vineri, august 8

Lazy crazy summertime+ concurs kit de beauty Nivea:)

Gasiti numele celor CINCI CASTIGATOARE la finalul postarii:)
Poza este cu titlu de prezentare
Dragile mele,

va scriu din vacanta si titlul ales pentru postare, Lazy crazy summertime, cred ca se potriveste de minune cu intreaga stare de spirit care m-a urmarit de mai bine de doua saptamani. Mi-am imaginat in fel si chip postarea de revenire pe terenul online si iata ca raspunsul cel corect vine sub forma albastra-albastra, ca Mediterana, dar sub forma unui kit de vacanta cu care am atins tarmul spaniol, cel fara pereche in inima mea.
Trecute sunt zilele (si noptile) cand ma perpeleam la gandul ca valiza mea nu va fi perfect ordonata si plina cu toate nimicurile si astfel imi va strica socotelile de liniste si candoare din interiorul capsulei care se numeste vacanta de vara. Nu am gasit nicio formula magica, nici in privinta hainelor si nici in privinta cosmeticelor fara de care nu poti pleca in vacanta, dar am inteles (si mi-a luat, desigur, ani de zile) ca si in acest caz nu cantitatea conteaza, ci calitatea:)
Ca trebuie sa ma concentrez pe lucrurile esentiale si sa imi las timp pentru visare, plimbari, fericire, carti, leneveala, ganduri, muzica.
Ca nu e nicio problema sa porti in vacanta de vara aceeasi rochie de trei-patru ori, ca o singura pereche de pantaloni de in si doua fuste simple dar gratioase pot intregi un practic cufar estival.
Ca in privinta cosmeticelor, less is more, mai ales daca ai acces la produse de tip 3 in1 si 5 in 1. Despre doua produse esentiale vreau sa va vorbesc pe indelete astazi, ambele de la NIVEA: Apa Micelara si BB Cream.

Despre Apa Micelara NIVEA am mai povestit pe blog, am semnalat-o plina de entuziasm la rubrica beautynews, dar de atunci, vedeti si voi, a trecut ceva vreme, iar eu am folosit-o pana la ultimul strop, acum sunt la cea de-a doua sticluta. Si cred ca atunci se vede cat de mult apreciezi un produs si cat de tare ti-a placut cand esti in fata raftului si in loc sa incerci ceva nou, preferi sa cumperi ceva ce stii ca te va multumi 100%.
Apa micelara a fost folosita ca la carte: pentru demachiere de la A la Z, ochi, fata si decolteu.

In primul si in primul rand: imi place foarte mult pentru ca poate fi folosita atat ca demachiant de ochi (dar nu trebuie vazuta ca un inlocuitor pentru seri grabite, ci ca un produs care isi face treaba 100%), cat si ca demachiant facial eficient. Dupa cum deja stiti, micelara are aceasta particularitate, de a putea fi incorporata ritualului de demachiere/curatare in functie de particularitatile fiecarei persoane in parte. Eu o folosesc la demachierea ochilor si pe post de lotiune tonica. Dimineata, in vacanta, este singurul produs de demaciere pe care il folosesc, iar seara, prefer sa o aplic dupa gelul demachiant. Chiar ma gandesc la faptul ca la un moment dat va inlocui clasicele lotiuni tonice.
Nu are parfum, nu are parabeni si nu are silicon.

E potrivita tuturor tipurilor de ten. Intrucat eu am tenul mixt/gras, consideratiile de mai jos ar trebui citite prin acest filtru:
-curata delicat si eficient, textura este placuta, nu lasa film lipicios si neplacut
-nu ingrasa tenul, nici nu il lasa uscat si deshidratat, creeaza un echilibru, in asa fel incat nu simti nevoia sa aplici imediat o crema, sa nu te stranga fata.
-are un usor efect hidratant

Ingrediente:Aqua; PEG 40 Hydrogenated Castor Oil;Vitis Vinifera Seed Oil; Panthenol; Glyceryl Glucoside; Glycerin;Sorbitol
Decyl Glucoside; Poloxamer 124; Polyquaternium – 10; Disodium Cocoyl Glutamate;Citric Acid
Sodium Chloride;Sodium Acetate; Propylene Glycol;1.2 Hexanediol; Trisodium EDTA; Phenoxyethanol.

Dar ce este, de fapt  o apa micelara?
"Este un fluid extrem de eficient destinat curăţării tenului care se bazează pe o tehnologie specială, cu micele. Acestea sunt bule microscopice alcătuite din amfifile - molecule active biologic numai când formează micelii - care înglobează particulele de murdărie, lipidele şi machiajul, curăţând eficient tenul, fără a fi nevoie de clătire,” spune Jessica Schäfer, Head of Laboratory Face, Essential Care R&D Beiersdorf.
Micelele funcționează ca un magnet: când se aplică (prin intermediul unui tampon de bumbac) acestea înglobează particulele de ulei şi machiaj, păstrând apa în afară.
Dexpantenolul, cunoscut sub numele de provitamina B5, este transformat la nivelul pielii în acid pantotenic, care are o deosebită capacitate de a susține regenerarea pielii, îmbunătăţind capacitatea de reţinere a umidităţii şi de consolidare a barierei de protecţie a pielii.
Uleiul din seminţe de struguri este format din nucleele celulelor de strugure, care conțin 15% ulei pur, bogat în acid linoleic, lecitină şi antioxidanti naturali. Antioxidanţii protejează pielea împotriva oxidării, iar acidul linoleic este cunoscut a fi eficace în reglarea celulară și repararea barieriei de protecţie a pielii.
Dupa apa micelara, folosesc zilnic BB Cream, nuanta light, atat dimineata cat si seara, cand ies in oras, pentru ca se aplica foarte usor , cu degetele si uniformizeaza micile imperfectiuni. Fara crema hidratanta in prealabil, caci am tenul mixt/gras. Consider ca deocamdata nu am nevoie de mai mult: putina hidratare, luminozitate si putina culoare. Urmeaza o mascara pentru volum, o pudra bronzanta, un gloss. La capitolul "dorinte" se afla un SPF 30.

Ce este de fapt BB Cream?

