miercuri, aprilie 9

Beautynews: Roge Cavailles (si un giveaway surpriza la final)


Sunt pe lumea aceasta si oameni de la care stii ca te asteapta numai lucruri bune, frumoase si interesante. Asa ca atunci cand te suna,  iti sare sufletul in sus de bucurie si esti avizat parca de un clopotel ca va urma ceva minunat si mintea ta este pusa imediat pe receptarea informatiilor...asa mi se intampla cand ma suna pe mine prietena mea Mihaela. Desigur, ea imi da vesti nu doar despre beauty, avem multe alte secrete, dar asa m-am obisnuit eu: ca toate propunerile de la ea sa fie de nota zece. Dar sa va povestesc...
Primul lucru pe care mi l-a spus a fost ca are un deo roll on fara saruri de aluminiu, fara alcool, fara parabeni si hipoalergenic. care este foarte eficient, de la Roge Cavailles. Stiu, nu ati auzit de Roge Cavailles, dar nici eu nu auzisem pana nu mi-a spus ea despre ce este vorba.

Este un brand renumit in Franta, cu traditie in igiena corporala, dar in special pentru pielea sensibila. Fie ca e uscata, normala sau grasa, pielea sensibila este fiziologic sau mecanic slabita si astfel-si usor iritabila.  Ce promit (si fac, caci altfel nu va mai povesteam aici, pe blog) produsele Roge Cavailles? Sa respecte si sa protejeze pielea sensibila. Ele sunt testate clinic sub control dermatologic si ginecologic, fiind hipoalergenice si avand formule imbogatite cu lipide (agenti surgras).

In mod natural, pielea are la suprafata sa un film protector, numit film hidro-lipidic, ce protejeaza pielea in mai multe moduri:
-participa la constituirea barierei cutanate ce ne protejeaza de agresiunile exterioare
-mentine hidratarea si supletea pielii, prevenind evaporarea apei continuta in piele
-lupta impotriva agresiunilor microbiene, protejand flora cutanata benefica
Eficacitatea agentilor surgras
Apa dura, produsele agresive, variatiile de temperatura, tratamentele ce usuca excesiv pielea sau hidratarea interna insuficienta pot aletra acest film hidro-lipidic. Daca este afectat, acesta nu isi mai poate juca rolul de bariera prootectoare, iar pielea se deshidrateaza, devinu uscata sau chiar foarte uscata si isi pierde supletea.
Agentii surgras au insa o afinitate speciala cu pielea, fapt care le permite sa nu fie eliminati la clatire si sa lase un film protector pe piele, care are aceleasi proprietati cu cele ale filmului hidro-lipidic.


Testat clinic pe pielea sensibila si epilata, deo roll- on dermatologic fara saruri de aluminiu de la Roge Cavailles a fost testat si de mine, cu mare atentie, caci vorbim de un domeniu unde am cateva probleme si sunt multe produse care m-au dezamagit.
In primul rand, este eficient de dimineata pana seara, adica isi indeplineste cu brio principala functie pentru care a fost creat. Si cum am spus, nu contine saruri de aluminiu, ceea ce te face sa te simti foarte confortabil in cazul in care ai avut ceva probleme la subrat.
Si, de aici incolo, incepcaracteristicile sale speciale. Eu ma rad la subrat la dus, apoi peste cateva minute, sunt obisnuita sa aplic deo roll-on. Oricat ar fi pielea de sensibila, nu s-a intamplat niciodata nimic, formula sa fiind perfecta: imbogatita cu micro-talc absorbant, vitamina E si agenti surgras. Pielea ramane placuta la atingere, catifelata uscata, chiar nu stiu ce as putea sa ii cer mai mult. Nu pateaza hainele, nu lasa urme.
Complexul de ingrediente active neutralizeaza eventualele mirosuri ulterioare.
Vara se poate folosi si in spatele genunchilor-in cazul in care transpiri mult.
Mirosul este discret, fresh, dar usor pudrat, dispare dupa cateva minte de la aplicare si nu intra in nicio competitie cu parfumul preferat.



