luni, februarie 10

WELLA- SERUMUL LUXEOIL

Doi ani de zile (neintrerupt) am folosit serumul pentru varfuri de la Joico, pana am terminat si ultima picatura. Mi-a fost tovaras de incredere, fie vara, fie iarna, fie ca am avut parul pana la umar, fie ca l-am lasat netuns mai bine de sase luni. Da, l-am lasat netuns sase luni si nu s-a tocit deloc la varfuri, pentru ca au fost bine tratate. Nu l-am folosit chiar zilnic, ci o data la doua zile, asa cum fac si cu cel nou, pe care il folosesc acum, de la Wella-LUXEOIL.

LuxeOil Serum are o textura light, cred ca este potrivit exact tipului meu de par: moale, pisicos, care se ingrasa repede la radacina. Cred ca fetele care au par des, cret, uscat au nevoie de ceva mai consistent, sau de o cantitate ceva mai mare decat cea pe care o folosesc eu, o singura pompita. De obicei il folosesc pe parul umed (dar zvantat), ca sa ma ajute si la descurcatul parului, care acum este destul de lung. Folosesc uscator de par dupa fiecare spalare, daca il vad putin mai electrizat, mai aplic o jumatate de pompita. In afara de masca (ocazional), acesta este singurul "tratament" pe care il aplic. Pentru ca nu il mai vopsesc, consider ca deocamdata nici nu am nevoie de ceva mai mult. Incerc sa mentin lucrurile la nivelul "simplu" cat mai mult posibil.

Serumul este o combinatie delicioasa de ulei de migdale, jojoba si argan, cu rol de hranire, hidratare, netezire. Este un trio de aur, caci parul, astfel ingrijit ramane matasos si stralucitor, cu un finisaj lucios. Contine un complex restruccturant denumit de Wella -Transform Technology, format din molecule foarte foarte mici ce au capacitatea de a patrunde in structura firului de par (uleiurile obisnuite nu au aceasta capacitate, se  limiteaza la a se lipi de fir), deci protejeaza din interior si actioneaza asupra invelisului natural de cheratina.

Important este sa realizezi ca aceste lucruri nu se obtin peste noapte: daca ai un par deteriorat si aplici o picatura de serum nu vei avea parte de o transformare spectaculoasa, ci de o imbunatatie a aspectului. Daca ai varfurile despicate, trebuie sa le tunzi, un par sanatos se obtine numai in cazul in care combini mai multi factori, printre care si perseverenta. Nu cred ca m-ati mai auzit vreodata folosind cuvantul "delicios". insa va asigur ca baia miroase a briose vanilate de fiecare data cand folosesc acest ulei. Am mai scris, dar tin mortis sa repet: serum Luxeoil nu incarca deloc parul, nu il face lipicios, nu ingrasa.

Pretul lui este 105 lei, are 100 ml si l-am primit la #decemberbeautybloggersmeeting2 si surpriza, am fost convinsa ca nu o sa imi placa:)
Il voi folosi pana la ultima picatura, cred ca tot doi ani il voi avea drept tovaras.
Singurul inconvenient pe care il pot gasi este ca nu il pot transporta in calatorii, recipientul este din sticla.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Foarte util!Te felicit pentru minutiozitatea cu care care abordezi postarile tale,personal sunt extrem de incantata sa te citesc si sa iti urmez exemplul!

Cu drag,Dania
http://daniavintage.blogspot.ro/

Alice wonders spunea...

Eu nu l-am folosit inca, dar mirosul m-a cucerit deja. Mai am cateva sticlute deschise, totusi, incerc sa imi controlez curiozitatea.

Oana spunea...

Buna Adela! Si eu am acelasi par moale, fir subtire și gras la radacina. Pana de curand am folosit un ulei light de la Schwarzkopf de care am devenit dependenta. dadea o textura faina parului(mai sanatoasa). As vrea ceva care sa aiba si un efect corporizant, daca exista. De aceea, vroiam sa te intreb cum se numeste tratamentul de la Joico despre care vorbeai si ce efect avea acesta asupra firului de par.
Merci!

Oana spunea...

Buna Adela! Si eu am acelasi par moale, fir subtire și gras la radacina. Pana de curand am folosit un ulei light de la Schwarzkopf de care am devenit dependenta. dadea o textura faina parului(mai sanatoasa). As vrea ceva care sa aiba si un efect corporizant, daca exista. De aceea, vroiam sa te intreb cum se numeste tratamentul de la Joico despre care vorbeai si ce efect avea acesta asupra firului de par.
Merci!

adela sirghie spunea...

Serumul se numeste K Pack Color Therapy-Restorative Styling Oil. Da parului stralucire, cuminteste varfurile, le netezeste elegant(daca nu ai chef sa te coafezi e ok, parul se aseaza cuminte si elegant), le hidrateaza si impiedica tocirea lor accelerata.
A avut 100 ml si l-am folosit doi ani, pana m-am plictisit. Despre efectul lui corporizant, nu am ce sa spun, pentru ca eu nu am observat un astfel de efect. Dar trebuie sa tii cont ca eu il aplic numai la varfuri si parul este destul de lung acum.