luni, aprilie 19

How 2 do it: stiloul pentru stergerea ojei de pe conturul unghiei



Mi-am dorit mereu un stilou dizolvant pentru oja care ramane pe partile laterale ale unghiei dupa ce imi fac manichiura, insa mereu am amanat, pe motiv ca ma descurc cu un betigas, ca nu are rost, ca parca e prea scump, ca oricum in materie de beauty basics nu imi lipseste nimic. In fine, zilele trecute am cedat in fata unui astfel de instrument pentru retusuri rapide, de la Yves Rocher. Este foarte delicat si cu adevarat eficient, mai ales ca am reinceput sa folosesc rosu moscovit, iar pielea, in partile laterale ale unghiilor avea dungi rosii, pionieresti. Varful stiloului este in format oblic si usor rotunjit, deci oricat de novice ai fi, tot vei sti cum sa il folosesti. Are o formula fara acetona, pe baza de ulei de migdala dulce, extras din agricultura biologica, obtinut din prima presare la rece, cu proprietati calmante. Dupa ce il folosesc, pielea nu ramane uscata, ci catifelata, iar conturul unghiei nu este deloc afectat si nici nu se descuameaza inestetic pielite uscate. Il socotesc o investitie, pentru ca dupa ce dizolvantul original se va termina, pot inmuia varful in dizolvant, mi se pare destul de rezistent pentru a supravietui o perioada indelungata. Pare un fel de carioca. Pretul e 45 ron.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

13 comentarii:

Katrina spunea...

Adela, eu vreau sa imi cumpar o carioca simpla de colorat sau o carioca din aia cu doua capete (una care scrie si una care sterge... cum au scolarii) si sa o inmoi in acetona ori de cate ori este nevoie :D

Un intrument un pic adaptat!

Andra Melinte spunea...

Buna Adela,

Vroiam doar sa iti spun ca esti minunata, iar ceea ce scrii aici este o mina de aur pentru femei.
Datorita tie am un intreg wishlist cu produse cosmetice (pe care nu stiu cand imi voi permite sa il transform in realitate). Aaa, si de cand ti-am citit posturile folosesc sampon si balsam de la Yes to carrots deoarece si eu am parul gras.

Multumesc pentru ca existi!
Andra.

adela sirghie spunea...

@Katrina: eu chiar am o carioca de care spui tu, insa e impegnata cu lichid colorat sau alb, iar pielea se murdarea. Chiar daca lasai carioca "la uscat" o saptamana, doua. Prin urmare, am tot cautat un instrument mai performant, pentru ca daca imi fac manichiura, vreau ca dupa o ora sa arate impecabil.

adela sirghie spunea...

Andra, bine ai venit pe beautynews, ma bucur mult ca sfaturile mele iti sunt folositoare. Te mai astept cu comentarii cand ai timp:)

Special Koko spunea...

Multumesc, ma bucur ca-ti place.

Te-am adaugat si eu in blogroll!

cristina spunea...

exista ceva asemanator si de la Avon, costa cam 10-12 ron la oferta :)

nu sunt fan Avon, dar la genul asta de produs, totusi putin pretentios, cred ca e util sa ai si alternative mai ieftine.

adela sirghie spunea...

@Cristina, bine ai venit pe beautynews! Este foarte bun si acela. Eu am cautat sa fie dizolvant fara acetona si sa imi placa si cum miroase.
xoxo

Roxana spunea...

Buna Adela,

Link-ul catre blogul meu este gresit, te rog sa-l pui pe cel corect.
Multumesc,
Roxana

adela sirghie spunea...

@Roxana: gata, am rezovat:)
Va rog mult, daca mai sunt probleme la link-ri, sa imi semnalati negresit, pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp posibil!

Anonim spunea...

imi plac review-urile tale.te citesc de cateva zile,dar am strabatut toata arhiva si in fiecare zi intru sa vad despre ce ai mai scris.Maria

adela sirghie spunea...

@Maria:bine ai venit pe beautynews! Te astept cu drag la comentarii ori de cate ori ai timp:)

Alina spunea...

hmm doar 45 lei? ma asteptam sa fie mai scump.

adela sirghie spunea...

@Alina: isi face treaba foarte bine, acum imi pare rau ca nu l-am achizitionat mai devreme.