vineri, noiembrie 25

UN TRATAMENT COSMETIC SEMNAT IOANA UNGUREANU




Cea mai mare plăcere a mea de după pandemie este marcată cu roșu în calendarul personal și constā în revenirea la fabulosul ritual al tratamentelor cosmetice, tratamente pe care le-am neglijat total din cauza unui mănunchi uriaș de frici-unele reale și dure, trăite de toată lumea, altele induse, cu accente private și ivite chiar din necunoștință de cauza.

În vara acestui an, era prin mai-iunie, am decis însă sa recuperez pe partea de îngrijire faciala și am pornit cu un mare avant în cautatea timpului pierdut. Am bătut cu smerenie la porțile cele mai aurite pe care le cunoșteam, am mai mărturisit pe blog ca am o slăbiciune pentru talentul Ioanei Ungureanu, găsiți înalte și nemuritoare dovezi de fidelitate din 2014 AICI 

Îngrijirea tenului meu matur, mixt/gras și cu ușoare tendințe acneice este în continuare tributara extracțiilor și tratamentelor complexe ce se termina cu masaje generoase, pe fata, gât și decolteu. Un număr de 11 ședințe am efectuat de atunci și pana acum, cu rezultate vizibile și durabile după prima ședința. Spun durabile, deoarece acestea nu au pălit după trei-patru zile, ci au continuat, cu aceeași intensitate, pana la următoarea întâlnire, când efectul a fost sporit, chiar dacă pe timpul verii am fost mai mult plecata. 

După ce de-a doua ședința, am început sa ies iarăși din casa fără fond de ten, am folosit doar serul+crema de protecție solară. Pielea a rămas luminoasa și liniștită, și văd, în fiecare luna, cum ridurile mele se estompează de la o ședința la alta, nu mai ies în evidenta, chiar și cuta dintre sprâncene începe sa isi piardă din relevanta, efecte deosebit de benefice care s-au amplificat grațios după fiecare ședința bifata. Tenul mi-a fost curățat delicat, luna după luna, porii sunt curați, textura pielii s-a îmbunătățit vizibil, iar tenul a căpătat o culoare frumoasa și sanatasa, lucruri datorate stimularii microcirculatiei. 

Înțeleg și văd ca după varsta tabu de 40-50 de ani încep cu adevărat marile și dureroasele întrebări referitoare la injecțiile cu Botox și acid hialuronic, am avut și am și eu în continuarea astfel de dileme, însă deocamdată nu vreau sa risc, ci apelez tot la variantele clasice, mai blânde, care isi dovedesc eficienta când sunt realizate de o mana de maestru și sunt efectuate constant. 

Nicidecum nu aș vrea sa credeți ca mă ridic împotriva tratamentelor cu Botox, doar vreau sa punctez din nou ca exista încă variantele clasice, mai soft, cu care poți rezona la fel de bine ca mine, eu fiind decisă sa împing cât mai mult tratamentele pe care le consider invazive, ei bine, da, sa vedem pana când o sa reușesc acest lucru...


Poate ca ati văzut ca primul articol despre cosmeticiana la care merg eu, Ioana Ungureanu, a fost scris taman în 2014, și iata ca suntem la finalul lui 2022, iar eu am rămas clienta ei de-a lungul acestor ani; simt ca este important sa ai pe cineva care sa iti cunoască tenul la fel de bine ca tine, poate chiar mai bine, sa știe bine sau sa anticipeze care sunt ingredientele și formulele cele mai potrivite pentru epiderma ta, ce anume funcționează maxim, care sunt produsele eficiente și care sunt cele cu potențial inflamator. Te lași liniștită doua ore pe mâinile ei magice și știi ca totul va fi bine. O lași pe ea sa aleagă tratamentul potrivit pentru tine în acea perioada. Te face sa iti amintești de sensul și ordinea lucrurilor.

Pe Ioana o găsiți la ExceptionELLE CENTRE BEAUTE, strada lt.av Șerban Petrescu 23, București, telefon 0745 172 094.

Cu mențiunea ca toate tratamentele din portofoliul ExceptionELLE includ și extracția in prețul de catalog.

 




4 comentarii:

Cristina Amari spunea...

Dupa tratamentul pe care l- am facut la Ioana, tenul meu arata luminos si fața arata mult mai odihnita ca de obicei. Hidratarea si tehnologia pe care o foloseste te improspateaza si te simti mult mai bine. O recomand cu caldura pentru ca este si un om deodebit si nu numai un profesionist .

Stela Ciciu spunea...

Pot să spun că am văzut “în viu” efectele tratamentelor cosmetice realizate in lunile astea. Este remarcabil rezultatul obținut!
Stau și ma gândesc acum, dacă nu era mai bine să-mi fac și eu o serie de tratamente in loc sa aleg soluția rapida: injectarea cu toxina botulinica. La mine efectul a fost wow dar de scurta durata. A durat 2-3 luni, dar cică așa este prima data. Au trecut șase luni de atunci, iar fobia de ace ma împiedica sa merg sa refac procedura momentan. O sa o contactez și eu pe Ioana, cât de curând.

adela sirghie spunea...

@Cristina Amari Eu am făcut și curățare, ca am tenul gras și e nevoie, cel Putin o data pe luna. Dar trebuie sa încerci și masajele faciale, mâinile ei sunt mi-nu-na-te. Tocmai ce m-am întors de la ExceptionELLE.

adela sirghie spunea...

@Stela Ciciu: dar cred ca le poți face pe ambele: și Botox și tratamente cosmetice, care fac în așa fel încât textura pielii sa fie maxim îmbunătățită și tonifiata.