NIVEA BB Cream 5în1 este o cremă de înfrumuseţare ce hidratează tenul şi îi conferă un aspect uniform, fără imperfecţiuni. Tenul rămâne luminos, revitalizat şi protejat de radiaţiile UV, cu o singură aplicare. Având la bază tehnologia Hydra IQ, NIVEA BB Cream 5în1 oferă tenului hidratarea necesară, fără a-l încărca în exces.  Provitamina B5 îmbunătăţeşte capacitatea pielii de a se hidrata şi stimulează regenerarea celulelor, în timp ce Untul de Shea răsfaţă tenul cu un complex de glucide si vitamine ideal pentru o îngrijire completă. Combinaţia de micro-minerale şi pigmenţi de culoare permit produsului să împrumute proprietăţile unui fond de ten, acesta reuşind să acopere cu succes micile imperfecţiuni, petele sau zonele roşii. Produsul este disponibil în două variante: light şi medium to dark.
Surpriza: voi premia cinci cititoare ce vor comenta la articol cu cinci minunate si utile genți de make-up de voiaj ce contin fiecare cate un BB Cream și o Apa Micelara:)

Reguli:

1. sa dati Like paginii NIVEARomania-AICI
2 sa raspundeti la intrebarea Ce produse facecare NIVEA ati mai folosit si sa puneti link catre produsul respectiv de AICI
3 sa fiti abonate la newsletter-ul blogului meu cu o adresa de mail valida

Castigatoarele vor fi alese prin random org
Perioada concursului este 8-22 august
Astept cu nerabdare inscrierile voastre mai jos,  la comentarii.
Optional: share public acestui concurs:)

Cele cinci castigatoare ale concursului sunt:

1Isabela Neagu
2 Hany Petty
3 Ana Maria Tatucu
4 Ungureanu Gabriela
5 Lucia Boar

Cele cinci castigatoare vor fi contactate pe adresa de mail pe care au lasat-o la inscriere.
Va multumesc tuturor pentru participare si va invit cu mare drag si la urmaroarele concursuri pe care le voi organiza pe blogul meu. Va promit o toamna bogata si plina de surprize!

169 de comentarii:

CristinaB spunea...

Foarte fain e concursu. Mi-as dori sa castig.
Fb: Cristina Barbieru
Am folosit: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
Mi-as dori sa mai incerc: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt
Email: cristyna_sweetgirl92@yahoo.com
Share: https://www.facebook.com/cristina.ticu.3/posts/786463711373729
Multumim! :*

ana maria tatucu spunea...

Draga mea,
sa ai vacanta frumoasa.

Eu folosesc cu mare placere CC cream-ul Nivea care este si antirid: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/q10plus-anti-wrinkle-cc-cream

aici ai linkul de share: https://www.facebook.com/anamaria.tatucu/posts/568942006562449

adresa la newsletter: anamariatatucu@yahoo.com

Ioana spunea...

Folosesc chiar acum spuma de curatare de la Nivea http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil

Paginii Nivea i-am dat like de multa vreme, la fel cum sunt abonata si la postarile tale cu i_moldo at yahoo.com

Anonim spunea...

Am folosit recent laptele demachiant Aqua Effect si am fost multumita !
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant

bianca.rogoveanu@yahoo.com

Bonnye spunea...

Vacanta placuta! :*
Acum folosesc: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-3-in-1-servetele-demachiante-exfoliante
Mail: dumitrascu.alinaflorentina@yahoo.com
Fb: Alina-Florentina Dumitrascu
share:https://www.facebook.com/alinadumitrascu95/posts/746076465449341

Di Ana spunea...

Fb: Dani Elle

E-mail : just_dida96@yahoo.com

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/moisturizing-anti-wrinkle-day-care – o foloseste mama!

Unknown spunea...

Fb: Mihaela Mitran
Mail: michaela.mitran@gmail.com
Folosesc: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation

Anonim spunea...

Fb: Adela Ardereanu
produs Nivea: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural
sunt abonata la blog (adela_ardereanu@yahoo.com)
multumim pentru concurs! :)

ramona spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation
fb lizuca rodica
lizuca-rodica@yahoo.com

Mere Verzi spunea...

Deoarece am tenul sensibil si mixt am folosit urmatoarele produse Nivea:
-http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Lo%C5%A3iune-tonica-ten-gras
-http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
-http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Gel-de-curatare-pentru-ten-normal-si-mixt
E-mail abonare: alice_verde_de_paris@yahoo.com
FB: Mere Verzi
Multumesc! :)

Paula Maria spunea...

Fb : Paula Maria
email : maria_mates24@yahoo.com

Am folosit : http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis


http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt


http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-regeneranta-de-noapte

Andreea spunea...

FB: Andreea Sirba
Abonare: deeea.ablog@gmail.com
Produse: http://www.shoppingtherapy-cristina.com/2014/04/beauty-tips-and-tricks-episodul-4.html
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

Unknown spunea...

fb, gfc: Fonodi Erika
Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/772786139451075
E-mail: fonodierika@yahoo.com
Produs: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/q10plus-anti-wrinkle-cc-cream
Multumim! :)

Unknown spunea...

Buna fetelor.
Folosesc de la Nivea:
1.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
Crema acesta mi se pare perfecta pentru tenul meu. O folosesc inainte de a aplica fondul de ten, dar si in zilele in care pentru rutina zilnica nu ma folosesc de fond de ten. Intra foarte bine in piele, iar mirosul nu este deranjant.
2.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Gel-de-curatare-pentru-ten-gras
Acest gel de curatare este printre preferatele mele, pentru ca nu doar demachiaza dar si curata in profunzime prin exfolierea usoara. Lasa o piele fina fara sa fie prea dur cu ea.
Un alt produs care imi place foarte mult de la ei si pe care l-as recumpara oricand este http://www.nivea.ro/Produse/Deodorante/black-and-white/black-and-white-clear-spray
Deo spray black and white mi se pare foarte bun pentru ca intradevar nu lasa urme pe haine, nu se 'aduna' in zona in care este aplicat, cum se mai intampla uneori cu deodorantul crema, si pe deasupra are si un miros foarte placut dar si subtil in acelasi timp.
Consider ca produsele Nivea au un raport calitate-pret foarte bun si merita achizitionate.
Sunt abonata cu adresa de email andreea.talin@gmail.com, iar pe facebook am dat like paginii Nivea cu Andreea Tălin.

Unknown spunea...

Fb: Florina Madalina
E-mail: dinu.florinamadalina@yahoo.com
Produse folosite: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Gel-de-curatare-pentru-ten-gras; http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Crema-hidratanta-matifianta-de-zi-pentru-ten-gras; http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis

anca spunea...

Fb:Casuta din Poveste
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-crema-de-zi-anti-rid-SPF15
mail: anca.ivan99@yahoo.com

Unknown spunea...

