miercuri, decembrie 19

Lucian Boia-De ce este Romania altfel?

Voi ce cititi zilele acestea? Eu am cumparat-o astazi, o gasiti AICI, cu o reducere 20%. Intrand pe link, puteti cerceta pe indelete site-ul elefant.ro, une gasiti mereu promotii interesante(eu ii dau nota 10 pentru carti si DVD-uri)
Nu este tocmai o lectura potrivita de Sarbatori, dar timpul nostru chinuit, vietile nostre contorsionate, ar putea gasi o alinare in paginile ei.

5 comentarii:

Toma Aurora spunea...

Eu am citit-o și mi-a placut. Sunt fana Boia, mai ales ca mi-a fost profesor și este un om foarte profund și foarte vesel, în același timp. Îmi plac pasajele de tip pamflet, sunt sarea si piperul cărților sale.

Unknown spunea...

Orhan Pamuk, Zapada.

Nu stiu cum se intampla, in ultimii trei ani mereu cumpar Pamuk inainte de sarbatori :)

Laura spunea...

De ceva timp am descoperit cartile pentru dezvoltare personala. Chiar ieri am terminat de recitit una din ele, iar zilele astea urmeaza sa-mi cumpar alta.

Coconut spunea...

Prima carte pe care am citit-o de Boia a fost Sfarsitul lumii. O istorie fara sfarsit (ca tot se preteaza cu perioada :) ). Asta se intampla in primul an de facultate, si de atunci am devenit fan. Cu siguranta o voi cauta si pe aceasta prin librarii. Acum (re)citesc proza lui Eminescu.

adela sirghie spunea...

Savuroasa cartea...