sâmbătă, aprilie 3

Vintagemania: azi, Cat eyes


Imi doresc, de cativa ani, o pereche de ochelari tip aviator de la Ray-Ban, insa pana acum nu m-am invrednicit sa imi cumpar. Am fost de cateva ori pe punctul de a-i achizitiona, insa am renuntat in ultimul moment, parca eram in criza de inspiratie. De curand, am vazut pe who what wear ca au revent in tendinte ochelarii tip cat-eye, model care imi place si se si potriveste cu forma fetei mele. De altfel, cred ca ochelarii tip cat-eye se potrivesc pentru orice tip de fata, spre bucuria celor care inca nu stiu precis ce fel de rame le avantajeaza. Din punctul meu de vedere, cat-eyes au efectul wow! pe care il are si rujul rosu, si anume, acea capacitate minunata de a te transforma intr-o secunda.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

6 comentarii:

Anonim spunea...

am primit de la o prietena un lapte demachiant ivatherm pt fata uscata si sensibila.eu am tenul mixt si sensibil,dar in ultima vreme este uscata pe frunte si in jurul nasului.crezi ca l-as putea folosi?daca nu,imi poti recomanda tu unul la un pret relativ ok(abia in mai am buget de shopping).paste fericit iti doresc si numai bine!Lili

Alina spunea...

Hristos a inviat! Sa ai un Paste fericit!!

Anonim spunea...

Paste fericit, Adela tie si cititoarelor tale! eu am luat niste ochelari model cat-eye de la h&m (bine, sunt mai mult de forma ca nu pot proteja f bine importiva razelor Uv) luati chiar din primavara trecuta. iti recomand modelul cu caldura deoarece i-au probat mai multe prietene (inclusiv mami, careia i-am luat o pereche) si le veneau bine aproape tuturor. Rox

adela sirghie spunea...

@Anonim: Lili, bine ai venit pe beautynews! Si eu am un lapte demachiant de la Ivatherm, insa pentru ten normal si mixt, care mi se pare foarte bun si bland cu tenul. Daca pielea ta are cateva tendinte de a se usca, poti folosi acest lapte demachiant fara nicio problema, chiar daca este creat pentru alt tip de ten. Si eu am tenul mixt, dar folosesc produse mai grase, tot din motiv de uscare excesiva a tenului. Dupa ce il termini, il poti incerca pe cel pentru ten mixt:)
O varianta foarte ok este firma romaneasca Elmiplant, eu testez acum cateva produse de la ei si imi plac.

Anonim spunea...

Iti multumesc mult Adela.Esti o draguta.mai ajutat acum putin timp si intr-o problema cu tenul fetitei mele si acum e tot ok.sper sa ne povestesti cum ti s-au parut produsele elmiplant.Chiar ma gandeam sa incerc demachiantul bioten ,dar s-a ivit cadoul:)inca o data ,Paste fericit.

adela sirghie spunea...

@Lili:bine ai venit pre beautynews!