vineri, mai 17

Sisley Phyto Teint Eclat Oil Free

Am recumparat fondul de ten Sisley si nu cred ca puteam sa fac o alegere mai buna. Imi primul rand, imi era foarte foarte dor de el(l-am mai avut de doua-trei ori inainte), motiv pentru care l-am preferat unora care ma tentau foarte tare, de la by Terry si Armani. Nuanta aleasa a fost aceeasi, soft beige, un bej neutru, nici cu subton roz, nici cu subton galben. Mai mult ca perfect pentru mine.

De ce mi-a fost atat de dor de el? Are acoperire medie, este long lasting, ofera un aspect natural, este oil free(matifiaza fara a deshidrata tenul) confera luminozitate tenului, iar culoarea soft beige(No 2) pur si simplu se imbina perfect cu tenul meu. Nu oxideaza deloc, chiar daca il porti de dimineata pana seara. Sigur, imi puteti spune ca sunt multe alte fonduri de ten care faca acelasi lucru, dar parerea mea este ca Phyto Teint Eclat este unul dintre cele mai bune incercate de mine vreodata. Nu pot sa fac diferente intre Sisley si By Terry, deoarece ambele imi par la fel de pretioase. De exemplu, pe langa ele, Nude de la Christian Dior(care, daca e judecat separat nu pare deloc rau) devine fainos pe fata mea si oxideaza. Am facut aceasta comparatie deoarece am vrut sa subliniez performanta Phyto Teint Eclat si sa ii justific(oarecum) pretul, in jur de 77 Euro. L-am cumparat de la El Corte Ingles, Barcelona, cu un discount de 10%-am scris AICI si AICI despre politica lor de reduceri.

Parfumul este discret, putin floral. Pe mine, aspectul "parfum in fond de tent" nu ma deranjeaza deloc, nu am avut niciodata niciun disconfort din acest punct de vedere. Si folosesc fond de tent de peste 20 de ani. Catifeleaza tenul si se intinde ca un vis. Are pompita si il aplic usor si simplu, cu degetele. Il aplic rapid, ca sa nu se usuce si sa fie mai dificil. Uniformizeaza tenul si pare natural chiar si la lumina zilei, in plin soare. Este desavarsit, in special daca ai trecut de 30-35 de ani, pentru ca nu aceentueaza liniile fine si ridurile, ci le estompeaza gratios. La fel de frumos si elegant estompeaza si micile probleme, punctele negre, capilarele sparte, cicatricile scl. Inainte de a-l folosi trebuie neaparat agitat, pentru ca siliconii si apa sa fie bine amestecati. Intrucat in fundul sticlutei este o mica bila(cam cum gasim la lacurile de unghii), este foarte simplu sa faci acest lucru. Pompita dozeaza foarte bine produsul, nu se risipeste nimic, ai nevoie de doua-trei picaturi pe toata fata(in functie de ce ai de acoperit)

Da, este un fond de ten "de suflet".


10 comentarii:

fashion doctor spunea...

mersi ptr review. cunosc produsul,dar nu l-am incercat. week end placut,pupp

adela sirghie spunea...

Eu am avut, de-a lungul timpului, multe produse Sisley-creme si makeup. Au fost de senzatie toate...

Ramona spunea...

Intr-adevar este un produs foarte bun. Din tara mi l-am cumparat de pe aoro.ro la preturi foarte bune intotdeauna.

adela sirghie spunea...

Ramona, eu nu recomand aoro.ro. Multe fete s-au plans de produsele lor, chiar aici, pe blog.

Unknown spunea...

Buna. Nu se gaseste nicaieri in Bucuresti:(?? Mi-l doresc f mult dar as vrea sa testez intai sa vad ce nuanta mi se potriveste. Un site de incredere ne poti recomanda? Multumesc

Unknown spunea...

Buna. Nu se gaseste nicaieri in Bucuresti:(?? Mi-l doresc f mult dar as vrea sa testez intai sa vad ce nuanta mi se potriveste. Un site de incredere ne poti recomanda? Multumesc

adela sirghie spunea...

@Aniela: cand am scris articolul, se gaseau la Douglas in Baneasa Shopping Center. Acum nu mai stiu daca mai gasesti acolo. Online pot fi comandate de pe strawberrynet.

Anonim spunea...

se gaseste si in sephora in unele magazine care au brandul

adela sirghie spunea...

Nu, Sephora Romania nu colaboreaza cu Sisley.

Anonim spunea...

Ba da, gasiti in sephora de pe magheru