Buna. Produsele pe care le-am foloait de la nivea suna :
http://m.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
Fb: alina gheorghe
Adresa de email: gh.alina@yahoo.com

oacsinte spunea...

Creme Nivea folosesc din copilarie (stii, crema aia in cutie albastra metalica, rotunda era nelipsita in casa:) Intre timp am testat si chiar folosit pe peroade destul de lungi http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Gel-de-curatare-pentru-ten-gras
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Crema-hidratanta-matifianta-de-zi-pentru-ten-gras
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-anti-rid-de-noapte-NIVEA-pure-and-natural
Si de fiecare data cand apare un produs nou Nivea incerc sa-l testez:)

Monica Tone spunea...

Am folosit de la ei http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/moisturizing-anti-wrinkle-night-care si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant pe care il iubesc!
Mi-ar placea sa incerc CC creamul lor.
email - adrianatone@yahoo.com
fb - tone monica
share - https://www.facebook.com/tone.monica/posts/10201408807622461

Nicoleta Agache spunea...

fb:Nicoleta Agache
share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/690051821086213
e-mail:niky_agache76@yahoo.com
Am folosit aceasta crema:http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15

Tatiana Sorina spunea...

gfc:Tatiana Sorina
folosesc de ani buni produse din aceasta gama cu mare drag,as testa:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15
share:https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/810347662343486
abonata:vs_tatiana@yahoo.com









Camelia5 spunea...

FB: Camelia Covaci

email newsletter: redcami@yahoo.com

Am folosit: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-de-ochi-Double-Effect

share: https://www.facebook.com/covacicb/posts/10203674276390451

Mi-ar placea sa incerc:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

Multumim pentru concurs!

Borza Georgeta spunea...

Fb Borza Georgeta
email georgeta_borza@yahoo.com
am folosit si folosesc http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation

Lamiita Petre spunea...

Imi plac produsele de la Nivea si folosesc destul de multe dar ca sa ma incadrez in cerinte pot sa spun ca am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt , http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/moisturizing-anti-wrinkle-night-care , http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis aceasta din urma BB cream mi-a fost " confiscata " de prietena fiului meu ...
Share : https://www.facebook.com/lamiita/posts/10202489373451726
FB : Lamiita Durac
e-mail : lami_d@yahoo.com

Andreea Zorelia Mosor spunea...

Buna! folosesc cu mare incredere http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Crema-nutritiva-de-zi-pentru-ten-uscat-si-ten-sensibil
Fb: Andreea Zorelia
email: alynsiandreea@yahoo.com

Jane spunea...

FB:Janeta Janet
E-mail:janeta_20072001@yahoo.com
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/323518897772685
Produse pe care le-am folosit si le folosesc si acum:http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Gel-de-curatare-pentru-ten-normal-si-mixt

MARY ANTON spunea...

fb: Marilena Anton
e-mail abonata:marylena4you@yahoo.com
share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/615615631887262
Am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream

Unknown spunea...

Produsul Nivea pe care il folosesc cel mai des este spuma de curatare: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt
Like paginii de FB cu numele: Corina Radu
Email: maydirum@gmail.com
Multumim!

ungureanu gabriela spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis
gaby_mimi18@yahoo.com
fb ungureanu gabriela

lautarescu adriana spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-pentru-ochi
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil
fb adriana lautarescu
lautarescuadriana@yahoo.com

ioana alexandrescu spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper-scrub-pentru-curatare-zilnica
ungureanuioana47@yahoo.com
fb ioana alexandrescu

pop aurelia spunea...

fb.pop aurelia
share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/624992307607902,Eu folosesc cu mare placere CC cream-ul Nivea care este si antirid,pentru ca find la o varsta inaintata si am mare nevoie,de acea as incerca http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/q10plus-anti-wrinkle-cc-cream
Am folosit: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

Anonim spunea...



fb: Emilia Georgeta

am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation

email : bacanu.emilia@yahoo.com

share : https://www.facebook.com/emilia.georgeta.9/posts/1447035928903361

monica borza spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis
fb Monica G Borza
monagina33@yahoo.com

Zicolorata spunea...

http://m.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Loţiune-tonica-ten-normal

Anonim spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
email- oanaliaolaru@yahoo.com, Facebook Ladunca Ionelia

Unknown spunea...

FB: crystyna nichita
share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/586951271413578
email: inncristina@gmail.com
produse folosite: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lo%C5%A3iune-tonica-ten-normal

Vision By Mila spunea...

Habar nu aveam ca si cei de la Nivea au scos apa micelara. Momentan mi-am comandat una de la Caudalie, dar e bine de stiut pe viitor, ca sunt si alte optiuni bune, si probabil la jumatate din pret.

byB.M.R spunea...

Buna!

Avand un ten tanar nu am folosit varietatea de creme de fata sau produsele pentru ochi, dar demachierea este prioritara! In consecinta am folosit: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Servetele-demachiante-pentru-ten-uscat-si-sensibil
si
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil . Servetelele sunt ok dar spuma este absolut geniala!
Fb: Bianca Mitrea
e-mail: bianca_raluca_mitrea@yahoo.ro

slly spunea...

Fb: Mihaela Scurtu
mail:sim_snyper@yahoo.com
am folosit si folosesc http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural

Cata Pop spunea...

1. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural indeparteaza machiajul usor si lasa tenul curat. 2. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Crema-hidratanta-matifianta-de-zi-pentru-ten-gras mi-a placut mult, e ideal pentru perioada de vara pentru persoanele cu tenul gras. E-mail bryana_krolyna@yahoo.com
Fb Cata Pop
Share https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/474256686045284

Unknown spunea...

Am folosit aceasta crema http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15
Mail:monicaandreea98@yahoo.com
FB:Cristi Andreea

Corina spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-de-ochi-Double-Effect
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Tipul-produsului/spuma-curatare
E-mail:corinna_pantiru@yahoo.com

Denisa spunea...

FB: Denisa Ivascu
Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/497039963765727
Am mai folosit: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-Waterproof-pentru-ochi-si-buze
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Loţiune-tonica-ten-normal
Email: make_me_smile82@yahoo.com

IngerFaraHarpa spunea...

produsul pe care l-am folosit: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural ;
e-mail: inger_fara_harpa@yahoo.com

Unknown spunea...

