vineri, august 24

Yves Rocher Mascara Longuer 360

O surpriza placuta Mascara Longuer 360 de la Yves Rocher. Nu este cea mai buna mascara din lume, dar ocupa un loc fruntas in clasamentul meu. De obicei, eu nu cumpar mascara de alungire, nici mascara"cu de toate", preferata mea fiind cea care isi dedica efectiv toate fortele volumului. Dar am primit aceasta mascara si am decis ca -macar de dragul unui review pe blog, merita sa o incerc. Nici macar nu imi aduc aminte cand am mai incercat eu o mascara de alungire.
Primul strat: alungeste frumusel, fara sa incarce genele, fara sa le lipeasca. Fiind obisnuita cu mascara de volum, prima impresie nu a fost tocmai favorabila, efectul fiind destul de saracut pentru gustul meu. Cu al doilea strat, mi-a mai venit inima la loc, apoi am mai accentuat lejer, catre coada ochiului. Trebuie sa stai cu genele nemiscate vreme de un minut-doua, ca sa nu te pictezi pe pleoape, lucru cu care eu nu prea sunt obisnuita- acesta ar fi un minus. Daca uiti si clipesti, trebuie sa stergi repede dungulitele negre si este putin enervant sa pierzi timpul cu astfel de retusuri.
 Nu este o mascara waterproof, insa rezista foarte bine de dimineata pana seara, chiar daca afara este canicula. Se demachiaza normal, cu chin moderat:)
Nu as recumpara-o, pentru ca mereu voi cauta variante cu maxi volum, insa o voi folosi cu drag pana la ultima picatura. Sunt curioasa cat timp ma va sluji cu credinta.
Costa 56 lei.

7 comentarii:

Joanna spunea...

Eu am o mica problema cu mascara care au peria din plastic/guma/cauciuc etc. Nu stiu exact de ce dar parca nu vrea sa fim prieteni nicicum.

Apropo de manjirea pe pleoape,stii de Eyeko? Au o chestie geniala ca sa nu ajunga nimic pe pleoape.

Am scris despre ea (adica sunt si poze;) daca vrei sa te uiti pe blog: Eyeko Fat Brush @ The Treasure Chest Blog

Mimoza spunea...

Adela, ce rimel imi recomanzi pt ziua cea mare?
Momentan am unul de la Clinique, care nu ma convinge, nu rezista "la cald" foarte multe ore...

Cleopatra Mândruț spunea...

O mascara foarte buna este cea in varianta cu ambalaj roz de la Yves Rocher, cel putin pe mine m-a incantat si si-a facut treaba cum trebuie.O varianta mai low cost ar fii Sexy Curves by Rimell London, care e extraordinara. Face niste dege ca un evantai, si datorita periutei curbate:)

adela sirghie spunea...

@Mimoza: Max Factor 2000 Calories. Raportul pret-calitate este imbatabil din punctul meu de vedere(pana acum)

Mimoza spunea...

hmmm... nu am folosit deocamdata niciun rimel de la Max Factor. o sa ma informez asupra lui :) merci :)

Fluturas euforic spunea...

Eu am avut o surpriza tare neplacuta cu aceasta mascara. La inceput am fost foarte multumita de ea (eu folosind numai mascara cu efect de alungire), dar dupa o saptamana s-a ingrosat si uscat foarte tare, incat nu o mai puteam folosi deloc. Acum nu stiu ce sa zic, poate a fost ghinionul meu.
Sper sa te tina cat mai mult timp!
O zi frumoasa!

adela sirghie spunea...

Ar fi foarte trist daca s-ar intampla acest lucru. Dar promit sa cosemnez totul in caz de avarie.