Ah, sapunurile solide... va mai amintiti povestile tesute in jurul lor?
Era mai demult moda sa pui sapunurile parfumate in dulap, sa miroasa frumos hainele si sifonierul cand deschizi usile, o moda care nu mi-a placut niciodata si pe care nu am recomandat-o nimanui. Insa Savon surgras extra-doux pare sapunul caruia eu i-as gasi locul chiar si in sifonier. Pentru mine, este echivalentul -in materie de sapunuri, evident, al parfumului Anais Anais de la Cacharel. Este fin, pudrat si detine controlul sicului parizian, pe care nu trebuie sa il definesti ci doar sa il recunosti, caci de aici ii vine misterul si forta. In timp ce scriu, ca sa am inspiratie, am scos un nou sapun, il tin langa mine si il miros din cand in cand. Este special formulat pentru pielea delicata, sensibila si uscata. Am ales din nou unul de 250 ml (da, un sfert de kilogram, ca la piata!), desi la inceput mi s-a parut foarte mare si greu de manevrat. Nu pot sa spun ca acum m-am obisnuit si mi se pare usor de manevrat, ci punctez ca ma distreaza la culme formatul si am apucat sa il indragresc asa,mare si greu de manevrat. Sigur, exista si varianta 150 gr, dar nu ma tenteaza, e mai vintage la un sfert de kil.


Despre acest al treilea produs incercat de la Roge Cavailles nu pot sa spun multe lucruri, caci neavand probleme, imi este greu sa ii gasesc exact acele calitatile ce trebuie remarcate la un astfel de produs special. Are 200 ml, este foarte delicat si are un ph 5,5, este formulat pentru igiena intima zilnica. Fara sapun, fara parabeni, hipoalergenic, toleranta testata sub control ginecologic.
Pe viitor vreau sa incerc mai multe produse de la Roge Cavailles, pana cand ii voi epuiza toate secretele Se gasesc in farmacii.

Insa povestea nostra nu se sfarseste aici, caci vreau sa va invit la un giveaway Roge Cavailles. Trei cititoare ale blogului vor primi, in urma tragerii la sorti, trei cadouri  cu toate cele trei produse testate de mine(deo roll-on, sapun pentru piele sensibila si un gel extra-delicat pentru utilizare zilnica)

De data aceasta avem o singura conditie de participare: sa va inscrieti la newsletter-ul blogului(dreapta sus) si sa imi lasati datele la comentarii...
Concusrul va dura pana pe 30 aprilie 2014, orele 21.

92 de comentarii:

Andra spunea...

Eu sunt abonata demult la newsletterul tau :D cu adresa de mail: andrasweet19@yahoo.com

Te pup,

Andra.

Unknown spunea...

princess_princessgirl@yahoo.com

Lorena Pintilie spunea...

Si eu sunt abonata cu mailul de loryblue84@yahoo.com

Iti multumesc frumos si iti doresc un Paste Fericit!

georgiana state spunea...

fb: georgiana state
email: georgianapicioroaga@yahoo.com
(abonata de mult )
multumesc !

Camelia Andrasescu spunea...

Draga Adela, sunt abonata de cand ma stiu la newsletter.
Email : andrasescu.camelia@gmail.com
Multumesc, multi pupici!

Diana spunea...

dianasavin@yahoo.co.uk

Diana spunea...

dianasavin@yahoo.co.uk

David Daniela spunea...

rhsm_99@yahoo.com
Daniela david abonata demult

David Daniela spunea...

rhsm_99@yahoo.com
Daniela david abonata demult

marie spunea...

mariesandra13@gmail.com
Am descoperit de nu foarte mult timp blogul si pot spune ca am avut numai de câștigat.
Frumos lucrat, informații foarte utile ( nu mai spun ca se vede si la buzunarul meu) :)

Unknown spunea...

