joi, aprilie 8

sweet,sweet violet




Violetul suav si dulce mi se pare inspirational in insoritul April. Probabil turcoazul va avea momentele de glorie in iulie-august, dar nu stiu de ce, lunile acestea mi se par foarte departe. Intre timp, violete, narcise, zambile, iasomie, liliac-ce pacat ca se vor trece atat de repede!
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

13 comentarii:

SoSheSays spunea...

Si eu ador aceste nuante precum si aerul primavaratic al lor.
Un premiu de la mine :) Check my blog!

Zuzele spunea...

Te invaluiesti intr-o flacara violet! :P Chiar ca e frumoasa cluoarea acum, primavara!

Beatrix spunea...

Ohhh ador violetul, m-am inarmat cu niste lacuri de un violet frumos. Partea proasta este ca nu prea imi sta bine cu machiaje purpurii.

PS: ai un premiu la mine pe blog :D

adela sirghie spunea...

Da, ma inviolesc:)

adela sirghie spunea...

@MIka, Zuze, Beauty: va multumesc mult mult pentru premiile acordate!

Zuzele spunea...

Adela, sa nu uiti ca trebuie sa ne spui ce te face fericita si, ca sa ramanem in ton cu profitul blogului tau, poate ne spui ce te face un pic mai happy in materie de creme, farduri, tratamente cosmetice, coafor, manichiura, orice vrei tu :)

Anonim spunea...

Ce parere ai de garnier roll on cafe?Chiar duce la estomparea cearcanelor?Cu drag Lili

adela sirghie spunea...

@Lili:nu l-am incercat. De multa vreme nu am mai incercat nimic de la L'Oreal sau Garnier, pentru ca multe produse de la ei m-au dezamagit. Eu acum am un gel pentru ochi de la Elmiplant, care mi se pare bun.

adela sirghie spunea...

@Zuzele: masajul ma face fericita. Facial si corporal. Manichiura si pedichiura. Un tratament cosmetic la un spa, in urma caruia nu raman cu urme pe fata , un parfum bun, o ora de fitness. O programare la Laurent Tourette. Acestea referitor la beauty.
Azi mi-am cumpaat narcise galbene si am recitit poeziile lui Kavafis, in traducerea lui Aurel Rau, apoi am fost la un gratar la pretena mea Anda si am baut Cuvee Diane, un Shiraz foarte bun...
Azi am fost fericita.

o-felie-de-liliac spunea...

violetul e culoarea mea preferata, momentan, in ceea ce priveste vestimentatia , si uneori machiajul. asortez cu bej sau cu verde!

o-felie-de-liliac spunea...

ne bucuram ca te bucuri de primavara :)

o-felie-de-liliac spunea...

cum e gelul pentru ochi de la elmiplant? e pt tenul tau sau merge pentru cel normal spre sensibil?

adela sirghie spunea...

@felie-de-liliac: crema de ochi nu are nicio legatura cu tipul de ten, pentru ca in jurul ochilor nu avem glande sebacee. In general, pielea din jurul ochilor este sensibila, se rideaza cel mai repede (deoarece clipim foarte des)si trebuie ingrijita adecvat, Gelul de ochi de la Elmiplant este light, hidratant si reduce cearcanele si are si efect antirid. Ambalajul este desigur violet, iar cremuta miroase divin, a magnolie.