joi, mai 23

Alessandro Striplac (step by step)


Azi dimineata, la Topline, am descoperit secretele unei manichiuri perfecte(pana acum), cu Alessandro Striplac. In video de mai jos, aveti toti pasii si explicatiile pe care le-am primit de la cea care mi-a aplicat lacul(un albastru fenomenal, Crazy lazy-urmeaza poze de la eveniment, le voi posta and le voi primi).

Intrucat toate aceste chestiuni nu sunt decat PR, eu am incercat personal procedura(care pare cu adevarat revolutionara) si voi scrie pe indelete, peste aproximativ zece zile, care este concluzia finala: cat rezista, daca se ciobeste/toceste, daca agreseaza/ingalbeneste unghiile, daca intr-adevar o poti da jos ca pe un abtibild:

6 comentarii:

Dorina spunea...

Chiar sunt curioasa cum e si daca e adevarata faza ca se indeparteaza ca un abtibild :)

Hanna spunea...

oaaaa.. asta-i cea mai tare treaba! no dried cuticles this way, no acetone :D hurray!! abia astept articolul :)

Unknown spunea...

Cam asa fac si eu uneori fara sa folosesc o oja speciala ci doar daca folosesc topcoat. Uneori mai raman urme de oja si mereu raman urme de la base coat, insa pot dezlipi oja in felul asta doar daca au trecut 3-4 zile de cand mi-am facut manichiura. Sigur, rezultatul nu este ca in clip, insa atunci cand mi se ciobeste o unghie si sunt in situatie limita asta e solutia :)

Alina Canura - Anghel spunea...

Eu astept articolul cu maaaare interes :D

adela sirghie spunea...

Important este sa vad cum trece proba de foc: spalatul parului la doua zile. Sau zilnic. Pentru treburile casnice, folosesc manusi de protectie.

MissBodescu spunea...

si eu sunt f curioasa, abia astept sa scrii cum ti se pare :)