vineri, februarie 21

Bucuresti. Ma numesc Bucuresti



Yard Sale-ul este un fenomen al Bucurestiului, este ideea in jurul careia graviteaza toate femeile care au realizat ca reciclarea prin refolosire este necesara pentru a echilibra balanta consumului excesiv, este locul in care socializarea, ecologia, generozitatea si pasiunea se intalnesc.

Yard Sale-ul ne aduna, din nou, la o cafea si o scotoceala printre chilipiruri pretioase in sambata din 22 februarie la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4).
De la 
10:00 la 18:00 schimbam perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative si electrocasnice folosite. Ele pot reintra in viata noastra, le putem prelungi viata pentru inca un ciclu de folosinta.

La finalul fiecarei editii participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltari unei case de plasament sau Samu Social.

Intrarea este gratuita!


Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

4 comentarii:

Ioana spunea...

Am fost în septembrie anul trecut la acest Yard Sale si mi s-a părut o idee extraordinara. Atunci am fost în calitate de cumpărător si de atunci încoace am suferit de fiecare dată când am văzut că s-a organizat din nou si eu nu am mai putut ajunge. As fi vrut să fiu si in postura de vânzător pentru că am atâtea lucrușoare frumoase care stau degeaba... Sper ca această inițiativa sa se dezvolte si să apară si in alte orașe. De fapt, dacă stau sa mă gândesc bine, as putea sa fiu chiar eu promotoarea 😊 Mi-ar trebui doar un pic de elan...

adela sirghie spunea...

Uite o poti contacta pe cea care a organizat, poate puneti ceva la cale impreuna. Se numeste Gabi Urda.
contact at gabiurda punch ro
Eu ici dores de pe acum mult succe si mult elan!

Butterfly Timi spunea...

Foarte tare ideea, imi pare rau ca abia acum am vazut si eu articolul...
Totusi, pentru data viitoare, cum as putea sa aflu din timp de astfel de evenimente? :D Este un site sau ceva? Mersi!

adela sirghie spunea...

@Butterfly: nu sunt centralizate. Pentru a confirma intrarea grauita si evenimentul, eu am contactat-o pe Gabi Urda.