spunea...

Sigur, daca ai gasit ceva eficient, nu are rost sa schimbi.