FB Anca Haba
e-mail amydia_20@yahoo.com
am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Servetele-demachiante-pentru-ten-uscat-si-sensibil si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Crema-Make-up-Starter-pentru-ten-uscat-sensibil

Unknown spunea...

acum eu folosesc http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant
si este foarte bun
adresa mail : gia_ana80@yahoo.com
multumim de concurs

Unknown spunea...

fb:https://www.facebook.com/valy.hurmuz
email:vaseavali@yahoo.com
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
share:https://www.facebook.com/valy.hurmuz/posts/591542580955180

Unknown spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Gel-de-curatare-pentru-ten-normal-si-mixt
fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/668260973250927
emai:alinahurmuz_85@yahoo.com

Lucica Lazar spunea...

FB. Lucica Lazar
Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/593183097468601
Produse Nivea pentru ten am folosit.
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Crema-nutritiva-de-zi-pentru-ten-uscat-si-ten-sensibil
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Crema-regeneratoare-de-noapte-pentru-ten-uscat-sensibilE-mail. lazarlucy@yahoo.es
Multumim pentru concurs! :-* premii minunate si de calitate <3 toate produsele Nivea sunt minunate 10+

Unknown spunea...

fb - gabriela nastase
folosesc - http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural
e-mail - gabrielanastase2000@yahoo.com
share - https://www.facebook.com/gabriela.nastase.58/posts/10204605936337848
Valcanta placuta :*

Rosulescu Eugenia spunea...

Fb-Rosulescu Eugenia
e-mail:beatrice_leu@yahoo.com
am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-3-in-1-servetele-demachiante-exfoliante

Unknown spunea...

Buna. Produsele pe care le-am foloait de la nivea suna :
http://m.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
Fb susana marc
email suzana.suzzy@yahoo.com
gfc susana marc

Gavriloi Adina spunea...

FB like: Adina Gavriloi
Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/754671361242529
Mail abonare: gavriloiadina@yahoo.com
Produs: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant

BlackAsphodel spunea...

FB: Black Asphodel
https://www.facebook.com/BlackAsphodel/posts/739239086115246

Inca n-am incercat produse Nivea pt. ingrijirea tenului (am folosit numai geluri de dus si lotiune hidratanta), dar sunt interesata de crema matifianta: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Crema-hidratanta-matifianta-de-zi-pentru-ten-gras

blackasphodel(at)yahoo(dot)com

Unknown spunea...

Acum folosesc http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15,
share:https://www.facebook.com/micu.mihaela.39/posts/345670855583938
mail : miha_iuga1980@yahoo.com

Miruna Popoviciu spunea...

https://facebook.com/100005628288047/

Am mai folosit șervețelele demachiante http://nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/servetele-demachiante-pure

Ma abonez acum şi dau şi share concursului

Unknown spunea...

fb : alexandra-elisabet dorofte
share : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte/posts/1531619833723203
e-mail : dorofteelisabet@yahoo.com
am folosit : http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-control-shine-crema-gel-matifianta
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Roll-on-de-ochi-anti-rid
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/q10plus-anti-wrinkle-cc-cream

Alexandra Ioana spunea...

FB: Alexandra Ioana
Share:https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1502943403275220
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Gel-de-curatare-pentru-ten-gras
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Lo%C5%A3iune-tonica-ten-gras

Unknown spunea...

fb: Anca Gabriela Lupu
adresa de email cu care m-am abonat: anca.gabrielaa@yahoo.com
link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/693780634024967
eu am mai multe produse de ingrijire de la Nivea, insa acum le voi spune doar pe cele care le am in momentul acesta

si anume:

1. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-de-ochi-Double-Effect este un demachiant de ochi foarte bun, il recomand tuturor! Mie imi place foarte mult, curata foarte bine genele de mascara

2. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant este un demachiant foarte bun, cel putin mie imi place, dupa ce ma demachiez folosesc lotiunea tonica http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Lo%C5%A3iune-tonica-ten-gras iar tenul meu se simte fericit :D se curata toate impuritatile, iar dupa ce m-am demachiat aplic crema http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

Ramona Dancea spunea...

FB:Ramona Elena Dancea
e-mail:ramonadancea_26@yahoo.c...
Folosesc http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Crema-nutritiva-de-zi-pentru-ten-uscat-si-ten-sensibil si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Lo%C5%A3iune-tonica-Aqua-Effect-ten-uscat-sensibil

Alexandra Bohan spunea...

Am folosit BB Cream si am fost foarte multumita, cu mentiunea ca pana si cea pentru ten deschis e usor inchis pentru tenul meu si nu il pot folosi tot timpul anului (http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis) si acest make-up starter (http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-Make-up-Starter-pentru-ten-normal) care a fost ok, insa nu l-as mai incerca, pentru ca nu am fost extraordinar de incatata de rezultate, mai ales pentru ca eu cautam o crema hidratanta si, la vremea respectiva (l-am luat intr-o iarna) nu a fost chiar cea mai hidratanta alegere.

mamica spunea...

FB Mihaila Carmen ,link produse pe care le folosesc acum http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt,http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-închis.adresa de mail -abonare este mih_crmn@yahoo.com ,link share concurs https://www.facebook.com/nicoleta31/posts/951166908242842

Monica Marton spunea...

FB: Monica Marton
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-pentru-ochi
mail: monicamarton @yahoo.com

Anonim spunea...

Mihaela Grigoras https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/675359175851487
Am folosit aceste creme : http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-noapte-anti-rid si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

Lacra Lacry spunea...

e-mail: ionitadorica@yahoo.com
produs folosit:http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-ochi-anti-rid
FB Lacra Lacry

Cristina-Elena Antohe spunea...

fb Cristina-Elena Antohe
link share https://www.facebook.com/cristinaelena.antohe/posts/680028072083684
e-mail cristink_elena@yahoo.com
am mai folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15 sunt absolut incantata de ele

Aurelia spunea...

facebook :Aurelia Aura
Am folosit pana acum multe produse Nivea , dar preferatele mele sunt :
1. Servetelele demachiante pentru ten normal si mixt :
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt

2.Laptele demachiant hidratant
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant

Email : aureliatiliuta@gmail.com
share : https://www.facebook.com/aurelia.stelista/posts/325385840952615

Radu Adina spunea...

FB Adina radu
email raduadina87@gmail.com
Am folosit
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-regeneranta-de-noapte
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
Produsele Nivea sunt printre preferatele meu si in curand voi incerca noi produse.

Beauty and others spunea...

