sâmbătă, aprilie 17

Dezamagiri cosmetice: Nivea waterproof eye makeup remover


Nu imi plac deloc produsele waterproof. Cred ca o singura data am avut o mascara si a fost "a real pain in the ass". Imi simteam genele grele, parca ma strangeau, demachierea era un cosmar, dar da, mascara nu se topea, nu curgea nimic, nici macar un firicel de tus negru, insa aveam impresia ca se faramita incet incet, pe masura ce treceau orele. Era greu chiar si cand clipeam. De la acea mascara waterproof si pana acum au trecut multi, multi ani, poate ca industria de gen are acum performante pe care eu nu le banuiesc, dar nu am mai fost niciodata interesata nici macar sa probez ceva asemanator. Insa am cumparat mereu demachiante de ochi pentru machiaje waterproof, pentru ca asa aveam eu impresia ca e mai eficient, mai delicat, iar machiajul se stege mai repede. De cele mai multe ori chiar asa si era. Insa am dat peste acest demachiant de la Nivea, este singura data cand am cumparat textura de lapte demachiant in loc de gel sau lotiune. Fardul se sterge usor, dar mascara de pe gene se dizolva ingrozitor de greu. Trebuie sa stai mai bine de un minut cu laptele demachiant pe gene, ceea ce e infernal, si tot trebuie sa freci ca sa stergi, ceea ce e ingrozitor, pentru ca favorizeaza aparitia ridurilor. Demachiantul normal de la Nivea, cel sub forma de lotiune, pe care il folosesc acum, este ok, destul de delicat cu ochii si sterge machiajul mult mai eficient.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

13 comentarii:

Dana spunea...

Pe mine ma enerveaza la culme sa ma demachiez, pentru ca nu mai las pana nu vad discheta fara urme. Cred ca daca as folosi machiaj waterproof mi-as racai pielea cu totul :D Apropo, eu imi curat rimelul intai cu apa: umezesc degetele si apoi frec incet 'smocuri' de gene. Se curata repede si apoi demachiantul are mai putin de lucru.

Anonim spunea...

In jurul buzelor si la comisuri culoarea pielii a devenit mai galbuie.nu foarte vizibil,dar e de ajuns sa vad eu!de la ce crezi ca ar putea fi?am folosit niste servetele demachiante de la care fata ma ardea,ar putea fi o cauza?sunt putin c-am ingrijorata..Lili

Anonim spunea...

http://oanadotro.wordpress.com/category/uncategorized/ Aici am gasit o impresie despre samponul yes to carrots pe care l-am cam terminat si scrie ca la luat la pretul de 17 lei !! iar pe site-ul celor de la yes to carrots scrie ca samponul costa 8 dolari si ceva.Crezi ca cei de la Sephora au bagat in plus niste bani ?Sau cum se face ca este la pretul asta ?eu personal am dat 40 pe el.Tu ce crezi?Te saluit,Dana

Dee spunea...

eu iubesc demachiantul bifazic l'oreal pentru ochi.

stiu ca tu nu prea esti fana l'oreal dar ar trebui sa incerci macar... e putin uleios dar eu oricum am boala sa clatesc fata dupa demachiere pentru ca am citit eu undeva ca nu prea e ok sa lasi lotiuni demachiante pe fata dupa curatare :D

Anonim spunea...

De curand mi-am cumparat prima mascara waterproof, ma temeam putin ca ma voi trezi dimineatza cu o fata de femela panda, dar, lucky me, n-a fost sa fie.
Folosesc o solutie micelara LRP, e minunata- indeparteaza orice urma de mascara (de orice fel)si nu mai am senzatia aia de ceatza, pe care o aveam dupa toate demachiantele sau de la uleiul de masline.
Pe langa LRP, mai am un rebut, un "lapte demachiant hidratant pt ten normal/ mixt cu nectar de gutuie si vitamina E" de la Elmiplant- pt ten e groaznic, n-am simtit in viata mea asemenea senzatie, parca imi luase foc tenul, dupa ce, facusem cunostinta cu o armata de albine- ingrozitor.
Chiar si dupa exeprienta asta, mult curaj am avut, si l-am testat si cu mascara waterproof: spre surprinderea mea, s-a descurcat de minune, minusul constand in ceatza de care am scris mai sus.

Deea D. spunea...

Eu folosesc Bi-Facil de la Lancome [waterproof], iar ca rimel Diorshow waterproof. Ma inteleg bine cu el, inca nu s-a intarit si nu-l simt pe gene.
Ti le recomand cu caldura :-).

adela sirghie spunea...

@Lili: din pacate, ti-ai ars putin pielea, din aceasta cauza s-a schimbat si nuanta. Pe de alta parte, poate nu servetelele demachiante au fost de vina, ci combinatia lor cu tonicul si crema de fata(in cazul in care erau de la alta firma).

adela sirghie spunea...

@Dana: magazinele au preturi mai mari decat site-urile, pentru ca platesc chiria la un spatiu adecvat, lumina, camere de filmat, mobilier, testere ale produselor, salariul vanzatoarelor scl. Deci nu au cum sa dea pret de depozit. Preturile in USD se transforma in EUR in toata Europa. Pe de alta parte, cand comanzi de pe site, tine cont ca trebuie sa platesti si transportul. Eu nu cumpar produse decat din surse autorizate.

adela sirghie spunea...

@Anais: am folosit demachiantul bifazic L'Oreal, si ai dreptate, a fost ok, dar cam agresiv pentru gustul meu, mai degraba faramita decat dizolva. Insa mai mult imi place cel normal de la Nivea, cel pe care il si folosesc acum. Il gasesc mai bun si e delicat, nu lasa urme grase dupa ce il folosesc.

adela sirghie spunea...

@Deea: si eu ma gandeam sa incerc Lancome pentru demachiere. Dar acum am vrut sa mai schimb(dupa Clarins, Dior si Chanel)si sa incerc si mass market si produse romanesti:)
Saving money times!

adela sirghie spunea...

@black_beauty: ai dreptate, uitasem de efectul acela de ceata!

adela sirghie spunea...

@Dana: daca ai o mascara buna, nu trebuie mnusai sa fie waterproof!

Alexandra spunea...

Chiar ma gandeam sa-mi cumpar demachiantul waterproof de la Nivea. Momentan il folosesc pe cel normal, de care ai spus si tu....Cel de la L'oreal imi usca zona ochilor....