vineri, mai 24

Marc Lavoine & Quynh Anh - J'espère

Un cantec perfect pentru aceasta dimineata ploiasa de mai, parte din vara minunata care se intinde la picioarele noastre:

6 comentarii:

Loredana Adriana spunea...

O melodie superba! Presimt ca o voi asculta foarte des de acum inainte. Multumim pentru postare! :)

alina eugenia spunea...

si acest cantec este la fel de emotionant http://www.youtube.com/watch?v=KTms12ZKGaA

Anonim spunea...

buna, adela .as vrea un sfat.anm 35 ani, ten mixt, piele uscata pe gat.pentru prima oara am folosit o masca antirid avon!!! efectele mi s au parut uau,pielea e mai fina , mai ferma.cred insa ca alte branduri au masti mai bune! ce imi recomanzi antirid??mulutmesc, lili

adela sirghie spunea...

@Lili:Ai folosit masca antirid numai pentru gat sau ai aplicat-o pe toata fata? Daca ti-a facut bine, foloseste-o pana la final. Te rog spune-mi ce ingrediente principale are, ca sa stiu ce sa urmaresc atunci cand iti recomand.

Anonim spunea...

Am folosit o si pe gat, de fapt pe gat am pielea mai subtire siusor de ridat si acolo am vazut efectele wow!!insa din pacate am aruncat cutia, nu iti pot spune ingrdientele:(.Lili

adela sirghie spunea...

Eu folosesc mastile pentru fata, gat si decolteu, ca sa nu supar nicio particica:)
O sa iti recomand atunci Apivita, caci eu folosesc Face mask with Royal Jelly in acest moment si imi place foarte mult. Una dintre masti este cu royal jelly, alta cu struguri(resveratrol). Ambele sunt antirid. Le gasesti la Sensiblu. Nu am scris inca despre ele pe blog.
O alta varianta ok este mierea de albine(naturala si cumparata din sursa sigura) pe care o intinzi cu mainile