FB: Nicoleta Alexandra

Abonata: nicoleta_alexandra1993@yahoo.com

Produse folosite:

1. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural

2. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt

Cristina spunea...

Multumim !
Fb: Cristina Crisstyle
Shared link: https://www.facebook.com/cristina.voinea.33/posts/612046682250040
Abonata: crisstyle.mica@yahoo.com
Eu folosesc: 1. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural
2. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Gelul-de-curatare-revigorant-Aqua-Sensation
3. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/servetele-demachiante-pure
4. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/sensitive-skin/apa-micelara
5. http://www.nivea.ro/Produse/Dus-si-baie/lemongrass-and-oil/Lemongrass-Oil-sapun-solid
6. http://www.nivea.ro/Produse/Dus-si-baie/double-effect/Gel-de-dus-si-de-ras-Double-Effect
7. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-parului-si-styling/create-and-fix/Spuma-Extra-Strong

Simona t spunea...

Folosesc in prezent o spuma de curatare bunicica :http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil
care ma ajuta sa nu ma irit , plus balsamul de buze cu acai si mar.

Te urmaresc cu adresa de mail simona.toroscai@gmail.com

georgyaaa spunea...

fb:Georgyaa Geoo
share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=814239125261463&id=100000261480494
Iubesc produsele nivea,le ador,si am folosit si inca folosesc;http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Lapte-demachiant-delicat
abonata:scumpik_anna20@yahoo.com
multumim te pup

Adutza spunea...

Buna

Pana acum am folosit:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural
si
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Crema-Make-up-Starter-pentru-ten-uscat-sensibil

email: ada.adutza.24@gmail.com
Vacanta placuta ! :*

Cristina spunea...

Buna!
Multumim pentru concurs.
FB: Cristina Popescu
GFC: Cristina
email: cristina.popesku@yahoo.com
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202860223046151
Am folosit: lotiunea tonica http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lo%C5%A3iune-tonica-ten-normal si gelul de curatare http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper-scrub-pentru-curatare-zilnica

Unknown spunea...

Produsul Nivea pe care il folosesc cel mai des este spuma de curatare: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

Unknown spunea...

Produsul Nivea pe care il folosesc cel mai des este spuma de curatare: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt
mocanu.roxana.teodora@gmail.com

Unknown spunea...

Imi place foarte mult:

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt
FB. Cursaru Oana-Alexandra
mail:oana.cursaru@gmail.com
Merci!

Andrea Chitic spunea...

Fb: Andrea Chitic
Am folosit: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Demachiant-de-ochi-Double-Effect
share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/848318961845957
email: andryro@yahoo.com

Unknown spunea...

Abonare newsletter:flowers_nik@yahoo.com
Fb:Nicoleta Stancioiu
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural

Butterfly spunea...

FB-Petronela Petty
am folosit demachiantele de la Nivea http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-Waterproof-pentru-ochi-si-buze
mail: hanypetty@yahoo.com

share https://www.facebook.com/petronela.petty/posts/10204375019078748

Rodica Constantin spunea...

FB: Rodica Constantin
E-mail abonare: constantin.rodica@yahoo.com
preferatele mele sunt: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/moisturizing-anti-wrinkle-day-care si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Servetele-demachiante-pentru-ten-uscat-si-sensibil

popikaoana spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

fb:Ioana Cristina Popescu
mail:popescudaniela60@yahoo.com

anonymous spunea...

Pentru fata am folosit crema hidratanta de zi: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
Insa de la Nivea folosesc si produsele pentru Protectie-solara.

Roxana spunea...

Fb: Asimionesei Roxana
Link share: www.facebook.com/asimionesei.roxana/posts/933992726616866
Abonata: roxanaasimionesei@yahoo.com
Produse: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural; http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis; http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural.

Enchanted Ana spunea...

Trebuie sa recunosc ca nu am folosit decat 3 produse cu mare drag de la ei si de care efectiv nu ma pot desparti si anume:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Servetele-demachiante-pentru-ten-uscat-si-sensibil

Facebook: Anamaria Filimon (Panait)
Mail: ana_maria.panait@yahoo.com

Unknown spunea...

Buna

Pana acum am incercat produsele:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Crema-Make-up-Starter-pentru-ten-uscat-sensibil
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural

Fb: Ada Adutza
email: ada.adutza.24@gmail.com
Foarte dragut concurs :*

FashionAddict spunea...

Am mai folosit:http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-3-in-1-servetele-demachiante-exfoliante
Email: cristina_bros@yahoo.com

Ioana Alexandra Stanciu spunea...

Produs Preferat: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt
FB: Addicted To Makeup Ro
Mail: ioanaalexst@gmail.com

Teodora spunea...

FB: Teodora Iulia
Mail:manta_teodora_iulia@yahoo.com
De la Nivea am mai folosit:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Gel-de-curatare-pentru-ten-gras

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

Ebony Vintage spunea...

Produsele mele favorite de la Nivea pt ingrijirea tenului sunt urmatoarele:
- servetele demachiante pt ten uscat si sensibil:http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Servetele-demachiante-pentru-ten-uscat-si-sensibil

- spuma de curatare pt ten uscat si sensibil: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil

E-mail: nahoot6@yahoo.com

Natura este viata mea spunea...

Buna!
Fb-Brindusa Aluculesei,
produse Nivea folosite de mine-
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-anti-rid-de-noapte-NIVEA-pure-and-natural
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Tipul-produsului/bb-cream
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural

angi_ionut26 spunea...

Vacanta placuta va doresc.
FB: Angela si Stefan Aroxandi
Imi place mult: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Gel-de-curatare-pentru-ten-gras
mail: angi_ionut26@yahoo.com
share concurs: https://www.facebook.com/aroxandi.stefan1/posts/796883317010627

Andreea Gherghe spunea...

Ce concurs potrivit pentru vara!
Eu iubesc Nivea! Pe langa deodorantele de care nu ma pot lipsi si care-mi par minunate si gelurile de dus aromate, nici produsele de facecare nu m-au dezamagit. Folosesc cu succes spuma de curatare Nivea de o perioada buna de timp si ma indragostesc de ea cu fiecare folosire. Este produsul meu preferat!
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

Email: gherghe_cristina@yahoo.com
fb: gherghe andreea
share:https://www.facebook.com/gherghe.andreea.5/posts/808584029176140

Unknown spunea...

Link-ul produsului : http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului

Toma Aurora spunea...

Bună, Adela!
Mă înscriu și eu la acest concurs și-ți las datele pentru validarea înscrierii mai jos:
-am dat like paginii Nivea de pe numele Aurora Toma;
-sunt abonată la newsletter prin adresa de mail lace.bunny@yahoo.com;
-am folosit crema nivea q10, în varianta pentru ten mixt și șervețelele pentru ten uscat. Chiar dacă tenul meu este gras, mă împac mai bine cu acestea decât cu cele pentru tenul mixt.
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Servetele-demachiante-pentru-ten-uscat-si-sensibil

Unknown spunea...

Buna si multumesc pentru sansa oferita...poate am si noroc... :*
FB :Georgiana Nuta
link share: https://www.facebook.com/GynaNutaPalada/posts/830327223667174
Folosesc cu incredere produsele Nivea.Sunt cele mai bune ''prietene''ale mele:
1.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
2.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis
3.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural
4.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper-scrub-pentru-curatare-zilnica
5.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lotiune-tonica-NIVEA-pure-and-natural
6.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural
dar si gel de dus si strugurel ...

Unknown spunea...

Buna si multumesc pentru sansa oferita...poate am si noroc... :*
FB :Georgiana Nuta
mail:gina_sweety23@yahoo.com
abonata prin mailul de mai sus link share: https://www.facebook.com/GynaNutaPalada/posts/830327223667174
Folosesc cu incredere produsele Nivea.Sunt cele mai bune ''prietene''ale mele:
1.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
2.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis
3.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural
4.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper-scrub-pentru-curatare-zilnica
5.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lotiune-tonica-NIVEA-pure-and-natural
6.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural
dar si gel de dus si strugurel ...

Unknown spunea...

Buna si multumesc pentru sansa oferita...poate am si noroc... :*
FB :Georgiana Nuta
mail:gina_sweety23@yahoo.com
abonata prin mailul de mai sus link share: https://www.facebook.com/GynaNutaPalada/posts/830327223667174
Folosesc cu incredere produsele Nivea.Sunt cele mai bune ''prietene''ale mele:
1.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
2.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis
3.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural
4.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper-scrub-pentru-curatare-zilnica
5.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lotiune-tonica-NIVEA-pure-and-natural
6.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural
dar si gel de dus si strugurel ...

Negru Vioeta spunea...

Am folosit diverse produse din gama Nivea:

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural

Plus toate variantele de deodorant roll-on.
Toate aceste poduse mi-au placut, in special deodorantele.
FB: Negru Violeta
email: viopusca@yahoo.com
share

bartha erika spunea...

Link-ul produselor folosite:http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lo%C5%A3iune-tonica-ten-normal,http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt,http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt

Anonim spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation

Liliana

Mihaela spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt

Unknown spunea...

Folosesc urmatoarele produse Nivea:
1. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15
2. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural
Share: https://www.facebook.com/marioara.zota/posts/705686182801784
e-mail: marioarazota@yahoo.com

Rosca Madalina spunea...

Pentru tenul mixt folosesc
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt si
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Crema-hidratanta-matifianta-de-zi-pentru-ten-gras
email roscamadalina@yahoo.com, abonata la newsletter.

catalina chifan spunea...

Buna! Am folosit si inca folosesc gelul crema de curatare de la nivea: http://m.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Gel-crema-de-curatare-delicata-pentru-ten-uscat-si-sensibil. Este un produs extream de bun imi place foarte mult. Facebook : Catalina Chifan.

Unknown spunea...

Am folosit:

Nivea BB Cream 5 in 1 http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis

Crema hidratanta de zi pentru ten normal si mixt http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

Demachiant waterproof pentru ochi si buze http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-Waterproof-pentru-ochi-si-buze

Constantin Alexandra Oana spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural

Denisa Alexia spunea...

Pana acum am folosit:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-crema-de-zi-anti-rid-SPF15
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Lapte-demachiant-anti-rid

Facebook: Denisa Alexia
E-mail: denissa.alexia@yahoo.com

Timofte Gabriela spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt
email- bibi_paleru@yahoo.ro, Facebook Gabriela Pds

medical spunea...

Eu folosesc : http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt,
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-ochi-anti-rid ,
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-de-ochi-Double-Effect .

Si sunt foarte multumita de produsele Nivea.

medical spunea...

Eu folosesc : http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt,
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-ochi-anti-rid ,
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-de-ochi-Double-Effect .

Si sunt foarte multumita de produsele Nivea.
Adresa mail: magik_dreams@yahoo.com
facebook: https://www.facebook.com/ZalinescuDana

Unknown spunea...

FB: Camy Gaby
Email: carmen.gabriela.2013@gmail.com
Am folosit:
- lapte demachiant: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Lapte-demachiant-anti-rid
- lotiune tonica: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Lo%C5%A3iune-tonica-Aqua-Effect-ten-uscat-sensibil
- servetele demachiante: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
- crema de zi: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15

Unknown spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschishttp://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

Bumbu Aureliana spunea...

Eu folosesc cu mare placere:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

Andy Pad spunea...

Folosesc http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis, este foarte buna Fb.Andy Pad abonare tatianap.1967@yahoo.com

Trica Viorica spunea...

fb:Trica Viorica
e-mail:trica_viorica@yahoo.com
produs folosit :http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis

Unknown spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15 este crema mea preferata de care nu ma pot sa ma despart nici macar o zi

Unknown spunea...

Hey:*. Eu folosesc spuma de curatare http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Spuma-Curatare-Revigoranta-pentru-ten-normal-mixt

si BB cream-ul pentru ten deschis http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis

e-mail:st3lutz3@yahoo.com

Maciuca Felicia spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt.crema hidratanta de zi .Excelenta! Hidrateaza, usoara, catifelata!

Unknown spunea...

FB: Veronik Ungurean
e-mail: veronik_ungurean@yahoo.com
Produsele Nivea pe care le folosesc sunt:
- http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15
- http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lotiune-tonica-NIVEA-pure-and-natural

Raluca spunea...

Folosesc cu precadere produsele de la nivea,de la balsam de buze pana la deodorante,toate produsele cosmetice si de ingrijire pe care le folosesc sunt de la nivea.Ultimele achizitii sunt:

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-de-ochi-Double-Effect

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect
Facebook: Raluca Bicher
Adresa la newsletter:raaluca_05@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna. Timp de un an folosesc un produs de la Nivea care pur si simplu m-a dat pe spate. Este de la gama hair care, straight and easy, Glattungs-Serum. Din pacate acest produs nu se gaseste in Romania iar pe internet se gaseste destul de greu. Mirosul de magnolia care persista pana la a doua spalare a parului si efectul pe care il da,dovedeste ca este un produs de calitate. Nivea este o firma care chiar se tine de cuvant in ceea ce priveste hidratare si catifelare si de aceea folosesc multe produse de la aceasta marca. Un link cu produsul pe care l-am descris ar fi aici http://www.dooyoo.de/haarpflege/nivea-straight-easy-glaettungs-serum/, mentionez ca pe site-ul Nivea nu se gaseste produsul. Multumesc frumos :-)

Anonim spunea...

Buna :) De un an folosesc in produs regulamentar de la Nivea care pur si simplu m-a dat pe spate. Este de la gama hair care, straight and easy, Glattungs-Serum. Din pacate acest produs nu se gaseste in Romania iar pe internet she gaseste foarte greu. Mirosul de magnolia care persista si efectul pe care il da imi dau o stare de zi de zi. Imi place Nivea deoarece de tin de cuvant in ceea ce priveste hidratare si catifelare si mai ales imi place acest blog la nebunie. In link cu produsul pe care l-am descris ar fi aicihttp://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=de&u=http://www.dooyoo.de/haarpflege/nivea-straight-easy-glaettungs-serum/&prev=/search%3Fq%3Dnivea%2Bstraight%2Band%2Beasy%2Bserum%26biw%3D1280%26bih%3D752. Mentionez ca acest produs nu de gaseste pe site-ul sugerat. It I urez vacanta placuta si multumesc pentru acest concurs minunat :)

ANDREA LEGRAND spunea...

Am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt si sunt foarte multumita de ea.
legrand_dea@yahoo.com

Unknown spunea...

Si eu folosesc de mult timp produsele Nivea si sunt foarte multumita de acestea. Momentan, pentru ingrijirea tenului folosesc: demachiant pentru ochi si buze,http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-Waterproof-pentru-ochi-si-buze , servetele demachiante pentru ten normal si mixt, http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt, si BB Cream pentru ten deschis, http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis. Email: roxanaconstantin92@gmail.com.

Unknown spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

newsletter: green_skyy8@yahoo.com

Xandra spunea...

Multumim pentru concurs! Xoxo
FB:Alexandra Ileana Cerbanic
Email: xandra_il89@hotmail.com
Am folosit produsele:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-buzelor/Balsam-de-buze-Essential
http://www.nivea.ro/Produse/Deodorante/stress-protect/stress-protect-women-spray
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

Unknown spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15 preferata mea

Mirela-Liliana Ion spunea...

Buna si multumim frumos pentru acest concurs cu premii minunate.
Imi plac produsele Nivea foarte mult,folosesc produse de baie si dus,antiperspirante,lotiuni de curatare si hidratate a tenului,servetele demachiante,iubesc lotiunea hidratanta sub dus.
Ca sa enumar cateva produse pe care le folosesc :
- http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lo%C5%A3iune-tonica-ten-normal;
-http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant;
-http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural.
Link-ul ptr share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/832631060102599
Adresa de e-mail: mirelaburcescu20@yahoo.com.
O zi minunata iti doresc !!

Anca Marc spunea...

Am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

Mi-ar placea sa incerc si nivea sun.

Unknown spunea...

De la Nivea am folosit urmatoarele produse : crema de zi http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural , bb cream http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis , gel pentru curatare http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Gelul-de-curatare-revigorant-Aqua-Sensation , servetele exfoliante http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-3-in-1-servetele-demachiante-exfoliante , lapte demachiant http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural , exfoliant http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper-scrub-pentru-curatare-zilnica si inca un exfoliant http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-all-in-1-extra-deep-facial-cleansing . am fost multumita de toate :)

Unknown spunea...

Am folosit:
1. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
2. http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-si-lotiune-tonica-2in1
3.http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper-scrub-pentru-curatare-zilnica

Anonim spunea...

Buna,
Folosesc:

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis
-https://www.facebook.com/macabe.ocuda

Unknown spunea...

Am folosit urmatoarele produse:

Spuma de curatare delicata pentru ten uscat si sensibil (http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil)

Crema hidratanta de zi pentru ten normal si mixt (http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt)

Demachiantul de ochi Double Effect (http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-de-ochi-Double-Effect)

Unknown spunea...

Am folosit urmatoarele produse:

Spuma de curatare delicata pentru ten uscat si sensibil (http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil)

Crema hidratanta de zi pentru ten normal si mixt (http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt)

Demachiantul de ochi Double Effect (http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Demachiant-de-ochi-Double-Effect)

Geta spunea...

FB: Geta Alexiu
abonare cu geta_alexiu@yahoo.com
Folosesc urmatoarele produse de la Nivea: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-corpului/smooth-sensation/Lapte-Delicat-pentru-corp
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lo%C5%A3iune-tonica-ten-normal

Unknown spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant.Este unul din produsele mele favorite.
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis

Bacanu Emilia spunea...

Folosesc
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant
si e super, chiar imi place!

bacanu.emilia@yahoo.com

Unknown spunea...

Unul din produsele mele preferate este scrubul http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-clean-deeper-scrub-pentru-curatare-zilnica sau crema hidratanta http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Crema-nutritiva-de-zi-pentru-ten-uscat-si-ten-sensibil.
Oricum folosesc cu drag cam tot ce-mi cade in mana de la Nivea :))
Anca Teodorescu
anateo2007@gmail.com

Unknown spunea...

Acesta este produsul meu favorit! http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/moisturizing-anti-wrinkle-day-care

Unknown spunea...

FB: Rose Marya
e-mail: rosemary1979@yahoo.com
Am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15

Unknown spunea...

imi place foarte mult aceasta crema deoarece dupa aplicare am senzatia ca imi hidrateaza cu adevarat tenul : http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation

email: caty_4ever_rbd@yahoo.com

FB: Cătălina Răpițeanu

Multumim pentru minunatul concurs!

Anonim spunea...

Am folosit: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural
Nume FB: Maria Gabriella
e-mail: maria.gabriella67@yahoo.com

Unknown spunea...

Folosesc produse Nivea si am incredere in aceasta marca deoarece nu m-a dezamagit niciodata, ba mai mult, m-a surprins cu produse de calitate, care actioneaza conform etichetei! Folosesc de ceva timp gama Pure & Natural si sint multumita de efectele lor: tenul meu este hidratat, curat si radiaza de placere: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lotiune-tonica-NIVEA-pure-and-natural, http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural, http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lapte-demachiant-NIVEA-pure-and-natural.

