miercuri, aprilie 21

Blushing is beautiful!


Folosesc fard de obraz cremos doar de o saptamana-doua. Am incercat si inainte, dar mereu am considerat ca blush-ul pudra este ideal pentru tenul gras, ca al meu. Insa, cum in ultima vreme, tenul meu gras este mai mult mixt, iar pielea de pe obraji, uscata, am ajuns la conclzia ca este mai indicat ceva cremos si hidratant.
Blush-ul cremos se poate gasi sub forma de baton, spuma delicata, crema usoara, sau sub forma lichid, in stilou cu pensula(cum sunt si unele fdt). Metoda de aplicare este simpla, ca si cum ai aplica fdt pe pometi sau obraji. Se intinde extrem de usor, iar efectul mi se pare mult mai natural. Iei o cantitate mica, o intinzi cu miscari usoare pe pometi, tapotezi putin zona si masezi delicat. Poti reaplica in cazul in care vrei mai multa culoare si bujori in obrajori mai vizibili. Poate prima oara o sa iti fie putin frica sa nu iti ruinezi machiajul, dar este doar o impresie. Rezultatul ma impresioneaza de fiecare data, e vorba de acel sun kissed glow.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

13 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Suna interesant. Nu cred ca am mai auzit pana acum de un blush lichid sau cremos. :) Ne poti recomanda un produs anume? Thx.

adela sirghie spunea...

@Ana-Maria:eu am incercat By Terry si Ysl, dar sunt sigura ca mai toate firmele au astfel de produse. Daca mai aveti recomandari, va rog mult sa ne spuneti si noua:)

Andreea spunea...

mac cream blush si nars cream blush dupa parerea mea sunt cele mai bune, iar de tipul drugstore maybelline dream mousse este destul de dragut e adevarat nu tine foarte mult dar hey, pretul spune diferenta.

cosmofever spunea...

Bună, Adela. Ştii că ţi-am scris acum ceva timp despre subiectul ăsta într-un comentariu... Având ten mixt, am trecut si eu pe blush cremos, şi pot să spun că sunt mulţumită de cel de la Body Shop. Are consistenţa cremoasă dar nu aerată, şi se aplică foarte uşor deoarece are aspectul unui ruj. Îl recomand cu caldură :)

adela sirghie spunea...

@Cosmofever: sigur ca imi aduc aminte, de fapt dupa ce ti-am raspuns la intrebare, m-am gandit ca ar fi interesant sa scriu si un mic post, pentru ca multa lume se fereste de blush-ul cremos. Pe nedrept, as spune eu, pentru ca este un produs bun.

Ana-Maria spunea...

Pe viitor, o sa incerc si eu unul! Deocamdata, trebuie sa le termin pe cele pudra. :(

mada spunea...

:) asta imi aduce aminte de metoda mamei mele care isi pune putin ruj de buze pe pometi si apoi il intinde... si iese foarte frumos, mai ales ca mama are genul de ten portelan, fara pori vizibili ...

deocamdata am un blush mineral l'oreal... cred ca e ok dar e primul meu blush asa ca nu am termen de comparatie ...

Rox spunea...

adela, o intrebare cam tampita :P tu folosesti blush-ul doar pe obraji? pt ca eu il aplic pe pometi si un pic pe zona T ca sa omogenizez... bine eu am avut numai pudrate...

mereu am unul putin bronzant si stralucitor de burjois (face toti banii!!) si acum ca incep sa ma bronzez o sa folosesc unul de la shiseido.. l-am luat asta iarna de la un "distribuitor de incredere" :DD ca sa-l folosesc cand ma voi bronza... uite o beauty addict care isi face iarna car (sau cum era?) si vara sanie :))) te pup

adela sirghie spunea...

Rox, eu aplic blush pe obraji, pometi, tample. Uneori putin si pe barbie:)
Pe zona T- niciodata.
Ah si cateodata, aplic si pe pleoape, mai ales daca este cel de la Benefit, care are un pigment de iluminare.
PS: a fost o intrebare buna, perfect indreptatita:)
xoxo

Mara spunea...

Buna,
Iti urmaresc blogul de ceva vreme ...
Referitor la subiect:
Blush-uri sub forma de crema, pe care le folosesc si care imi plac pentru ca arata natural si rezista toata ziua:
Max Factor: pret accesibil (cam 35 de lei) si multe nuante. Din pacate se gasesc doar in anumite magazine.
Benefit - din pacate au doar 4 nuante.

adela sirghie spunea...

@Mara, bine ai venit pe beautynews!
Te mai astept, cu mare drag, cand ai timp, si cu alte comentarii.
Nu am incercat blush cremos nici de la Benefit, nici de la Max Factor, dar ma bucur mult ca le-ai adus in discutie:)

Alina spunea...

de obicei nu folosesc blush pentru ca mi se pare ca ori dau prea putin ori prea mult .. ori nu dau in ambele parti la fel ..
si in plus, mi se pare ca daca ma dau cu blush cearcanele sunt mai evidente in timp ce daca ma dau doar cu fond de ten si am aceeasi culoare pe toata fata nu se observa asa mult.
sau poate am eu pitici pe creier:)

adela sirghie spunea...

@ Alina: eu cred ca piticii de pe creier ne tin in priza:)