miercuri, iulie 22

verde verde de chanel de la paris


Toamna aceasta, unghiile cele mai trendy vor fi verzi, spune Chanel. Asadar: adio french, rosu, corai, roz indian, burgundy, merlot, chardonay, multiubitul meu Moscou... trebuie sa va spun ca imi este cumplit de greu sa ma imaginez cu mani plus pedi in nuanta verde! Culorile mele maxime au fost Russian Blue de la OPI(o singura data) si Tulipe Noir de la Peggy Sage(aproximativ un an, cand mi-a cazut o unghie!).
Culoarea aceasta m-a surprins atat de tare incat am uitat ca initial am promis ca in acest blog anotimpurile vor fi anotimpuri, vara va fi vara si toamna va fi toamna, in sensul ca voi prezenta tendintele de sezon exact in sezonul despre care vorbim. Asa ca aprob acum, in disperare de cauza zicala aceea care imi suna foarte ciudat, dar extrem de confortabil in acest context care nici nu ma avantajeaza, nici nu imi face cinste, conform careia regulile sunt facute pentru a fi incalcate cu gratie. Deci am gresit, va rog sa ma iertati, iata despre ce este vorba:
Verdele Chanel nu e nici verde brotacel, nici verde iarba, lime sau smarald, ci verde verde, intre jad si menta. Va urez succes, eu trebuie sa ma mai gandesc la asta dar...de ce nu? Chiar, de ce nu? Voi ce motiv aveti?

30 de comentarii:

Magda spunea...

culoarea este frumoasa pentru o esarfa,bratara sau geanta.pentru unghii nu stiu daca indraznesc...dar niciodata sa nu spunem niciodata ca pana la toamna mai este.

Magda spunea...

am uitat sa va intreb ceva:nu stiu ce se intampla cu unghiile mele ca sunt fooarte moi,subtiri,exfoliate cum nu le-am avut niciodata.acum sunt scurte scurte si desigur urate.ce tratament imi recomandati?


Thanks,
Magda

Zuzele spunea...

Verde???? este foarte frumoasa culoare! O vad pe o rochie vaporoasa, dar in nici un caz pe unghii. Mi se pare ciudata. Bine, sunt constienta ca aspectul unei mani sau pedi, depinde foarte mult de calitatea serviciului si mai putin de culoarea ojei. Daca ai niste unghii impecabile, arata bine indiferent ce culoare ar avea pe ele. Dar...nu stiu ce sa zic..mi se pare ciudata! Am avut si eu o oja verde de la OPI, dar nu era chiar nuanta asta..era o combinatie de verde cu reflexe aurii. Era draguta, dar nu-mi placea foarte tare asa ca am dat-o cadou dupa prima folosire :) prefer rosu, roz sau lac. Apropo de ce spune Magda, si eu am aceeasi problema si nu i-am gasit leac pana acum :( si am tot incercat diverse tratamente minune. Incearca sa-ti hranesti unghiile si din interior, adica un tratament pe 3 luni cu Eurovita pentru par si unghii nu ar strica. La mine a dat rezultate.

adela sirghie spunea...

pt magda: ceea ce spune zuza vroiam sa iti recomand si eu. in plus, cred ca ar trebui sa nu mai folosesti nici oja, nici lac, sa le tai mereu scurte pana cand isi revin. ai folosit cumva multa vreme oja colorata?

Alexa spunea...

Adela, din poza de la profil, eu cred ca te prinde de minune verde! :) Ar merita sa ii dai o sansa.
Magda, Mavala au niste tratamente foarte bune. Ai putea incerca un lac intariror Mavala, ca tratament extern si vitamine intern. Oja colorata intr-adevar se da numai peste un lac protector!

adela sirghie spunea...

alexa, ai uitat sa ne spui daca tu ai purta verdele de la chanel... suntem curioase...

Cristina spunea...

Mie imi place foarte mult culoarea asta, as purta-o! Mi se pare o alternativa foarte buna pentru "uniforma" French/grena/rosu/lac transparent, de care eu una m-am plictisit. Nuanta asta este suficient de 'altfel' incat sa te faca sa "step out of the crowd", dar destul de discreta incat sa nu fie kitsch. Apropo de kitsch- sunt oripilata de chestiile alea foarte urate aplicate pe unghii- floricele, paiete, abtibilduri- mi se par ingrozitoare! My two cents :)

Magda spunea...

Multumesc ca mi-ati raspuns,fetelor.trebuie sa va spun ca nu prea obisnuiesc sa folosesc oja,decat nuante deschise,nu aplic oja decat dupa un lac tratament,le-am purtat mereu scurte,simple si de aceea nu inteleg ce s-a intamplat.am sa urmez sfaturile voastre si va spun daca observ vreo imbunatatire.

adela sirghie spunea...

pt cristina: bine ai venit pe beautynews! si mie imi plac unghiile fara brizbrizuri: scurte si colorate.

