luni, ianuarie 11

dezamagiri cosmetice: Lipocils de la Talika


M-am caznit luni in sir sa imi dau seama ce anume face si drege mult laudatul Lipocils de la Talika. Este celebru in intreaga lume pentru ca intareste si alungeste genele naturale. Cu 2 mm pe luna! Trebuie aplicat de doua ori pe zi, chiar de la baza, atingand pielea pleoapei si avand grija sa intinzi produsul pe toata geana. Lipocils are o perie ca de mascara, dar gelul este transparent. Daca vrei sa folosesti si mascara obisnuita, nu e nicio problema, se usuca intr-un minut si nu transforma machiajul. Contine lipozomi, lecitina si extracte vegetale 100% naturale.

Problema este ca in cazul meu nu a dat niciun rezultat. Absolut niciun rezultat, desi l-am folosit cu mare grija si maxima rabdare sa vad macar o umbra de alungire. Am asteptat si am asteptat(mai bine de sase luni) si nimic. Din fericire, l-am primit cadou, pentru ca este un produs scump(in jur de 120 ron sau mai mult, la Douglas) si m-as fi suparat foarte tare daca as fi realizat ca am aruncat banii de pomana. Insa am cautat pe net si am vazut si cazuri fericite, altfel nu imi explic cum are review-uri favorabile si laudative.

Concluzia? Genele mele sunt la fel, nici mai groase, nici mai dese, putin decolorate la varfuri, pentru ca nu le-am mai vopsit de muulti muulti ani. Nu il recomand, pentru ca este scump, iar daca la mine rezultatele au fost zero, presupun ca nu sunt caz unic. In continuare recomand uleiul de ricin si mascara pentru volum, pentru ca numai acestea mi se par eficiente.

14 comentarii:

Anonim spunea...

incearca uleiul de ricin..rezultat incredibile dupa o saptamana,si eu am ramas uimita..

Zuzele spunea...

Cand aveam vreo 7 ani mi-am taiat genele ca sa-mi creasca mai lungi si mai dese, ca asa m-a "invatat" o vecina de la tara. LOGIC, n-a avut niciun rezultat!Cand m-a vazut mama a crezut ca face infarct. Slva Domnului ca mi-au crescut la loc si nu mi-am bagat foarfeca in ochi. Zuza O

MadameCacharel spunea...

O prezentatoare de pe un post străin cu nişte gene superbe spunea că mama sa i le-a tuns când era bebeluş. Nu ştiu dacă acesta e motivul pentru care avea gene superbe şi incredibil de lungi, dar ea aşa spunea.
Şi eu sunt mulţumită de uleiul de ricin.

Butterfly spunea...

Zuza O, sa stii ca si eu aveam o colega de facultate care isi taia genele frecvent si avea niste gene imense si de invidiat, acum nu stiu daca le avea asa pentru ca si le tundea sau asa avea ea de la natura genele bogate, oricum la indemnul ei am facut si eu acelasi lucru, dar nu am vazut nici un rezultat asa ca nu le-am tuns, si imi era teama ca raman si fara ele, am stat cu emotii pana au crescut:))

Anonim spunea...

eu nu mi le-am vopsit niciodata,in schimb o data pe an,in fiecare primavara tipa la care ma pensez si imi reda forma sprancenelor imi"tunde"si un milimetru din gene pentru k atunci este perioada cea mai buna pentru regenerare..si va marturisesc deschis k procedeul chiar functioneaza!bineinteles k termenul"tunde" e cam impropriu folosit aici,ma refer adecat la varfurile alea insesizabile fara mascara,decolorate cum le zicea si adela..si da!uleiul de ricin chiar ajuta si el..va pup!

A. spunea...

slava domnului eu sunt multumita de genele mele:D la cat de neindemanatica sunt eu cred k mi-as scoate ochii dak mi-as taia genele. Chestia cu uleiul de ricin am auzit si eu ca e bun de la vecina mea care a avut o problema de sanatate si din acea cauza i-a cazut absolut tot parul. S-ar putea sa mearga, merita incercat si nu cred k este 120 ron:)

rio spunea...

Cosmeticiana mea mi-a spus luna trecuta ca genele se regenereaza natural la fiecare 2 saptamani. Deci orice tratament e un fel de frectie la picior de lemn. Sau, ma rog, autosugestie. NU AM VERIFICAT INFORMATIA. In alta ordine de idei, si eu mi-am tuns genele primavara si am folosit ulei de ricin. Nu am prea obsrevat mare lucru. Seara faina.

Beatrix spunea...

Lucky me ca am gene lungi si cu volum :)) Nici in 100 de vieti nu cred ca as da atatia bani pe un astfel de produs.

simona spunea...

Am avut si eu acest produs. La fel ca si tine bine ca n-am dat bani pe el, l-am castigat la revista The One. Este apa de ploaie.

adela sirghie spunea...

Bine ai venit pe beautynews, Simona. Ma bucur tare mult ca ai intrat la comentarii, pentru ca tineam mult sa am inca o parere a unei fete care l-a incercat. Chiar ma intrebam daca sunt singura care nu a avut niciun rezultat cu Lipocils. Am citit in reviste si pe alte bloguri numai articole laudative. De aceea am si asteptat mai bine de sase luni inainte sa scriu acest review, pentru ca pur si simplu nu imi venea sa cred ca nu face nimic!

Silvia spunea...

şi eu am probleme cu genele... mă tenta şi pe mine Lipocils... bine că nu am dat banii degeaba pe el...
mie singurul rimel care îmi face genele să arate ok este big gorgeous eyes de la philosophy...

Magda spunea...

mmm...acest produs era pe wish list.dar cred ca o sa imi cumpar tot ulei de ricin.
eu am avut o perioada buna de timp cand ma dadeam cu ulei de ricin si chiar s-a vazut diferenta,dar repet o perioada lunga,nu se vad efectele asa repede cu uleiul de ricin.

Adela mi-a fost dor sa postezi :*

saby spunea...

l-am avut si eu, au crescut putin, dar l-am vrut mai mult pentru intretinere ! dar ce mai cresc sprancenele de la el :D luuuuuuungi ! imi place de la talika o crema pentru gene, in borcanel mic si albastru, cu ulei de ricin si extracte vegetale. o folosesc pentru intretinere si imi place, parca am genele mai dese dar eu si asa le am dese. eu evit sa ma rimelez, am vazut ca de cate ori ma demachiam de rimelul meu clarins mai imi cadeau vreo 2-3 gene si am zis k mai bine renunt ! nu arata la fel machiajul dar nici rau nu e ! de tuns nu mi-as tunde nici batuta genele

adela sirghie spunea...

Saby, sa stii ca eu folosesc Lipocils si pentru sprancene! Cand am vazut ca la gene nu da rezultate, am aplicat si pe sprancene, pentru ca eram tare nedumerita de ce nu am niciun rezultat de la un produs atat de laudat. Rezultatul e zero si la sprancene. Pur si simplu, la mine nu a dat niciun rezultat:(