luni, decembrie 3

Giveaway Neutrogena-cele cinci castigatoare


Iata cele cinci castigatare si raspunsurile lor:

1. Adina Podgorencu, cu comentariul urmator:
"Nu-mi vine să cred că a început anotimpul rece și eu nu mi-am achiziționat balsamul de buze Neutrogena. Este cel mai bun balsam pe care l-am încercat până acum și dacă am buzele crăpate în 2-3 zile sunt moi, fine și hidratate. Cu siguranță este un musthave pentru iarnă. Aș putea spune și crema de mâini, dar mereu ma grăbesc și uit de ea. Eu aș vrea să încerc loțiunea de corp deoarece în orice anotimp eu am pielea foarte uscată, cu greu reușesc să o mențin hidratată. Chiar sunt curioasă cum este loțiunea Neurogena și cu siguranță o voi trece în dorințele din căpușorul meu în această iarnă."

2. Andreea Cosmofever:
"Istoria mea cu Neutrogena a inceput acum multi ani, cand inca nu aparuse pe piata de la noi. Mi-am cumparat o crema de maini intr-o excursie la munte, la ski, iarna. Era foarte frig si mainile imi erau crapate si extrem de uscate, cum de altfel mi se intampla in fiecare iarna. Am cumparat crema de maini din primul supermarket care mi-a iesit in cale, si de atunci nici nu concep sa folosesc o alta crema de maini.
Desi am comandat pe internet si produse Neutrogena care nu exista la noi, produsul meu preferat in acest moment este Comfort Balm, un borcanas dragut pe care-l poti gasi oricand pe noptiera mea, cu adevarat indispensabil iarna. Aplic crema seara si-mi da o senzatie imediata de confort si relaxare."

3 Shaanon Laura, care a participat cu comentariul de mai jos:
"Produs preferat: daca m-ai fi intrebat pana ieri, as fi spus sus si tare ca balsamul de buze imi este absolut necesar pe timp de iarna, insa in weekend am stat mai mult pe afara, iar pielea de pe maini se cojeste, lucru care mi se intampla de obicei doar atunci cand e ger. Deci, produsul meu preferat pe timp de iarna este crema hidrantata pentru maini."

4 Lorena Pintilie:

"Produsul favorit e greu de ales deoarece aceasta firma, Neutrogena face produse chiar foarte bune:) Dar sa aleg-deep moisture body lotion. Stiu ca miroase foarte frumos si intra in piele foarte bine. Am nevoie de o piele frumoasa mereu."
5  Alla Zv:
"In perioadele reci sunt dependenta, in egala masura, de o crema de maini buna si de un balsam de buze care sa-mi ofere protectie si hidratare (si care sa poata fi aplicat usor si „mancat” greu :)) ) Iubesc frigul, zapada, mi-e tare draga iarna insa din partea ei primesc o iubire capricioasa, Doamne cum se mai repede sa muste cand imi simte pielea fara aparare! Asa ca ma pregatesc, ma inarmez pentru a o intampina cum se cuvine :) "

Astept sa imi trimiteti datele voastre cat de repede posibil pe adelasir at yahoo punct co punct uk
Voi astepta datele voastre pana marti ora 20-nume real, adresa completa si numar de telefon. Premiile, cate un kit de iarna Neutrogena, vor fi trimise prin curier. Intrucat pe blogul meu urmeaza alte giveaway-uri frumoase, le rog pe fetele care s-au inscris si nu au castigat de data aceasta, sa nu se descurajeze,  si le invit sa participe si data viitoare.

8 comentarii:

AndrutzZa spunea...

Felicitari fetelor :)

Lorena Pintilie spunea...

Ce bine, ce ma bucur. Multumesc foarte foarte mult.

cosmofever spunea...

Aaaa, ce bucurie! Multumesc mult!

Cecilia spunea...

Felicitari castigatoarelor!

blueroses spunea...

Felicitari castigatoarelor si o iarna hidratata tuturor :)

Lili spunea...

Felicitari!! :) :)

ally a spunea...

Am inceput frumos luna cadourilor :) Multumesc tare-tare mult!

claudia_mami spunea...

Felicitari fetelor :)