marți, mai 28

Jurnalul meu din vara lui 2013 -prima parte


De multa vreme nu am mai scris in jurnalul de beauty, dar iata ca azi, la final de mai, il reincep cu forte noi...

Astazi, la pranz, am onorat o invitatie: noua colectie MAC(preview al colectiei de toamna-iarna 2013). Da, exact, MAC... m-au invitat si am apreciat gestul, desi in primul moment am crezut ca au gresit destinatarul, caci mie pana acum(dupa cum stiti) nu mi s-au potrivit produsele lor si nu imi imaginam ca as putea fi in baza lor de date. Intrucat au cerut si confirmarea mea la eveniment, am confirmat frumusel, ocazie cu care am aflat ca intr-adevar sunt pe lista lor. Amanunte-un pic mai tarziu, cand voi primi si pozele de la eveniment. Pana in acest moment nu am reusit sa testez decat un creion- Lingering Eye Brows, care mi-a placut deoarece are exact nuanta pe care mi-o doream, potrivita sprancenelor mele. Finish-ul mi s-a parut natural, mai potrivit decat tot ce am avut eu pana acum (Benefit, Shiseido), iar faptul ca este sub forma de creion imi place si este chiar ceea ce imi doream, caci m-am plictisit sa aplic cu pensula. Intrucat Lingering Eye Brows este singurul produs pe care l-am incercat astazi, voi scrie despre celelalte produse pe masura ce le voi testa.

Apoi am avut programare la Tatiana la cosmetica. Stiu ca multe fete m-au intrebat despre cosmeticiana mea, ei bine, cu mare bucurie tin sa va anunt ca ea s-a intors de cateva saptamani  la Shades Beauty Lounge, de-abia ieri am aflat acest lucru, iar eu i-am si facut astazi o vizita. Adevarul este ca nu am mai fost la tratamente faciale de anul trecut, de-abia asteptam momentul reintalnirii. Tenul meu arata bine in acest moment, nu ma plang, deoarece stiu sa il ingrijesc pe masura nevoilor lui. Am scris pe blog tot ce fac, nu este niciun secret de beauty pe care sa nu il fi impartasit deja cu voi.
Produsele cu care lucreaza acum sunt Ericson Laboratoire, iar eu am avut parte de un tratament specific tenului gras(demachiere, scrub, film pentru deschiderea porilor, extractie, masaj, masca). Doua ore. Nu toate produsele folosite de ea la acest tratament au fost pentru tenul gras, a facut o combinatie cu hidratare/efect antirid, caci sa nu uitam, eu am un ten matur. Desi nu ne-am vazut de peste un an, nu a uitat sa verifice partea aceea dintre ureche si obraz, unde imi apareau mie puncte negre. Nu i-am atras eu atentia, pur si simplu si-a amintit, lucru care m-a determinat sa imi placa si mai mult de ea.
La final: tenul meu este luminos, curat si fara urmele ciudate pe care le ai dupa un facial la cosmetica. De aceea merg eu la Tatiana, caci stie sa lucreze cu tenul meu sensibil si care se umfla/irita usor.
Asadar, nu i-au disparut deloc capacitatile in timpul in care nu ne-am vazut:)
Pentru detalii si eventuale programari, daca va doriti-AICI, la Shades Beauty Lounge.
Pentru tratament am platit 250 lei.

Apoi am fost la pedichiura la Alina- a lucrat frumos si cu atentie pentru detalii, exact cum imi place. A impins cuticulele, a insistat la bataturi fara sa fie nevoie sa ii atrag eu atentia, am de gand sa mai merg la ea, mai ales ca vara, din cauza pantofilor/sandalelor, trebuie sa apelez mai des la ajutor specializat.
Va mai amintiti ca am scris la un moment dat AICI ca sunt regina basicutelor? Cand am ajuns la pedichiura, aveam vreo trei,  din fericire le-a domolit Alina pe toate.

Am vazut ca aveau multe lacuri Zoya, iar eu am ales o nuanta puternica si stralucitoare de rosu-Sooki. 40 lei este pretul  pedichiurii.

Voi cat de des ajungeti la cosmetica? Ati gasit-o deja pe cea priceputa/potrivita?

12 comentarii:

Cecilia spunea...

Sa stii ca lipsea genul acesta de articol. L-am citit cu placere!
O zi frumoasa!

adela sirghie spunea...

Am reinceput sa onorez invitatiile la lansari, asa ca m-am urnit din nou cu jurnalul de beauty...

Anonim spunea...

Atat am dus lipsa unei astfel de postari.."Jurnalul"tau de Beauty a fost si este o inspiratie pentru mine,un sfat sincer sau chiar si un imbold(indemn) uneori..
Pupici de la Raluca:)

Laura B spunea...

Adela, folosesti fdt sau pudra in jurul ochilor?

adela sirghie spunea...

De obicei, in jurul ochilor folosesc un iluminator, dar nu de putine ori am folosit si fdt. Pana aproape de linia genelor. Sunt unele fdt care se ptrivesc, altele nu. De exemplu cele cu efect mare de matifiere a tenului nu se potrivesc, deoarece usuca excesiv zona pleoapelor.

Laura B spunea...

Eu am inceput sa folosesc un bb cream si imi place mai mult fdt pentru ca nu-mi evidentiaza ridurile, mai ales cele din jurul gurii. Acest bb cream este hidratant deci il pot folosi fara griji. Multumesc foarte mult. Am terminat de citit toata arhiva, dar nu am vazut nimic despre bb cream, ai incercat sau nici macar nu te tenteaza?

adela sirghie spunea...

"Adevaratul BB Cream" este asiatic, ceea ce apare in Romania este un fel de tinted face cream. Sunt ok, imi plac asa: unul de la Apivita si unul de la No 7. Insa prefer fdt... de departe... mai ales ca l-am luat si pe cel de la Sisley, unul dintre preferatele mele...

Laura B spunea...

Exact pe cel de la Apivita il am si eu. Multumesc mult pentru raspunsuri.

adela sirghie spunea...

Apivita Suncare cu SPF 30?

Laura B spunea...

Sincer, nu stiu exact denumirea. Este pentru pete, are spf 30 sau 50 si este colorata, deci probabil este cea de care spui, tin minte cand am cumparat-o ca era singura de la Apivita colorata. Intr-o ora ajung acasa si chiar am sa ma uit sa vad exact denumirea.

Laura B spunea...

M-am tinut de cuvant si aceasta este:
http://www.apivita.com/sun/antispot-tinted-face-cream-spf50-1133.html

adela sirghie spunea...

A mea aceasta este-http://www.apivita.com/light-texture-tinted-face-cream-spf30-1129.html