marți, august 21

Summer Thursday afternoon reading

Daily Mail scrie AICI despre cateva potentiale pericole la care ne expunem atunci cand folosim rujul:


3 comentarii:

Annamaria spunea...

De-a lungul anilor am avut cateva rujuri, le cumparam pentru ca le ador ... Insa expirau si trebuia sa le arunc. Culorile care imi plac (si anume rosu, rosu si iar rosu) nu ma avantajeaza deloc. Alte culori nu vreau sa incerc ... Imi pare atat de rau ca nu pot sa port rosu pe buze ... Am compensat insa cu multe glossuri, in general nuante apropiate de culoarea buzelor mele ( promit, cand se termina primul, voi cumpara un by Terry si iti spun cum ma impac cu el ;) ).
Cat despre ce scrie in Daily Mail ... nu inclin sa cred ca acele studii sunt si plauzibile. De aproximativ 400 de ani femeile se bucura de beneficiile si miracolele rujului. Studiile de cercetare pot avea rezultate corecte, sau incorecte, fiecare le prezinta asa cum le descopera. Daca ar avea dreptate, hai sa nu mai folosim creme, fard, fond de ten, parfum, sampon, sapun, gel de dus si asa mai departe ... Daca m-ar avantaja nuanta cu pricina, eu as cumpara minim 10 rujuri. Rosii.
Just a thoguht.

Gina Ionela spunea...

din cate am citit eu,mi se pare o reclama prost mascata la rujurile alea...adica doar patru-cinci rujuri sunt bune si atat? si alea prezentate cu amanuntul(adica firma,pret etc... )...trebuiau sa arate doar care sunt ingredientele care trebuiesc evitate, si cine era interesata cu adevarat stia sa caute singura,fara " exemple" din astea... ;) :))

Lorena spunea...

Pentru o floare asa firava, o multime de astfel de flori sunt mai mult decat impresionante priviri.