Alexandra F
Si eu sunt abonata :)

Daniele spunea...

FB: Daniela Zaharia
abonata la newsletter: dn_zaharia@yahoo.com

Multumim frumos pentru giveaway!
Sarbatori Fericite!

Mere Verzi spunea...

alice_verde_de_paris@yahoo.com. Multumesc pentru sansa si Sarbatori pascale fericite! :)

Ioana Ţanţ spunea...

Adresa de mail cu care sunt abonata ioana_tant@yahoo.com

Adina//SeptembrieJoi spunea...

septembrie.joi@gmail.com

Alina Canura - Anghel spunea...

Nu am auzit, ma declar vinovata! Si ce bine suna roll-on-ul, desi eu sunt fan declarat al deodorantelor stick! Dar pe asta zau de nu l-as testa. In farmacii zici? Ia sa arunc si eu un ochi.

Pana atunci, ma inscriu la concurs, caci sunt abonata de nici nu mai stiu cand. Adresa este cea uzuala: alinamariaanghel @ gmail dot com.

Unknown spunea...

fb : alexandra-elisabet dorofte
sunt abonata la blog demult : dorofteelisabet@yahoo.com
iti doresc sa ai parte de niste sarbatori pascale fericite

Unknown spunea...

Si eu, ca multe din cele de mai sus, sunt abonata de ceva vreme:).
Adresa de e-mail e dianadina@workbee.ro

Multumesc pentru sansa de a particpa.
Diana

Unknown spunea...

Si eu, ca multe din cele de mai sus, sunt abonata de ceva vreme:).
Adresa de e-mail e dianadina@workbee.ro

Multumesc pentru sansa de a particpa.
Diana

Unknown spunea...

si eu te urmaresc de ceva vreme.
adresa de e-mail e dianadina@workbee.ro

Multumesc pentru sansa de a participa.

Diana

ungureanu gabriela spunea...

gaby_mimi18@yahoo.com

lautarescu adriana spunea...

lautarescuadriana@yahoo.com

ungureanu ioana spunea...

ungureanuioana47@yahoo.com

oprea ion spunea...

sukru_f@yahoo.com

MihaelaMih spunea...

Buna Adela,

Iti urmaresc de mult blogul si am zis ca de data asta vreau sa particip si eu la giveaway. De obicei nu particip de jena, avand in vedere ca ai promovat atatea produse de-a lungul timpului si pe unele le-am mai si castigat. Sunt curioasa totusi de Roge Cavailles, mai ales ca eu am o problema cu deo roll-on din comert de ceva timp si nu le mai suport pe piele. Ma tenteaza si sapunul solid, a carui fana sunt in general. Rar gasesti un sapun bun pe care sa-l vrei iar si sa nu-l fi luat din concediu. :). Adresa cu care sunt abonata la newsletter e catja _ shade at yahoo dot com

Unknown spunea...

Buna!

Si eu eram deja abonata cu adresa de email ene_sofia@yahoo.com, GFC: Raluca Ene.

Saptamana frumoasa :)!

Raluca

Andrea Chitic spunea...

Sunt abonata la blogul tau de mai mult timp cu: andryro@yahoo.com :)

Bianca Roxana spunea...

biarox84@yahoo.it
Abonata de multă vreme;)
Multumim!

lotusull spunea...

lotusul1976@gmail.com

Sibel spunea...

Sunt abonata de mai bine de 1 an la newsletter,pentru ca blogul tau este unul dintre preferatele mele pe care il urmaresc mereu cu drag.
Nu am auzit pana acum de acest brand insa articolul m-a captivat si mi-a starnit curiozitatea indeajuns incat sa imi doresc sa am ocazia sa incerc ceva nou.
E-mail: vivadelicio0ous@yahoo.com

catalina mitu spunea...

sunt abonata cu mailul sexxy_bruneta4all@yahoo.com
Pupici :* :* :*

violeta elena cristea spunea...

sunt abonata demult, email: cristeavioletaelena@yahoo.com

Rokolla spunea...

