sâmbătă, ianuarie 9

juice beauty: organics to go


Intoarsa din vacanta din Brugge, am hotarat sa scriu despre cateva produse noi pe care le-am folosit. Am plecat cu un kit de calatorie, in varianta mini, de la firma Juice Beauty, Organics to Go. Firma Juice Beauty este un new entry in Romania si poate fi gasita numai la Sephora. Contine cinci produse: Lapte demachiant(50 ml) un exfoliant delicat pe baza de mar verde(7ml), un serum antioxidant(5ml), un spray hidratant(30ml), o crema hidratanta si nutritiva(15 ml) si un prosopel special creat pentru fata, foarte delicat, din bamboo organic. Toate produsele au stampila Made with Certified Organic Ingredients (USA), ceea ce inseamna ca totalul de organic este peste 95%. Ingredientele certificate biologic sub forma de juice bogat in oxidanti sunt in proportie de 100%(brevet patentat). Produsele nu contin parabeni, petroleum, sulfati, pesticide, phtalati, parfum sintetic, coloranti artificiali, propilenglicol sau butanediol. Tehnologia antioxidanta asociaza acidul alfa lipoic, coenzima Q10, DMAE, peptide, vitamina C liposolubila si acizii grasi esentiali pentru ca rezultatul sa fie o reducere cu 85% a actiunii daunatoare cauzate de radicalii liberi.
Eu nu sunt genul de persoana care se teme de parabeni, pesticide sau parfumuri, insa am fost de la bun inceput cucerita de descrierile amanuntite pe care le-am citit. In plus, Juice Beauty pare sa fie, la ora actuala, cea mai cunoscuta si apreciata firma de cosmetice organice, ceea ce a dus curiozitatea mea la cote maxime. Pretul Organics to Go este mare, in jur de 125 Ron pentru kit, in dozajul descris mai sus. Bineinteles, in magazin gasesti si variantele normale, ca produse separate. Juice Beauty contine variante pentru toate tipurile de ten, insa eu ma limitez acum sa va descriu cat mai corect cu putinta ce am incercat eu.
In primul rand, Beauty to Go este dedicata tenului normal, nicidecum mixt(cum este al meu), asa ca la inceput am avut cateva emotii ca textura va fi prea grasa pentru mine. Insa tenul meu gras, care in ultima vreme a inceput sa se usuce, a reactionat minunat. In toata perioada vacantei nu mi-a aparut niciun cos, o premiera pentru mine, pentru ca schimbatul climei inseamna probleme cu tenul. Nu si de data aceasta. Fiind iarna, tenul meu se pare ca avea nevoie de mai multa hidratare, nutritie si ingrijire. Demachiantul este bland, fara sapun, dar curata profund, il masezi pe fata putin cu miscari circulare, usoare, apoi stergi cu prosopelul de bambus umezit. Desi se poate folosi si pentru demachierea ochilor, eu nu am incercat si aceasta varianta. Aplici spray-ul, in locul lotiunii, apoi o picatura de serum si la final, crema hidratanta, dupa ce ai incalzit-o in prealabil in podul palmei. Exfoliantul pe baza de mar verde trebuie folosit o data pe saptamana, insa eu l-am folosit de doua ori, de fiecare data dupa ce am iesit de la sauna. E transparent si se lasa pe fata si pe gat 10-15 minute, ca o masca, apoi se dizolva cu apa calduta.
Verdict: fara nicio urma de indoiala, printre cele mai bune produse de ingrijire pe care le-am avut. Inca nu am terminat kit-ul, il folosesc in continuare, cred ca ceea ce a mai ramas imi va ajunge pentru inca doua saptamani, iar peelingul va putea fi folosit chiar mai mult, in jur de trei luni.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ai revenit, Adela! Sa ai un An Nou cu multa sanatate si realizari!

Anonim spunea...

nu stiu cum as putea sa-mi public numele (nu tot evident :P) fara sa mai selectez acest "anonim"....

adela sirghie spunea...

