marți, aprilie 13

vintagemania: azi, platforme din rafie


Platformele din rafie (si/sau pluta) s-au purtat si se vor purta probabil intotdeauna. Cred ca au revenit in atentia creatorilor de moda pentru ca sunt IN bicicletele, mersul pe jos, eco, bio, plasele refolosibile scl. Eu am deja o pereche de sandale cu platforma de rafie in dulap, pe care le-am cumparat in urma cu vreo 4 ani, cand s-a lansat Aldo in Romania. Au si o fundita foarte sic(apropos si fundele sunt in mare trend iarasi!), deci nu stiu daca imi voi mai cumpara si o a doua pereche, desi daca le-as gasi pe cele din imagine, m-as lasa sedusa:)
Au multe plusuri: platforme (deci plus de inaltime, uraaa!), sunt comode, mult mai elegante decat pantofii sport sau balerinii, iar mie imi sunt de foarte mare folos, pentru ca in ultima vreme merg mult pe jos. Le port cu fuste si rochii, niciodata cu pantaloni.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

8 comentarii:

Black Tulip spunea...

Si eu am sandale cu platforma asemanatoare cu ale tale, numai ca-s de la Tommy Hilfiger. Abia astept sa le port din nou. sunt asa de comode... :x

Ana-Maria spunea...

Sunt de acord cu tine: niciodata cu pantaloni! :P

adela sirghie spunea...

@Black Tulip: la Tommy sunt mereu sandale frumusele, am vazut zilele trecute niste platforme frumoase, dar erau dintr-un fel cauciuc usor. Tot cu fundita, dar la spate. Mi-au placut . Cred ca erau in jur de 270 ron.

adela sirghie spunea...

@Ana-Maria: singura varianta cat de cat acceptabila ar fi pantalonii capri, dar nici aceea nu este foarte reusita.

Ana-Maria spunea...

Eu tot nu le pot vedea cu pantaloni. :P

Zuzele spunea...

Bucuria piticilor! hihihi

Gaby spunea...

Ia uite ce surpriză! Eu mi-am luat aşa ceva anul trecut în iarnă, mi-au plăcut super mult, dar nu prea le-am purtat că a comentat una că am sandale de ţărancă şi am zis că o ştii piţipoanca mai bine trendurile, că eu nu prea le am cu moda :)))

Magda spunea...

si mie imi plac cele din imagine.azi m-am plimbat mult si am intrat si prin cateva magazine dar nu am gasit model asemanator cu acesta.