vineri, ianuarie 10

Jurnalul meu de beauty din 2014- azi, SKY WELLNESS

Just perfect pentru inceputul de an: azi, o sala de fitness romantica
Sa nu concluzionati rapid, va rog, ca asa ceva nu exista... daca nu ati pedalat macar o data cu bicicleta printre nori si ceata, sau printre luminile orasului, sau daca nu ati vazut si salutat pasarile calatoare in timp ce va aflati pe banda de alergat. 
Sala se afla la etajul 14, iar vara, pe acopersiul fierbinte au loc clase de yoga, pilates, aerobic, zumba…iata asadar orasul vazut de sus, numai si numai pentru suflete romantice:
Sigur, nu am ales in 2014 sa merg la Sky Wellness numai pentru cat de spectaculoasa este vederea de sus, de la aproximativ 100 m inaltime si cu o panorama de 360 de grade(desi recunosc faptul ca este cea mai frumoasa sala de fitness pe care am vazut-o in viata mea, amplasata catre pereti vitrati (si eu compar cu Top 3 Best of Bucharest, sa nu ma intelegeti gresit), ci pentru ca este echipata si pregatita corespunzator (ca sa intru in cateva detalii tehnice-Technogym, de ultima generatie, ca sa nu cazi in rutina poti opta pentru mini-golf, fitness, doua sali polivalente de aerobic, clase de zumba, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi), spinning si evident, multe alte lucruri minunate pe care marturisesc ca nu am reusit sa le retin din prima, dar pe care vi le voi prezenta de indata ce reusesc ma familiarizez cu ele.
Iata ce aprecizez eu in acest moment, caci stiu sa le folosesc: evident, sala de fitness cu minunata aparatura TechnoGym, hammam-ul(sauna umeda face minuni in cazul meu), mica incapere parfumata situata fix langa zona Spa si unde se poate face masaj la patru maini- nu am incercat niciodata insa anul 2014 este de-abia la inceput.
Ce imi doresc sa obtin: tonifiere, voie buna (energie pozitiva). Nu imi doresc sa slabesc nici macar un singur gram. Chiar as fi nefericita daca acest lucru s-ar intampla.

9 comentarii:

Hapi spunea...

Daca te invidiez chiar in acest moment mai bine nu comentez :))
Superba imaginea de sus

adela sirghie spunea...

Da, Hapi, tu m-ai inspirat, caci am vazut o poza in care iti aratai minunata musculatura la sala:)
S mi-am adus aminte ca si eu aveam la fel, candva… chiar sunt curioasa in cat timp mi se va contura musculatura la fel de frumos. Si delicat, caci nici eu nu sunt genul care sa exagereze.

Anonim spunea...

Adela, te-am descoperit relativ recent, foarte inetersant blogul tau.
Am o curiozitate feminina: esti casatorita, ai copii? (intreb pt ca eu am un copil si imi ocupa tot timpul, mi-as dori sa mai am timp si bani si pt mine... :)

adela sirghie spunea...

@Anonim: multumesc frumos, bine ai venit pe blogul meu!
Da, sunt casatorita de foarte multi ani.
Copii nu am.

Macnetize spunea...

Fotografia e senzațională. Mi-ai făcut tare curioasă, poate dau o raită, că sună tare bine. An minunat să ai!

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Foarte frumoase pozele!
Astept mai multe detalii dupa ce te vei familiariza cu tot ce este pe acolo.Desi este cam departe de mine, parca ma tenteaza. :)

adela sirghie spunea...

M-am indragostit de sala si de priveliste (si de hamam), ceea ce e bine, caci ma voi duce de drag. Chiar ma gandesc sa cumpar haine noi de sport.Am planuri mari:)

adela sirghie spunea...

@Dara, Macnetize: da, da, voi reveni cu informatii, insa puteti merge sa vedeti cu ochii vostri, se poate face un tur de vizitare.

Hapi spunea...

In 3 saptamani vezi contururile schimbate, pielea mai ferma , muschii mai puternici. Stai linistita ca oricat ai "trage" raman formele feminine, sunt povesti alea care spun ca devii mai masculina. Avem noi hormonii nostri care ne dau voie sa "crestem" rezonabil si frumos.
Exagerarile se fac cu anabolizante sau hormoni de crestere