Multumesc frumos. La MULTI ANI FERICITI!
Cred ca trebuie sa faci un cont Google saau sa te semnezi de fiecare data la finalul comentariului:)

Anonim spunea...

welcooooooooome back!;)interesant confesiune..daca pe tine te-a cucerit,mie deja mi-a starnit curiozitatea..un an minunat exact asa cum ti l-ai"propus"tu!!!!xoxo

Anonim spunea...

off, ma voi semna :-) asteptam si urmatoarele articole! pupici Roxana

Beatrix spunea...

Bine ai revenit Adela!Sa ai un an Nou Fericit si plin de bucurie si sanatate!

Zuzele spunea...

Hey! Bine ai venit! interesante cremutele tale. Nu le-am observat la Sephora, dar ma voi uita mai atenta pe viitor. De produsele de la The Organic Pharmacy ce stii? Eu am o crema de corp cu trandafir. Este destul de buna, desi miroase cam puternic a trandafir :) Tu ai folosit ceva de la ei?

PS: pt anonim. Poti sa dai click la optiunea "Nume/Adresa URL" cand te semnezi si sa scrii acolo un nume. Nu este obligatoriu sa scrii ceva la adresa URL.

Silvia spunea...

bine ai revenit! mi-au lipsit articolele tale :)

Roxana spunea...

Juice Beauty nu este cea mai cunoscuta marca de cosmetice organice. Este o marca preferata de vedete, insa destul de scumpa. Imi pare bine ca ti-a placut, poate o sa incerci si alte marci, nu neaparat din cauza lipsei parabenilor si a altor chimicale daunatoare, ci pentru un motiv simplu: cosmeticele organice sunt eficiente, sanatoase si "respectuoase" cu mediul inconjurator in acelasi timp.

adela sirghie spunea...

si eu ma bucur sa va regasesc:)
XOXO

adela sirghie spunea...

Roxana, bine ai venit pe beautynews!

cmaria spunea...

Bine ai venit!Mi-au lipsit mult comentariile tale!

Roxana spunea...

Dar nu e prentu prima ata cand sunt aici. Sunt Roxana cu biobeauty, am mai "vorbit" ca sa zic asa.

adela sirghie spunea...

@Roxana biobeauty:)stiu ca esti"binevenita"de mai multa vreme:)
Eu de fapt facusem urarea pentru Roxana(Anonim)care e nou venita, dar nu am stiut sa ii explic cum sa isi publice numele ca avatar.
Asa ca Roxana Biobeauty, esti binevenita din nou:)
scuze pentru inconveniente.

Roxana spunea...

Aha, ok. Am inteles. :)

adela sirghie spunea...

Zuzelor, si eu am o crema de la The Organic Pharmacy si un gel de dus, primite cadou. Pot sa iti spun ca The Organic Pharmacy este una dintre cele mai cunoscute firme, gasesti produsele lor numai la Magnolia Spa. Insa este o firma de nisa, bio, scumpa, la fel ca Juice Beauty. Mie mi se pare minunat ca acea crema de corp de la The Organic Pharmacy miroase puternic a trandafiri, pentru ca imi plac foarte mult produsele parfumate. O sa ii fac un review curand:)

adela sirghie spunea...

@Roxana(biobeauty):eu as vrea sa incerc toate produsele din lume, insa e imposibil:)
Sunt insa niste lucruri referitoare la Bio si Eco pe care nu am reusit sa le inteleg, printre care modul in care rezista un an fara conservanti.

cmaria spunea...

Am fost ieri in Sephora-Baneasa (cele 2); nu aveau gama;in urma descrierii tale mi-ar fi placut sa le testez!

adela sirghie spunea...

:(
stiu ca mi-ai mai spus ca la Sephora Baneasa nu sunt multe dintre produsele despre care eu am scris.
Poate ajungi la Sephora Magheru...
imi pare rau, Maria.