Alexa spunea...

Pe mine nu ma avantajeaza verdele, mi se pare ca ma face sa apar oarecum stearsa. Deci nu as purta, dar culoarea verde in sine pentru unghii nu imi displace. Unei persoana blonde, calde cred ca i-ar completa look-ul foarte frumos, i-ar conferi ceva aparte, lipsit de banalitate. :)

adela sirghie spunea...

2 late, alexa
acum sunt satena, culoare naturala... dar da, ai dreptate, cred ca mi se potriveste verdele, pt ca am ochi caprui si ten de alba ca zapada

Cya spunea...

Am un deja-vu legat de manichiura verde de pe vremea cand Rimmel isi lansa prima gama quick-dry enamel.

Daca e vorba de noutati eu mai mereu ma bag.E foarte faina nuanta asta de verde, bine ai descris-o: intre jad si menta.Pana acum nu m-am aventurat mai departe de bleu azur, negrul nu mi-a placut niciodata cum da pe unghiutele mele, iar lacul si pale pinkul n-or sa iese prea curand din "moda".

Adela, poate n-ar fi rau sa adaugi un chestionar sa vedem si noi o statistica a "curajoaselor".Happy weekend!

adela sirghie spunea...

Happy weekend si tie! Trebuie sa gasesc pe cineva sa ma ajute cu blogul, la administrare ma refer. Pana acum am facut totul singura, dar mi-am atins limitele. Un chestionar este o idee minunata, dar cum nu stiu cum sa il realizez singura si nici de unde sa invat, trebuie sa gasesc pe cineva priceput...

Magda spunea...

azi ma duc sa imi cumpar eurovita si sa vad daca gasesc si mavala ca nu se mai poate.

adela sirghie spunea...

sa ne spui ce rezultate obtii in urma tratamentului, Magda!

Cristina Tache spunea...

Buna fetelor!
Pentru unghii moi eu am folosit Creme Abricot de la Dior si credeti-ma da rezultate vizibile. Trebuie insa sa il folositi cu regularitate cel putin o luna de zile in fiecare seara.

adela sirghie spunea...

@cristina tache: ma bucur sa regasesc o prietena veche si un beauty addict! si fiindca esti specialista in beauty, te invitam la cat mai multe comentarii posibile, Cristina!

adela sirghie spunea...

@cristina tache: cred ca acea crema miroase senzational, ca de altfel toate cremele Dior! sunt foarte curioasa, Cristina, ce alte creme de la ei mai folosesti?

Magda spunea...

mi-am cumparat intaritor mavala.nu gasesc eurovita pentru par si unghii.mai caut...
mavala mi se pare ok ca intareste imediat unghia dar sa vad cum se prezinta mai tarziu :)

adela sirghie spunea...

cred ca gasesti eurovita la farmacie.

Magda spunea...

Da,la farmacie.am fost la multe sensi blu din Pitesti si nu mai aveau din astea pt par si unghii.trebuie sa caut si la celelalte farmacii

Magda spunea...

am inceput in sfarsit tratamentul cu eurovita pt par si unghii iar mavala isi face efectul.sunt vizibil mai tari si nu se mai exfoliaza usor.
fac tratament 3 luni si apoi va povestesc rezultatele.Zuza tu mai ai astfel de probleme?

marina spunea...

Vin cu un comentariu critic. Chanel are intradevar culori superbe in colectiile de lac de unghii (pe langa verdele in discutie, un portocaliu si un galben delicioase), insa rezistenta pe unghie nu onoreaza defel brand ul. Am cateva nuante (favorita tulipe noir), toate comportandu se la fel. Din incercarile mele (am lucrat 4 ani cu magazine avand in portofoliu produse de lux)singurul brand care si sta pe unghie este Estee Lauder si mai nou Collistar.

Va imbratisez!

adela sirghie spunea...

Marina, ne cunoastem?

marina spunea...

Nu ne cunoastem :)
Is it something i said ?

adela sirghie spunea...

Credeam ca ne cunoastem si nu mi-am dat seama pana acum.
Si eu merg la multe lansari, de aceea am intrebat:)

marina spunea...

Pfiu, m am linistit, credeam c am zis ceva in neregula :)
Comentez cu placere, pentru ca mi se pare extrem de pertinent continutul de aici! Si avizat, si in multe parti gusturi comune :)

Din pacate n am mai fost cam demult la o prezentare, de cand nu mai sunt in domeniu :(

adela sirghie spunea...

multumesc, sa stii ma bucur mult mult!te invit cu drag si la testimoniale.

Oros Zsofia Kinga spunea...

sincer, mie imi place foarte mult.Cu un look maro + ceva accesorii maro-verde-portocaliu ar arata woow. nice post.

adela sirghie spunea...

Sophie, bine ai venit pe blogul meu!