Sunt abonata la newsletter cu mail-ul shivaree_mony@yahoo.com

Diana dina spunea...

si eu te urmaresc de ceva vreme: dianadina@workbee.ro

Multumesc

Flori spunea...

In ce farmacii se gaseste? Mai ca as lua si eu la testat deodorantul...

Anonim spunea...

Si eu sunt abonata de ceva timp, dulce_gugu@yahoo.com.mx
Multumim pt review,nu am auzit de acest brand dar acum vreau sa il incerc! :-D

Anonim spunea...

Si eu sunt abonata de mai mult timp cu adresa dulce_gugu@yahoo.com.mx
Multumim de review,acum m-ai facut curioasa si vreau sa testez produsele!!

MisS FaShiON spunea...

buna! sunt foarte incantata de produsele prezentate de tine,asa ca particip cu mare bucurie :X
sunt abonata de pe adresa de mail dudutzza89@yahoo.com (abonata de ceva vreme)
f.b Costache Simona
multumim pentru concurs!

Victoria Vicky B spunea...

original.handmade@yahoo.ro, multumesc!

Unknown spunea...

Chiar mi-ar face o mare palcere sa am ocazia sa testez si eu aceste produse, mai ales ca pielea mea este una sensibila..si de foarte multe ori am parte de iritatii din cauza deodorantului...
Inscrisa la newsletter-ul tau sunt de mult..:P cu adresa: gh.alina@yahoo.com, si numele complet Gheorghe Alina.

Te pup.

Cecilia spunea...

Nume de abonata:p: cipiana@yahoo.com
Foarte interesante produsele si povestirea in care le-ai invaluit!
Deodorantul m-a intrigat.
O zi buna!

Unknown spunea...

Adresa de email: alinasurugiu0608@yahoo.ro
Paste fericit!!!

Anonim spunea...

Sunt abonata cu mailul miruna_popescu08@yahoo.com .Multumesc pentru tot ceea ce faci si mult succes in continuare!Voi fi cu ochii pe tine!

Anonim spunea...

Mailul meu este miruna_popescu08@yahoo.com.Multumesc pentru tot ceea ce faci si mult succes in continuare!Voi fi cu ochii pe tine!

Nico spunea...

fb:Nicoleta Agache
abonata cu adresa de e-mail:niky_agache76@yahoo.com

Mihaela Iova spunea...

E-mail: jass_lk82@yahoo.co.uk

Sunt curioasa cum este acest deodorant deoarece si eu am pielea subratului sensibila.

Un giveaway frumos si util! Multumim mult!

Unknown spunea...

FB:Loredana Marin
Email: llalik@yahoo.com

Dana spunea...

Si eu sunt abonata cu adresa : dana_svt@yahoo.com
Iti multumim pentru surprizele cu care ne incanti de fiecare data!

Flori spunea...

(Am scris si aseara scuze): In ce farmacii se gaseste? Eu am mari batai de cap cu gasirea unui deodorant eficient. L-as testa si pe asta...

Unknown spunea...

E-mail: petre_andreea_beatrice@yahoo.com

corina spunea...

Buna, Adela! Minunat giveaway, multumim! Sunt abonata de mai mult timp cu e-mail-ul corina.popa@gmail.com .

Cassie`s Shop spunea...

si eu sunt abonata de mult
multumim pentru surpize
justcassie23@yahoo.com

Orjen spunea...

Buna, Adela.

Abonata cu " anca [punct] orjen [at] gmail [punct] com "

E prima oara cand aud de firma asta, dar descrierea ta m-a facut sa visez.

Unknown spunea...

email: andreea_chirita_87@yahoo.com

Copilitza Fara Minte spunea...

abonata cu copilitza_fara_minte00@yahoo.com

Unknown spunea...

