marți, mai 19

DIYHAIRSTYLING



In urma cu cateva saptamani, am reusit sa ajung la un seminar interesant si pe care-l consider foarte util, unde am invatat cateva trucuri noi in materie de hairstyling-#DIYHairstyling sub umbrela Nivea (organizatorul evenimentului). In continuare, am acelasi stil de a-mi aranja parul-il las sa cada pe umeri si aplic o picatura de ulei la varfuri (uneori il si intorc putin cu peria, dureaza doar cateva minute, caci parul nu e deloc des), coada-de-cal si messy bun. Acestea sunt preferatele mele, oldies but goldies, deoarece nu e nevoie sa aplic nici spuma, nici fixativ-decat rareori, cand am ceea ce se numeste "a bad hair day".  Noile #DIYHairsyling pe care le-am testat au nevoie de fixativ, agrafe din belsug (puse in cruce, altfel imi aluneca din par), elastic sau bentita, insa sunt simpatice, au un aer boho-chic, de studenta la Arte, sunt simplu de realizat, ideale pentru vara. Le gasiti pe toate explicate pe larg AICI, sper sa incercati macar unul din peste 70 de coafuri rapide, macar sa vedeti daca va reuseste:)




CATTITUDE:)


Iata si filmuletul de la seminar, prima oara nu m-am recunoscut…

Daca aveti retete noi, nu ezitati sa le impartasiti...

4 comentarii:

Ioana spunea...

No, bine... Ție îți stă bine oricum :)

adela sirghie spunea...

@Ioana: stiu ca tu esti simpatica foc, dar realitatea e ca eu am par subtire si deloc des, iar daca imi fac de ex impletituri, se vad cararile ca niste gropi:)

Gabriela spunea...

foarte dragut :)

Ana spunea...

Interesante tutorialele pentru coafuri. Le-am urmarit cu interes. Pare atat de simplu sa iti aranjezi parul atunci cand le urmaresti... Probabil este simplu. Dar cu siguranta necesita exercitiu.