luni, aprilie 27

Baume de Rose by Terry


Cel mai chic balsam de buze incercat de mine vreodata este Baume de Rose de la firma by Terry. Miroase sublim a trandafiri, este glamourous, are un polish cremos, umple cutele buzelor si este foarte hranitor. Poate fi folosit ziua in locul rujului sau al glosului deoarece are Spf 15 si efect luminoptic, dar si in timpul noptii, fiind protector si regenerant.Il poti folosi si pentru cuticule ca tratament SOS.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru acelea care nu cunosc povestea brandului By Terry a fost conceput de designerul produselor YSL , o domnisoara la vremea aceea care s-a indragostit de lumea fascinanta a cosmeticelor si din pasiune pentru ele si-a lansat propriul brand . A facut o afirmatie care pe mine m-a incantat : Luxul este rar , se creeaza cu inima si constiinta . Calitatea produselor , noutatea ingredientelor naturale dar si unele produse unice ca si concept de utilizare nu ne pot decat incanta . Imi place By Terry pentru ca imi plac produsele dar si femeia din spatele brandului . Sunt produse cu o poveste si mult mai important o calitate excelenta , un brand care s-a impus pe o piata glamour doar prin Ea si fara bugete extraordinare de marketing .

adela sirghie spunea...

Am cunoscut-o pe Terry de Gunzburg, creatoarea brandului, anul trecut in toamna, la lansarea oficiala by Terry in Romania. Este intr-adevar o persoana deosebita, optimista si fascinanta. Cat priveste produsele by Terry, sunt preferatele mele.

Zuzele spunea...

cat de misto trebuie sa fie balsamul asta de buze! eu m-am indragostit de gelul demachiant si este primul produs By Terry pe care il folosesc. Tare mult mi-ar placea sa incerc si alte produse! Daca o mai intalnesti pe Terry sa-i trasmiti multumirile mele ca a creat produse atat de minunate! :)

adela sirghie spunea...

eu folosesc mai multe produse de la by terry, mi se par exceptionale toate.
Din pacate...foarte scumpe!