Buna,Adela!Ne prezinti intotdeauna produse interesante!Multumim si iepurasului pentru concurs!
Abonata cu email:kristina_spac@yahoo.com

ramona spunea...

lizuca_rodica@yahoo.com

Anonim spunea...

ana0389@yahoo.com

Unknown spunea...

dianavoiculescu18@yahoo.com

Cristina spunea...

crisuu526@yahoo.com

doinitzasv spunea...

Buna! Eram deja abonata la newsletter cu adresa de e-mail doinitzasv@yahoo.com. Chiar ma tenteaza tare produsele! Tare, tare!

Unknown spunea...

cret.roxana@gmail.com

Diana Anelise Antohi spunea...

in_cer_c@yahoo.com
O zi faina sa ai!:)

Dorina spunea...

sunt inscrisa la newsletter cu dorina_gabor83@yahoo.com

Imi spui te rog si in ce farmacii se gasesc aceste produse(as dori sa imi iau acest deodorant)?

Alexandra Cîrlea spunea...

Numa: Alexandra Cîrlea
Eu sunt abonata demult la newsletterul tau cu adresa de mail: ppainter8@gmail.com

Unknown spunea...

n_karinaa@yahoo.com

Oana spunea...

Buna!
Eu sunt abonata de mult timp...adresa este oanaelena0703 at yahoo dot com

Unknown spunea...

Buna, Adela!
Sunt abonata cu adresa stefana.codau@gmail.com.
Multumesc

Roxi spunea...

Rox.fcer1@gmail.com

CorinaOltean spunea...

Buna Adela:) Sunt abonata la adresa corioltean@yahoo.com. Un weekend minunat iti doresc!

Stefania Petcu spunea...

Buna Adela:)
mail: mirilush@yahoo.com

Anonim spunea...

buna Adela! fb ene maria , sunt abonata maria_ene_1964@yahoo.com

Anonim spunea...

bianca.rogoveanu@yahoo.com

Madda spunea...

M-ai facut tare curioasa sa incerc minunatiile astea, mai ales deodorantul :)
Email: mee.dave@yahoo.com
Fb: Madalina Radu

Radu Adina spunea...

Interesant.N-am auzit de aceste produse pana acum.Eram inscrisa de mult timp la newsletter.raduadina87@gmail.com

Vision By Mila spunea...

Eu am auzit de Roge Cavailles. Nu am incercat nici un produs, dar am auzit de brand.

Unknown spunea...

Sunt abonata cu: kiku.lala@yahoo.com

Gavriloi Adina spunea...

gavriloiadina@yahoo.com

Nicoleta spunea...

nicoletacyp@yahooo.com

ELENA BANU spunea...

mail : elena_banu87@yahoo.com

lily spunea...

sunt abonata la newsletter cu adresa : badilili96@yhaoo.com

Diana spunea...

oh, si eu sunt abonata de cand ma stiu la newsletter, cred ca si cu mailul vechi, si cu cel mai nou.. desi, de cele mai multe ori, verific blogul, vad postarile noi si abia apoi vine newsletterul :)
Diana

Anonim spunea...

Adriana cu adresa de email adriana_paros@yahoo.com

Corina spunea...

corinna_pantiru@yahoo.com

ELENA BANU spunea...

abonata demult :elena_banu87@yahoo.com

ELENA BANU spunea...

abonata demult :elena_banu87@yahoo.com

Unknown spunea...

Buna!Si eu sunt abonata cu mail:kristina_spac@yahoo.com!
Multumim pentru concurs!!!

Diana Tarhon spunea...

Abonata cu adresa de e-mail : diana_01nt@yahoo.com
Diana Tarhon

Lacra Lacry spunea...

Abonata: ionitadorica@yahoo.com

Mere Verzi spunea...

email: alice_verde_de_paris@yahoo.com, abonat mai de mult timp :) ...

silva spunea...

Abonat: silva1503silva@yahoo.com

Silva spunea...

silva1503silva@yahoo.com