marți, februarie 25

BEAUTYNEWS: LIERAC si PHYTO

Doua dintre firmele pe care le-am iubit, apreciat si folosit in ultima decada, Lierac (skin care) si Phyto (hair  care) si-au facut din nou intrarea in Romania, dupa o absenta de mai bine de doi ani. Incepand de astazi, pot fi gasite la farmaciile HelpNet din toata tara. Ma grabesc sa consemnez aici, fiindca mie mi se pare esential sa putem alege si sa avem oricand la indemana cele mai bune produse pentru ten/par. In acest moment, eu folosesc de la Lierac, o minunata crema Premium (creme voluptueuse jour&nuit anti-age absolu), ce are rol de corectare a tuturor semnelor cauzate de varsta: riduri profunde, pierdere de densitate, iregularitati ale pielii. Atuuri: nutritie intensa si stralucire pentru ten. Revin cu impresii dupa ce o folosesc intens:)



14 comentarii:

Camelia Andrasescu spunea...

Si mie imi place Lierac, l-am descoperit acum noua ani in Franta. Ma bucur ca au revenit.

Doina spunea...

Numai vesti bune la tine pe blog, Adela! Ce bine ca ni le impartasesti!

Ambele branduri sunt printre preferatele mele, ma bucur sa le (re)vad la noi! :)

Miu Miu spunea...

Ce veste buna, ma bucur sa aud asta. Abia astept.

Te pup.

http://miu-miu.ro/

adela sirghie spunea...

sper sa revina si Nuxe in farmacii...

Unknown spunea...

Buna, am inceput si eu sa urmaresc postarile de pe acest blog de cateva saptamani, am citit si postari mai vechi si imi place foarte mult..si eu am tenul gras dar si cu mici imperfectiuni si tot caut sfaturi pentru o ingrijire corecta. Am inceput sa folosesc fond de ten in fiecare zi pt ca de aici am aflat ca protejeaza tenul si imi place mult dar ma deranjeaza ca dupa ceva timp imi luceste foarte tare fata, ma tamponez cu un servetel curat si e mai ok..problema e ca nu stiu daca folosesc produsele potrivite pentru mine si as avea rugamintea sa imi recomanzi o crema de fata si un fond de ten..eu folosesc fond de ten de la Yves Rocher, crema matifianta de la Nivea, demachiant si gel de curatare de la Elmiplant de foarte mult timp si as vrea sa incerc si altceva, poate reusesc sa scap de micile imperfectiuni. Ma demachiez in fiecare seara cu demachiant separat pt ochi si pt ten dar nu ma simt destul de curata daca nu imi spal fata si cu gelul de curatare, care imi lasa fata usor uscata, crezi ca e prea mult? Crema folosesc seara doar daca simt ca e fata prea uscata.. astept cu nerabdare raspunsul tau, intre timp mai citesc din postarile mai vechi pt ca din pacate nu am somn :-(

adela sirghie spunea...

@Andreia Nes: bine ai venit pe blogul meu. Inainte de toate asvrea sa e rog sa imi spui cati ani ai.
Astept raspunsul tau!
xoxo!

Unknown spunea...

Multumesc, ma bucur ca am gasit acest blog, am 23 de ani

adela sirghie spunea...

Andreia Nes: am scris de multe ori despre tenul mixt/gras pe blog, poti da ca tag ten gras.
In cazul unui ten de 23 de ani, ca al tau, eu as incepe cu cateva lucruri simple: abur facial saptamanal cu rozmarin, spalat pe fata cu ceai de rozmarin, masca cu miere naturala, burete Konjac cu argila verde de pe Longeviv.ro-acesta are si un usor rol exfoliant, am vazut ca tu nu ai inca un astfel de produs.
Nu trebuie sa arunci la gunoi ceea ce folosesti acum, ci poti termina, apoi inlocui, cu produse mai performante. Ma refer la crema si fond de ten, care ar trebui sa fie oil-free.
Cand se termina ceea ce ai acum, da-mi de veste si spune-mi te rog ce efecte au avut cele de mai sus in rutina ta zilnica, iar eu iti voi sugera cu ce sa inlocuiesti crema+fdt.
Pentru tenul mixt/gras poti folosi de la bun inceput gel de curatare+ceai de rozmarin, nu e nevoie si de lapte demachiant.
Curatarea ar trebui sa fie in felul urmator: gel+burete konjac sau gel+ceai de rozmarin.
Daca mai ai intrebari, sunt aici...

Unknown spunea...

da e adevarat, burete Konjac nu am dar am citit despre el (aici pe blog) si imi voi comanda si eu unul; abur facial imi fac si de 2 ori pe saptamana dar cu ceai de musetel, am inceput de aprox o luna, iar dupa imi aplic o masca din pudra de argila cu zeama de lamaie, ultima data am combinat argila cu miere.. mi-am cumparat de cateva zile si rozmarin dar nu am apucat sa imi fac inca; din fondul de ten mai am foarte putin ceea ce m-a si determinat sa apelez la tine, pt ca trebuie sa imi cumpar unul nou... iti multumesc mult pentru sfaturi

adela sirghie spunea...

@Andreia Nes: eu cred ca abur facial o data pe saptamana este suficient, mai ales daca incepi sa folosesti rozmarin.
Va trebui insa sa fii constienta ca zona T va fi ceva mai stralucitoare, orice ai face. Dar in acest caz, trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor: tenul tau se va rida mult mai greu decat al celolalte fete. Stiu ca la 23 de ani nu pare sa fie o consolare prea mare, dar te asigur ca si la 30 de ani te va preocua frumusetea tenului.
Cu fondul de ten, daca te-ai plictisit de YR, poti incerca Bourjois sau Clarins Ever Matte(care este mai scump). Cand te duci sa le incerci, poti lua o cutiuta cu tine, sa rogi sa iti dea putin sa testezi acasa, pe fata, nu pe mana. Si trebuie sa iti faci un obicei din a testa frecvent in acest fel, pentru ca numai asa gasesti fondul de ten cu textura cea mai buna pentru tine.
Zona T va trebui tinuta la respect chiar daca ai un fdt matifiant. Poti apela la servetelele clasice, cum deja faci, la foitele matifiante sau la o pudra translucida absorbanta. Va trebui sa ai mereu o oglinjoara la tine sa verifici o data la doua-trei ore in ce stare se afla zona T.
Daca mai ai nelamuriri, nu ezita…
xoxo!

Unknown spunea...

multumesc foarte mult, asa voi face..voi reveni cu intrebari despre crema, in cazul in care nu gasesc raspunsul in postarile tale mai vechi

Anonim spunea...

Stie cineva ce preturi au sampoanele Phyto? erau preferatele mele acum cativa ani

adela sirghie spunea...

Nu stiu, dar poti suna la HelpNet sa intrebi exact pretul samponului care te intereseaza. Sau le poti trimite mail.

adela sirghie spunea...

helpnet.ro