marți, iulie 8

Lazy crazy summertime...


Nu mai este niciun secret ca vara aceasta, produsele mele solare poarta semnatura Eucerin Sun. V-am prezentat AICI produsele folosite de mine, am organizat si un concurs Eucerin, asa ca de data aceasta revin cu vesti frumoase, prezentand o platforma ingenioasa, Cu soarele in vacanta si, cum altfel?  plina-plina de surprize!!!

Platforma cusoareleinvacanta.ro  aduce în atenţia iubitorilor de soare subiectul protecţiei solare, oferind răspunsuri şi soluţii atât pentru persoanele cu piele normală, dar şi celor care se confruntă cu diferite afecţiuni: piele atopică, piele seboreică, pete pigmentare sau părinţilor -ce caută o protecţie potrivită pentru pielea sensibilă a copiilor.

Platforma oferă informaţii de actualitate susţinute de un doctor dermatolog şi demontează în acelaşi timp miturile urbane legate de obţinerea unui bronz sănătos sau a utilizării unui factor de protecţie ridicat

Vizitatorii pot afla în ce relaţie se află cu soarele prin înscrierea într-un concurs în urma căruia pot câştiga o serie de  kit-uri de vacanţă de la Eucerin:)
Enjoy!

Niciun comentariu: