luni, decembrie 8

Cadouri de Craciun. Azi, THE BODY SHOP #1


Incep seria cadourilor de Craciun cu placerile imbaiatului. Nu tin minte sa fi prezentat vreodata vreo spuma de baie pe blog, insa cea de la The Body Shop (noutatea din acest sezon, Apple Glaze), m-a facut sa umplu cada si sa visez cu ochii larg deschisi si sa ma simt una dintre cele mai fericite persoane de pe planeta. Ca sa savurati 100% placerile imbaiatului, trebuie sa faceti dus inainte pentru a va curata trupul, apoi sa umpleti cada, sa alegeti un spumant de calitate si sa incepeti sa scrieti in minte lista cu lucrurile pe care le veti face in 2015. Garant, una dintre cele mai bune terapii. Eu nu am mai facut acest lucru de cativa ani, insa Apple Glazed de la The Body Shop mirosea a speranta, a viata frumoasa si linistita, a bucurie, a mere glazurate(logic, stiu), asa l-am simtit eu prin toti porii… o poezie. Nu aveti nevoie de lumanari parfumate, spumantul, de fapt un jeleu, miroase mult prea bine, o singura lingurita este suficienta. Alaturi de untul de corp din aceeasi gama cu mere glazurate, sunt un cadou potrivit chiar si pentru cele mai mofturoase fiinte pe care le cunoasteti:





Gama Glazed Apple este foarte generoasa, gasesti variante si combinatii nenumarate, preturile pornesc de la 24 de lei, insa sunt extrem de multe reduceri (in aceasta perioada- 25%), deci nu voi posta preturile, poate peste cateva zile vor fi alte oferte, va invit sa cercetati pe indelete AICI,  minunatele cadouri, sunt zilnic actualizate. Eu am ales sa scriu despre untul de corp si despre jelly bath deoarece pe acestea le-am incercat. Mi-nu-na-te!!! Colectiile din anii trecuti sunt si ele prezente in formatie completa, Vanilla Brûlée si Frosted Cranberry, insa noutatea acestui sezon este Glazed Apple, dupa care eu pur si simplu am innebunit:

Daca ar fi sa aleg un cadou pentru Craciunul anului 2014 ar fi cutiuta muzicala plina cu delicii parfumate pentru corp, caci nu am avut niciodata:
La capitolul editii limitate (machiaj de sarbatori), avem o fantastica Geisha Lip&Cheek Stain Doll, veti suspina tot anul daca nu o cumparati, este incredibil de frumoasa, o vei pune pe birou, pe post de bibelou, sa te uiti in nestire la ea (eu exacta asta fac acum, cand scriu) Rezultatul, pe buze: un trandafiriu natural, extrem de durabil:


4 comentarii:

Alice din oglindă spunea...

Imi doresc si eu placeri din astea cu mere...:)

Unknown spunea...

Daca s-ar putea, le-as cumpara pe toate, din pacate insa, portofelul meu nu e de aceeasi parere :)).



Te invit si pe blogul meu,daca doresti http://madalinaelenao.blogspot.ro/

Loredana spunea...

Glazed apple imi placesi mie cum arata!!!

Vision By Mila spunea...

Sunt verde de invidie, ca ambalajul, pt. ca nu avem cada, doar dus. Situatie care se va schimba in viitorul, sper, apropiat, dar de moment raman cu invidia! :D