Florina Fecioru spunea...

Ce am folosit recent de la Nivea:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15
si
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
email: florinafecioru@gmail.com

Unknown spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-regeneranta-de-noapte
mail teca.andreea@gmail.com

Oanna P spunea...

pana acum ceva timp, tot ce-mi venea in minte cand auzeam cuvantul "NIVEA", erau cutiutele mici albastre din metal, pe care bunica le pastra cu sfintenie intr-un sertar al dulapului. Spunea ea ca se gasesc foarte greu pe piata si cand "prindea" o cutiuta cu minuni, era zi de sarbatoare.. Imi amintesc si acum de parca a fost ieri cand dadeam "atacul" la sertarul cu pricina si papara pe care mi-a luam dupa aceea, deoarece cu toate ca nu lasam nici-o urma cum ca as fi cotrobait in sertarul bunicii, mirosul suav al cremei Nivea ma dadea de gol de fiecare data... Si in ziua de azi folosesc cu drag produsele care mi-au marcat copilaria, si sunt la fel de multumita cum era si bunica in timpurile copilariei mele. Folosesc cu drag si incredere BB CREAM-UL 5 in 1 http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis , la fel si laptele demachiant delicat cu ulei de migdale http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Lapte-demachiant-delicat

lorelay spunea...

FB: Mariana Loredana
Am mai folosit:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/q10plus-anti-wrinkle-cc-cream
abonata cu adresa loredana.stanescu@gmail.com
share

Anonim spunea...

Am folosit diverse produse Nivea insa ador http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis. Este cu adevarat foarte buna in raport cu nevoile tenului meu!
Ladunca Ionelia

Lucia Zvancea spunea...

Fb Lucia Boar
Mail luciaboar29@gmail.com
Cel mai mult folosesc http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/servetele-demachiante-pure http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis
O zi minunata iti doresc!

Doldoran Cory spunea...

Foloseasc :http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-mediu-inchis
Fb.Doldoran Cory
Share:https://www.facebook.com/doldoran/posts/830111077023503

https://༺꧁❤️꧂🙏Adevăr, Credinţă, Demnitate, Dragoste, Iubire, Rădăcini, Respect.blogspot.com/ spunea...

ww.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15

https://༺꧁❤️꧂🙏Adevăr, Credinţă, Demnitate, Dragoste, Iubire, Rădăcini, Respect.blogspot.com/ spunea...

ww.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15

Monika spunea...

fb-monika erzsebet
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-regeneranta-de-noapte
medveimonika@gmail.com

A. spunea...

FB:Adina Cristina Giura
Mailul meu de abonare este gatita.adinutza@yahoo.com
Folosesc http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Lotiune-tonica-NIVEA-pure-and-natural si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-hidratanta-de-zi-NIVEA-pure-and-natural

Dulce Ale spunea...

FB:Dulce Ale, mail:dulce_ale28@yahoo.com, am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt, dar si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis

Unknown spunea...

Fb: Ana-Maria Gurgu
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural
mail: just_anik1@yahoo.com

Denisa spunea...

Paginii NIVEA am dat Like de foarte mult timp si ii urmaresc activitatile si promotiile indeaproape. Pentru newsletter am introdus adresa gargarita_bz@yahoo.com. In ceea ce priveste produsele de face care, le-am cam folosit aproape pe toate si categoric sunt cele mai bune, insa cel mai incantata am fost de http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Crema-hidratanta-matifianta-de-zi-pentru-ten-gras. Imi da senzatia ca am un ten perfect si curat!
Vacanta placuta, dragelor si nu uitati sa va luati produsele NIVEA cu voi!

Unknown spunea...

Am dat like cu numele Elisa Ababei
M-am abonat la newsletter cu adresa elisaababei90@gmail.com
Produsele folosite sunt:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-mixt-si-gras/Crema-hidratanta-matifianta-de-zi-pentru-ten-gras
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Spuma-Curatare-Delicata-ten-uscat-sensibil
Multumim pentru concurs!

Mihai Oana spunea...

FB: Mihai Oana
Adresa email: oanaboz@yahoo.com
Am folosit si sunt foarte incantata:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-regeneranta-de-noapte
-http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Crema-hidratanta-de-zi-pentru-ten-normal-si-mixt

Multumesc si bafta tuturor!

Lucia Zvancea spunea...

Fb Lucia Boar
Cel mai des am folosit http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/bb-cream/NIVEA-BB-cream-5in1-crema-hidratanta-infrumusetare-ten-deschis
E-mail luciaboar29@yahoo.com
O zi minunata iti doresc!

Anonim spunea...

FB: Elena Maria
e-mail: elena_marya79@yahoo.com
LINK-uri produse: http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15 si http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Servetele-demachiante-revigorante-NIVEA-pure-and-natural

Camelia Andrasescu spunea...

Buna Adela,
Ce concurs minunat!
FB : Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
Am folosit multe produse Nivea de-a lungul timpului, dar las cateva link-uri la cateva mai recente:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-uscat-si-sensibil/Servetele-demachiante-pentru-ten-uscat-si-sensibil
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Lapte-demachiant-hidratant
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-and-natural/Crema-anti-rid-de-zi-NIVEA-pure-and-natural
Abonare email : andrasescu.camelia@gmail.com
share : https://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/725628720838772
Vacanta frumoasa in continuare! Multi pupici!

Alice din oglindă spunea...

Am folosit crema de zi, link aici :
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/aqua-sensation/Crema-hidratanta-de-zi-Aqua-Sensation

Stefanescu Mihaela spunea...

Fb: Mihaela Juganaru Stefanescu

http://m.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/servetele-demachiante-pure

Unknown spunea...

Imi plac mult:
http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/pure-effect/nivea-visage-pure-effect-3-in-1-servetele-demachiante-exfoliante :)
Sunt f bune. :)
FB: Alexandra Circiu
abonare:alexa.circiu@gmail.com

Anna Rose spunea...

http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/q10-plus/NIVEA-Q10plus-Crema-de-zi-antirid-energizanta-FPS-15

Unknown spunea...

Fb: Mi8rabela Maria
Am folosit doar http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/Aqua-Effect-ten-normal-si-mixt/Servetele-demachiante-pentru-ten-normal-si-mixt
mail: mira.bela@yahoo.com