luni, iulie 5

despre recomandarile de pe beautynews

Pentru ca multe fete imi cer recomandari, tin sa fac o precizare: pot indica un produs numai daca l-am folosit, numai daca mi-a facut bine, numai si numai daca am simtit ca "lucreaza"pe pielea mea. Desigur, aceste considerente implica si o doza mare de subiectivism, oricand se poate interpreta ca PH-ul pielii mele nu a fost compatibil cu un ingredient minunat care a realizat chestii spectaculoase pe un alt ten. Beautynews este un blog de autor, eu sunt beauty editor si am incercat, in peste zece ani de experienta, sute de creme si sute de tratamente, pot sa fac analogii nenumarate sau sa imi declar, cu demnitate si resemnare, costisitoarele mele dezamagiri cosmetice. La inceput nu am vrut sa recomand, insa dupa ce am analizat cateva deceptii majore pe care le-au avut fetele care imi citesc blogul, in urma unor sedinte scump platite la dermatologi renumiti, care le-au secat de bani si nu le-au rezolvat problema, am decis ca trebuie sa ma implic mai mult. Prin urmare, va rog sa nu va suparati daca recomandarile mele nu vi se potrivesc in materie de 100%.
XOXO 2u all

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

10 comentarii:

Zuzele spunea...

nu ne suparam :) PS: ce draguta e tipa din poza :))..ma rog..desenul :P

Thin Lizzy Store spunea...

clar nu ne suparam!!!ar fi trebuit ca toate sa ne fi gandit la posibilitatea ca nu tot ce face bine tenului nostru,face si altora.

Anonim spunea...

buna Adela:)
numele meu este Eliza si iti urmaresc de ceva timp blogul. foarte dragut. feminin, urban si tare dragalas.
intrebarea mea ar fi: care este jobul tau? adica unde si ca ce lucrezi tu zi de zi?

Ema, Brasov spunea...

Adela, experienta si profesionalismul cu care faci aceste beauty reviews sunt motivul pentru care esti citita de multe lume. Cand doresc sa caut date despre un produs anume, in cautarile mele pe net, obligatoriu ma uit si pe blogul tau. Citesc fiecare postare (te am in blog roll) dar nu comentez la fiecare pentru ca, stii tu... "daca nu te pricepi mai bine taci".
Asteptam si alte postari tot la fel de interesante.
Chiar imi trecuse prin minte sa-ti trimit, cu acordul tau bineinteles,(gratis) cateva produse folosite de mine pentru o parere obiectiva. Ce zici?

adela sirghie spunea...

Eliza, bine ai venit pe beautynews! Sunt managing partner la o firma de PR&Events si beauty editor pentru acest blog:)

purple spunea...

adela,vreau sa te intreb daca stii....cam care ar fi tipurile de ten cu toleranta mai ridicata?ms:)

adela sirghie spunea...

@Ema: sigur, ma onoreaza in cel mai frumos mod cu putinta cererea ta, insa tu esti o specialista cu un salon bine vazut, sper sa te pot ajuta:)
Vrei sa distribui ceva exclusiv in materie de beauty?

adela sirghie spunea...

@Purple: nu stiu daca am inteles bine, te referi la vreun ingredient anume?

purple spunea...

ma refer la articolul "nu mi-e frica de parabeni" pe care il citisem si ma tot gandeam de cateva zile...ca daca "trendul" de inlocuire in viitor a parabenilor cu uleiuri esentiale,vitamine A,C(etc)care in cantitati mari au riscul alergiilor...eu cu tenul meu uscat iarna si cam mixt vara ma intreb cum de pielea mea le va tolera si care e gradul de toleranta in general la tipurile de ten...stiu ca e cam subiectiva intrebarea pt ca fiecare ten reactioneaza diferit,but generally speaking....P.s: eu,personal folosesc inainte de somn(cat si de dimineata) pe post de crema uleiul de bebelusi johnson's baby...orice crema care am incercat-o ma ustura 2-3 min de obicei....Ps2:voi incerca crema pt fata de la ivatherm...sper sa fie my holy grail:))

adela sirghie spunea...

@Purple: crema de fata nu am folosit de la Ivatherm, dar ce am folosit pana acum de la ei mi-a placut. De fapt am si scris despre produsele pe care le folosesc sau le-am folosit de la ei. In plus, e o firma romaneasca si acest lucru imi place.