vineri, decembrie 21

Jurnalul meu de beauty din iarna lui 2012-prima parte

Dupa cum stiti, intr-o vreme mergeam destul de des la Shades Beauty Lounge pentru tratamente cosmetice,  mani si pedi, taiat de varfuri scl. Dar acolo s-au schimbat proprietarii, iar in primavara, echipa pe care o stiam eu a plecat intr-o alta parte, mult prea departe pentru mine. Intre timp iarasi s-au schimbat proprietarii. Dar trebuie sa recunosc faptul ca in sufletul meu a ramas mereu nostalgia pentru Shades Beauty Lounge, unde am avut parte numai de surprize placute.
De curand, lucrurile au revenit pe fagasul cel frumos- si fiind eu clienta apreciata la salon, m-au invitat la  un mic eveniment. Parca m-as fi dus sa revad un prieten vechi si drag... Eu l-am vazut ca pe un eveniment de relansare, caci am facut cunostinta cu Anamaria, noua proprietara(in dreapta) si am avut bucuria sa o reintalnesc pe Adina Mocanasu(stanga), care a pus bazele Shades Beauty Lounge. Ofertele si pachetele promotionale ale salonului sunt foarte interesante, le gasiti pe site AICI.
Eu nu am incercat deocamdata nicio procedura in noua formula, dar am fost martora unei schimbari de look intr-un registru retro, extrem de rafinat. Beauty editoarele si blogeritele mame invitate au fost invitate sa profite de mici rasfaturi-tuns, coafat etc insa eu m-am multumit sa admir rezultatul de pe margine, de aceea apar in poza cu parul ravasit:)
Insa voi testa in ianuarie ofertele lor, pe indelete, promit sa revin cu informatii pretioase si sa spun ce mi-a placut si evident, ce nu mi-a placut-daca e cazul.

Am plecat de acasa convinsa ca m-am fardat prea tare pentru dimineata, dar vazand pozele, am rasuflat usurata si am constatat ca ar fi trebuit sa pun ceva mai multa culoare.

Fusta Adrian Oianu
colier Zara
top H&M
bluzita tricotata cu ochiuri mari Max Mara-old collection
cizme Prada-old collection


11 comentarii:

Mihaela Pojogu spunea...

machiajul e ok, luminos!

Annamaria spunea...

Esti foarte frumoasa, Adela :)!

Butterfly spunea...

Esti o frumoasa...imi era dor de tine :*

Laura spunea...

Nu fac complimente gratuite, insa sincer, arati foarte bine!! Iar colierul acela..este de lasat mostenire:) real statement necklace! Te-ai gandit sa-ti faci breton? Stiu ca am vazut o poza in care erai blonda, daca nu ma insel si iti statea foarte bine.

Anonim spunea...

Ce prezență incantatoare:) Arati bine si tinuta imi place, esti indrazneata

MissBodescu spunea...

Ah, bine am simtit eu cand am zis ca fusta asta merita un OOtd :) Cred ca, de fapt, merita mai multe :)
esti deosebita, Adela :)

adela sirghie spunea...

Multumesc mult pentru incurajari! Promit sa fac mai multe OOTD in 2013.
Nu este vorba ca in 2012 nu as fi vrut, dar am avut un an incalcit si buclucas, mereu am amanat de pe azi pe maine si iata ca suntem in decembrie...
Simt ca in 2013 voi avea mai mult spor la treaba cu planurile cu blogul.

MissBodescu spunea...

Si eu asta incerc, sa nu tot las de pe azi pe maine proiectele pt sufletul meu :)
Iti doresc ca anul 2012 sa vina cu mai multa lumina si cu putina incalceala :)

Delia spunea...

Colierul e pur isi simplu superb!

Corina spunea...

Superba fusta, iar tu parca ai intinerit, comparativ cu poza din liceu :) Si eu am o poza ca a ta, dar permanentul la mine a venit abia dupa un an de la terminarea liceului. Colierul acesta m-a vrajit. Eu cand am fost in Zara din Afi, este mai aproape de locuinta mea, am gasit doar doua produse, unul avea lipsa foarte multe pietricele, iar celalalt nu mai avea piatra din mijloc. ceea ce m-a dezamagit crunt a fost indiferenta vanzatorilor, le-am aratat ce colier doresc, poate mai au prin alta parte si le-am semnalat ca-i lipseste piatra, vanzatorul a fost foarte mirat, parca juca intr-o telenovela, l-a luat de acolo, iar dupa 30 de minute de plimbat m-am intors sa cumpar un sacou si colierul era la loc... Al tau a ramas intreg? Daca da, sper totusi sa-l pui in Dulapiroul parfumat:)

adela sirghie spunea...

Da, a ramas intreg. Primul l-am dus inapoi, ca avea ceva probleme, iar al doilea arata chiar si acum foarte bine. Nu i s-a clintit nicio pietricica. Sa stii ca intentionez sa il pun in Dulapiorul parfumat, daca intr-adevar ti-l doresti, te rog da-mi un mail adelasir at yahoo punct co punct uk