duminică, decembrie 2

Filorga Eau anti-âge


Pe mine m-a cam intrigat acest produs: Eau anti-age de la Filorga. Dar intrucat Mihaela Stamatiu, care are Beautyroom, e si prietena mea buna de foarte multi ani de zile, mi l-a tot laudat, am decis ca trebuie sa il folosesc. Este cel mai fin produs de ingrijire pentru ten pe care l-am folosit pana acum, are in compozitie extracte de plante cu proprietati antioxidante, protectoare, ce combat radicalii liberi, hialuronidaza si elastaza -care mentin integritatea fibrelor de elastina si a moleculelor de acid hialuronic. Fara alcool.
Formula sa de baza NCTF® si H.A. contine:
Acid Hialuronic
12 vitamine - stimuleaza functiile vitale ale celulelor
23 aminoacizi - stimuleaza constructia de elastina si colagen
6 coenzime - catalizeaza reactiile bio-chimice ale tesuturilor
5 baze nucleice - activeaza comunicarea intre celule
6 mineralele - tratarea deficientelor pielii
1 antioxidant - reduce sinteza radicalilor liberi

Mie mi s-a parut ca seamana mult cu o apa termala, dar cu o formula extrem de imbunatatita. Hidrateaza foarte bine, intra in piele rapid si usor, nu incarca tenul absolut deloc. Ideal pentru un ten mixt spre gras, cum este al meu. L-am aplicat zilnic, pe fata, gat si decolteu. Cand am vazut cat este de fin, nu am ezitat sa pulverizez si pe zona ochilor (ii tineam inchisi, bineinteles). Cred ca este un produs revolutionar, banuiesc faptul ca formula viitorului aceasta este: simpla, concentrata, se pulverizeaza in zece secunde, nu trebuie sa masezi ca sa intre in piele.
L-am folosit ca unic produs, nu am simtit nevoia sa aplic ceva peste. Din punctul meu de vedere a fost suficient. Nu am observat efecte anti-aging sau anti-rid, pot sa spun doar ca tenul meu era foarte relaxat cand foloseam acest produs.
Mai multe detalii gasiti pe beautyroom, am scris acolo un review.
Produsele brandului Filorga nu se mai importa in Romania in acest moment.

2 comentarii:

Camelia Andrasescu spunea...

M-ai facut foarte curioasa de acest produs!Imi pare rau sa aud ca un produs atat de bun nu se mai importa!

adela sirghie spunea...

Da, si eu am spus ca voi cauta Filorga in strainatate. Voi mai cumpara de la ei cu siguranta.