vineri, aprilie 24

benefit= cult beauty product


De curand am descoperit gama Benefit. E nou intrata pe piata romaneasca, are machiaje exceptionale si produse remarcabile, dupa care se dau in vant frumnusetile de pretutindeni. Preferatul meu este un blush care m-a cam speriat ce-i drept, la inceput, din cauza culorii prea hot. Coralista se numeste si este, ai ghicit, coral pink. Mie coral pink mi se parea o nuanta foarte buna pentu oja de la picioare, nicidecum pentru bujori in obrajori. Am stat pe ganduri inainte sa il incerc, dar de atunci nici ca am mai folosit altceva. Pur si simplu, dupa ce il folosesc, ochii mei stralucesc. Ai dreptate, folosesc un fard de obraz care imi pune ochii caprui in valoare. Jur ca nu am mai intalnit asa ceva si de fapt nici nu credeam ca exista. Nuanta este translucida, o dozezi in functie de hai sa zicem starea ta sufleteasca, momentul zilei. Important este ca tenul tau se va transforma. Sincer, nu glumesc. De fapt eu nu glumesc niciodata cu recomandarile, cu sfaturile de beauty si chiar cred ca machiajul e o treaba cat se poate de serioasa. Asadar, daca te tenteaza ceva, poti incerca la Sephora, sunt distribuitori exclusivi.

12 comentarii:

natty spunea...

chiar ca e translucida culoarea - poti sa tot adaugi ca sa o intensifici sau sa dai asa un strat doua pentru o mina buna.
si eu am ochii caprui dar nu m-am gandit pana acum ca ii scoate coralista in evidenta dar cred ca ai dreptate parca stralucesc mai tare cand am bujori in obrajori :)

adela sirghie spunea...

te rog sa ma crezi ca eu chiar am fost tare dezamagita ca nimeni pana acum nu imi impartaseste entuziasmul pentru benefit!
asa ca ma bucur foarte tare ca ai scris si tu pe blogul tau despre ei.
in afara de coralista, ce mai folosesti de la ei?

natty spunea...

pai mai folosesc high beam - foarte interesant produs - pentru iluminare (am sa fac un review pe blog) si mi-am mai luat "that gal" - dar nu l-am folosit inca (pe asta l-am vazut promovat in revistele de la noi si pe bloguri ca un fel de produs star al benefit si am sa incep cu el - e un brightening face primer)

adela sirghie spunea...

ce ma bucur ca in sfarsit am comentarii documentate la benefit!

Ella Gheorghiu spunea...

Adela,tu ce fard de obraz folosesti acum?Dar de care esti cel mai incantata?

adela sirghie spunea...

coralista de la firma benefit imi place cel mai mult.
si mai folosesc inca unul de la sisley, care e mai peach, mai stins decat coralista.

Ella Gheorghiu spunea...

Ma gandesc sa il incerc si eu...Crezi ca este frumos si in sezonul rece?In general.tot nuanta peach folosesc si eu la blush.Ce pret are si unde il gasim?

adela sirghie spunea...

il gasesti numai la sephora, costa in jur de 120 ron.
neaparat trebuie sa il incerci inainte, nu cumpara nimic fara sa incerci, numai asa iti dai seama daca ti se potriveste.
la sephora magheru sunt niste fete foarte dragutze, e si lumina naturala, il poti incerca acolo in liniste.
eu cred ca merge si iarna, pentru ca e o culoare translucida.

Ella Gheorghiu spunea...

Trebuia sa iti impartasesc bucuria mea..mi-am luat si eu coralista caci am testat si cu adevarat imi stralucesc ochii.Toate produsele de la Benefit aratau super de iti venea sa le mananci...multumim pt sfat!

adela sirghie spunea...

ma bucur mult ca iti plac!
ai testat cumva si some kind-a magic?

Ella Gheorghiu spunea...

Daaa...e super!sper sa il cumpar cand nu mi se va termina actualul fond de ten.Am mai testat un ruj de la Benefit mai lucios insa nu am fost sigura si nu l-am cumparat.Acum sunt in cautarea rujului perfect...

Unknown spunea...

Ce descriere frumoasa, ma faci sa cumpar produsul fara sa-l testez. Eu am Benefit porefessional, mi se pare un produs-minune pentru punctele mele negre, eu le zic "gaurile de pe nas si barbie" pentru ca nu sunt umplute cu negru sau maro, ci doar gaurele simple.